GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Okuyun Kilit -1 saat böyle kalabilir mi

Başlatan Cheeta, 06 Mart 2019, 20:55:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juqi

Dedicated makina hmm. Dedicated sunucusu üzerine mod kuramazsın ki canım, Dedicated sunucundan VDS yapılandırıp yapılandırdığın sunucuya kurabilirsin.

Başarılar

Cheeta

Alıntı yapılan: Beastly - 07 Mart 2019, 20:41:18

Başarılar dilerim, tanıtım konusu bana ait gibi geliyor.
Siz kara listede değilmiydiniz Nurettin Sancak ?

Yakında.

Cheeta

Alıntı yapılan: Pesimist - 07 Mart 2019, 20:43:28

Dedicated makina hmm. Dedicated sunucusu üzerine mod kuramazsın ki canım, Dedicated sunucundan VDS yapılandırıp yapılandırdığın sunucuya kurabilirsin.

Başarılar
Gözümüzden kaçmıştır, düzeltildi. teşekkürler

Yakında.

cudless

AlpAkabey

Kendinize ait 3-4 pawnotürk hesabı ile konunuza yorum atmışsınız. bunu yapınca elinize ne geçti bilemem fakat başarılar

Akabey

Cheeta

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 07 Mart 2019, 21:36:13

Kendinize ait 3-4 pawnotürk hesabı ile konunuza yorum atmışsınız. bunu yapınca elinize ne geçti bilemem fakat başarılar
Merak etme Yetkili ile konuşup kendi isteğimle konuşup sildirdim. hesapları

Yakında.

Beastly

Alıntı yapılan: Cheeta - 07 Mart 2019, 20:50:33

Dün yetkili kişilerle görüştüm ve bana sunduğu şartları kuralları kabul ettim, ardın dan kara listeden kaldırıldım. Bu yüzden tanıtım konusu bana ait olduğu için kaldırılmasını istiyorum. ( Tasarımlar dahil tüm herşey düzenlemenizi bekliyorum aksi takdir de yetkili kişilere gerekli kanıtları & psd dosyalarını atarak konuyu kilitleteceğim iyi forumlar )

Eternity

Cheeta

Alıntı yapılan: Beastly - 08 Mart 2019, 08:54:13

Alıntı yapılan: Cheeta - 07 Mart 2019, 20:50:33

Dün yetkili kişilerle görüştüm ve bana sunduğu şartları kuralları kabul ettim, ardın dan kara listeden kaldırıldım. Bu yüzden tanıtım konusu bana ait olduğu için kaldırılmasını istiyorum. ( Tasarımlar dahil tüm herşey düzenlemenizi bekliyorum aksi takdir de yetkili kişilere gerekli kanıtları & psd dosyalarını atarak konuyu kilitleteceğim iyi forumlar )
Kaldırıldı. iyi günler.

Yakında.

Cheeta

Yakında.

Jarveus

Alperen kardeşime başarılar. Geri kalanı ise çukurdan tırmanmaya çalışsın. Alperen kardeşime ayrıca da Allah sabırlar versin.

Athena

Cheeta

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mart 2019, 17:53:53

Alperen kardeşime başarılar. Geri kalanı ise çukurdan tırmanmaya çalışsın. Alperen kardeşime ayrıca da Allah sabırlar versin.
Şuana kadar sana bir saygısızlığım olmadı olmazda. Yanlış kişilere abi demişiz. Teşekkürler.

Yakında.

Jarveus

Bana en büyük saygısızlığı sizler yaptınız. Burada özel durumlari paylaşmaya gerek yok. Ama şu ortamda bana yapılan bundan büyük ayıp yoktur. Teşekkürler kardeş.

Cheeta

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mart 2019, 18:08:03

Bana en büyük saygısızlığı sizler yaptınız. Burada özel durumlari paylaşmaya gerek yok. Ama şu ortamda bana yapılan bundan büyük ayıp yoktur. Teşekkürler kardeş.
Kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranırız "Atalay" İyi günler.

Yakında.