GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 02:28:42

..

Başlatan RİSCHY, 20 Ekim 2020, 17:29:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RİSCHY

Alıntı yapılan: Tetra - 01 Mayıs 2021, 12:43:58
Başarılı olacak sayılı projelerden birisi, iyi çalışmalar.
Teşekkürler değerli yorumunuzdan ötürü.

RİSCHY

Alıntı yapılan: DracDonix - 01 Mayıs 2021, 13:10:12
Başarıalr. ASGH yeri çok kötü
ASGH yerinde orjinal mapte hastane bulunmaktaydı orasını değerlendirmenin oyuncular, açısından daha pratik ve kolay olacağını düşünerek yer düzenini oraya yaparak tasarımlarına başladık.

Yorumunuzdan ötürü teşekkürler.
Son düzenlenme: 01 Mayıs 2021, 23:02:56 RİSCHY

RİSCHY

.
Son düzenlenme: 03 Eylül 2021, 15:40:51 RİSCHY

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang - 12 Ekim 2017, 20:01:08
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Web sitesi eklemelisiniz. Konu düzeninide tekrar ele alın!

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RİSCHY

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Mayıs 2021, 17:06:54
Alıntı yapılan: Hwang - 12 Ekim 2017, 20:01:08
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Web sitesi eklemelisiniz. Konu düzeninide tekrar ele alın!

Web sitesi bakımda olduğu için eklemenin pek bir yararının olacağını düşünmediğim için eklemedim, alan adı tamamen üzerime ait www.shield-roleplay.com "Konu başlığında da geçmekte." Ek olarak konu tasarımında alt kısımda kendimize ait logomuza da yer verilmiştir.
Son düzenlenme: 06 Mayıs 2021, 19:55:32 RİSCHY

RİSCHY

.

Son düzenlenme: 03 Eylül 2021, 15:41:01 RİSCHY

Impeccable

denizcilike5

Merhaba, sunucu çok güzel'e benziyordu bu sunucu ilk duyurulduğunda ben emote vermenin önemini daha yeni kavrıyordum, bir hata yapıp discord üzerinden yasaklandım bunun için herhangi bir şey yapılamaz mı acaba? Yaklaşık 5 ay geçmiştir belki de daha fazla hatırlıyamıyorum bile. İyi akşamlar :)

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

RİSCHY

Alıntı yapılan: denizcilike5 - 14 Temmuz 2021, 00:30:09
Merhaba, sunucu çok güzel'e benziyordu bu sunucu ilk duyurulduğunda ben emote vermenin önemini daha yeni kavrıyordum, bir hata yapıp discord üzerinden yasaklandım bunun için herhangi bir şey yapılamaz mı acaba? Yaklaşık 5 ay geçmiştir belki de daha fazla hatırlıyamıyorum bile. İyi akşamlar :)

Discord bilgilerinizi paylaştığınız taktirde yardımcı olabiliriz

Ek olarak sunucumuz bir defa bile açılışını gerçekleştirmedi.

Destekleyici yorumdan ötürü teşekkürler.

Alıntı yapılan: Ghost Killer - 15 Temmuz 2021, 06:56:19
Başarilar

Teşekkürler..
Son düzenlenme: 30 Temmuz 2021, 01:09:14 RİSCHY Sebep: flood iletiler birleştirildi.

denizcilike5

Alıntı yapılan: RİSCHY - 29 Temmuz 2021, 23:48:09

denizcicocuk#8390 Discord kullanıcı adım. Yasağımı açarsanız cidden mutlu olurum severek takip ettiğim bir projeydi fakat roleplay'i daha yeni yeni kavradım o zamanlar sunucunun değerini bilmiyordum :D

RİSCHY

Alıntı yapılan: denizcilike5 - 06 Ağustos 2021, 17:03:25
Alıntı yapılan: RİSCHY - 29 Temmuz 2021, 23:48:09

denizcicocuk#8390 Discord kullanıcı adım. Yasağımı açarsanız cidden mutlu olurum severek takip ettiğim bir projeydi fakat roleplay'i daha yeni yeni kavradım o zamanlar sunucunun değerini bilmiyordum :D

Yasağınızı kaldırdım.

Alıntı yapılan: sharax - 07 Ağustos 2021, 17:03:34
başarılar

Teşekkürler.