GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SMF]Phpbb Eles theme convert to smf theme

Başlatan evol, 13 Kasım 2017, 07:20:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evol

Phpbb'de ki Eles temasını SMF'ye convertlemeye başladım şu anlık güzel ve düzenli bir şekilde ilerliyorum, sadece temanın görüntülerini atacağım. Belki ileri de temayı bitirebilirsem paylaşabilirim.

SMF'ye uyarlamaya çalıştığım;

Phpbb'de ki hali;
Son düzenlenme: 13 Kasım 2017, 07:27:31 matchless

evol

Çalışmalarım hala devam ediyor, temayı güncellediğim zaman konu altında resimlerle bildireceğim. Sizden tek ricam yorum yapıp kötü ve güzel taraflarını söylemeniz.

Lé Spîke

Herkesin görüşü ayrıdır ama renkleri ben sevmedim. Başarılar :helal:

evol

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Kasım 2017, 07:48:42

Biraz göz yoruyor fakat header background'u resim formatın da olmadığı için arkaya bir resim konulduğun da güzel bir görünüm alıyor.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: matchless - 13 Kasım 2017, 07:51:27

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Kasım 2017, 07:48:42

Biraz göz yoruyor fakat header background'u resim formatın da olmadığı için arkaya bir resim konulduğun da güzel bir görünüm alıyor.

Header kısmını mor yapınca post header kısmındaki mavi ile uymuyor. Benim görüşüm bu. Ama dediğin gibi güzel olabilir. Bitince bakacağız :helal:

evol

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 13 Kasım 2017, 07:53:53

Header kısmını mor yapınca post header kısmındaki mavi ile uymuyor. Benim görüşüm bu. Ama dediğin gibi güzel olabilir. Bitince bakacağız :helal:
Onun sebebi de iki renk birleşince ortaya çıkan bir renk olduğu için kullanılmış sanırım tema da, ileri de değiştirilir. Görüşün için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 13 Kasım 2017, 08:17:58 matchless

evol

Açılır menü ve buttonlar tamamlandı.

Header rengi göz yorduğu için arkasına resim eklendi.

Son düzenlenme: 14 Kasım 2017, 23:08:59 matchless

evol

Header background'un arkasında sürekli oynayan ve sayfayı alta aldığımızda giden animasyon ve facebook, youtube ve steam social linkleri eklendi.

Son düzenlenme: 15 Kasım 2017, 06:10:13 matchless

evol

Sayfa yüklenirken ekrana çıkan animasyon eklendi.

Not: Ekran görüntüsünün böyle çıkmasında ki en büyük rol oynayan hızdır. Localhostta geliştirdiğim için çok hızlı açılıyor.

evol

İstatistikler değiştirildi.

Not: Birkaç hata var şu anda onları düzelttiğim de demo sitesinin linkini vereceğim.
Son düzenlenme: 16 Kasım 2017, 05:54:53 matchless

evol

evol

Forum ile birleşik panel tasarımı kodlanmaya başlandı.

Şablon için Braynds'a teşekkürler.

Phpbb'de ki footer convert edildi.
Son düzenlenme: 19 Kasım 2017, 07:14:42 matchless

pag

evol