GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 02:53:59

Zero Roleplay Theme

Başlatan evol, 03 Mayıs 2018, 14:15:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evol

Alıntı yapılan: Müdbezel - 11 Mayıs 2018, 11:37:24

tamamen edit izni varmı? footer olsun renkleri herşeyi.
İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Müdbezel

mysql bağlantısında sorun var galiba kendi mysql verilerime göre ayarladım ama ekrana birlikler filan gelmiyor nedense ?

Balkan Roleplay

evol

Alıntı yapılan: Müdbezel - 12 Mayıs 2018, 15:39:34

mysql bağlantısında sorun var galiba kendi mysql verilerime göre ayarladım ama ekrana birlikler filan gelmiyor nedense ?
Sadece mysql bağlantınızı yapmanız oyun verilerini çekmek olmuyor, BoardIndex.template.php ve Display.template.php adlı dosyaları açıp "mysql" olarak aratın, sonrasında orada ki bileşenleri kendinize göre ayarlayın.

Müdbezel

Alıntı yapılan: matchless - 12 Mayıs 2018, 19:17:36

Alıntı yapılan: Müdbezel - 12 Mayıs 2018, 15:39:34

Sadece mysql bağlantınızı yapmanız oyun verilerini çekmek olmuyor, BoardIndex.template.php ve Display.template.php adlı dosyaları açıp "mysql" olarak aratın, sonrasında orada ki bileşenleri kendinize göre ayarlayın.

zaten onlardan bahsediyorum tek tek hepsini yaptım ama yok aynı.

Balkan Roleplay

Necip

güzel çalışma, ellerine emeğine sağlık. Bana bunu yapmam da yardımcı olurmusun? Bir türlü yapamadım gerekirse teamviewer verebilirim. Ulaşırsan çok makbule geçecektir.

Necip

Şu mantığı düşündün mü? Forum ismiyle oyun içi ismi nasıl uyuşacak? Neye göre ayarlanacak

evol

Alıntı yapılan: Necip - 12 Mayıs 2018, 22:43:52

Şu mantığı düşündün mü? Forum ismiyle oyun içi ismi nasıl uyuşacak? Neye göre ayarlanacak
Eski usul forumnick ile, fakat siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Dogukan

@matchless dostum mysql bağlantısı yaptık ancak forum hesabını nasıl oyun karakterine adapte edebiliriz?

evol

Alıntı yapılan: Dogukan - 21 Mayıs 2018, 17:16:03

@matchless dostum mysql bağlantısı yaptık ancak forum hesabını nasıl oyun karakterine adapte edebiliriz?
Herhangi bir düzenleme yapmadıysanız forumnick'i ile bağlayabilirsiniz.

Dogukan

Alıntı yapılan: matchless - 21 Mayıs 2018, 17:17:31

Rica etsem discord gelebilir misin. Pek anlamıyorumda. https://discord.gg/YZ43tR

evol

Alıntı yapılan: Dogukan - 21 Mayıs 2018, 17:18:04

Alıntı yapılan: matchless - 21 Mayıs 2018, 17:17:31

Rica etsem discord gelebilir misin. Pek anlamıyorumda. https://discord.gg/YZ43tR
Birazdan okula gidicem. Geldiğimde girerim.

Necip

@matchless yardım ettiğin takdirde çok makbule geçecektir dostum, gözünün yağını yiyeyim. LAZIMSIN!

Necip

@matchless ayıptır sorması kaç gibi gelirsin dostum?

evol

Alıntı yapılan: Necip - 21 Mayıs 2018, 19:02:32

@matchless ayıptır sorması kaç gibi gelirsin dostum?
20:30 da pc basinda olacagim

Necip

@matchless ilgilendiğin ve cevapladığın için teşekkürler, seninle özel olarak ekstra birkaç şey de konuşacağım dostum beklemedeyim. Çok sağol!