GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 14:27:11

Samp Anket

Başlatan xGameKinq, 06 Mart 2018, 08:27:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xGameKinq

BEYLER Bİ ROLEPLAY VEYA FREEROAM AÇIYORUM VE ÇOK KARARSIZIM ANKET YAPMAK İSTEDİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM;

1- Roleplay
2- Freeroam
3- HIRSIZ Polis

RPG DİYENLER 1 / FREEROAM DİYENLER 2 / HIRSIZ POLİS DİYENLER 3

[RPG] [0.3.7] Wind Roleplay | W-RP | We come to live your dreams |

Dyternal

Konu yeri yanlış...

Alıntı mod ise açma, eğer sıfırdan kodlayacağım diyorsan en kolayı Freeroam sonra Hırsız Polis sonra Roleplay.

Bence gang wars, zombie gibi yeni şeyler aç

Excision

Böyle konuları açarken anket seçeneğine tıklayarak istediğiniz anketi oluşturabilirsiniz.

Nithral

Bence bilgin olmadan bana kalırsa sunucu işleri ile uğraşma. Sunucu açabilirsin, evet. Ancak uzun ömürlü, iyi bir yönetime ve yönetecek birikime sahip misin? Ben açıkçası pek sanmıyorum. Bu arada eleştiri yaptığımı da belirteyim.

reis.smt

Kimseye kulak asma. Bir sunucu yönetebileceğini düşünüyorsan güzel bir ekip kur ve aklına yatan modu ekibinle beraberek editleyerek aç.

xGameKinq

reis.smt

Alıntı yapılan: xGameKinq - 06 Mart 2018, 17:19:32

SADECE OY VERİN

Kafana hangisi yatıyorsa onu yap. Hırsız polis de güzel bişey tasarlayabileceksen önerim hırsız polis ama diğerlerinin aynısı olucaksa hiç açma bile insanlar daha değişik bişeyler bekliyor artık.

xGameKinq

BENİM KAFAMADA HP YATIYO HP MODU EDİTLEDİK ARKADAŞIMLA BEN SIFIRDAN ONU KURACAM İNŞALLAH

reis.smt

Alıntı yapılan: xGameKinq - 06 Mart 2018, 17:55:13

BENİM KAFAMADA HP YATIYO HP MODU EDİTLEDİK ARKADAŞIMLA BEN SIFIRDAN ONU KURACAM İNŞALLAH

Hayırlısı. İnşallah hedefine ulaşırsın.

xGameKinq

TEŞEKKÜRLER , BEKLERİZ