GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Eternal Roleplay - Helper ve Admin Başvuruluramız Açık

Başlatan HasanEfe, 12 Haziran 2021, 21:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

IP: 213.142.159.229

Hakkımızda/Proje Süreci

Uzun zamandır "Yönetim Ekibi" olarak bir sunucu açma düşüncemiz vardı, bizde bu düşünceyi gerçekleştirmeye karar verdik, projenin başına ben Ezekiel bu sunucunun kodlarından sorumluyum, Shazowski bu projenin Grafik/Discord/Teamspeak üzerindeki yetkilisidir, iki kişi olarak sunucunun Management yetki düzeyindeki yetkilileri olucağız.

Sunucu Gidişatı/Genel İlerleyiş

Sunucu düzeninde Admin Power olmaması için loglarımız tutuluyordur, ek olarak bu loglar sürekli olarak oyun/discord arasında gerçek zamanlı bir şekilde loglar tutuluyordur, bu logları ilerki zamanlarda oyuncularla paylaşılıcaktır şuanda bu sistemler beta sürecinde olduğu için bir bug/hata çıkmaması için oyuncularla veya herhangi bir 3.kişi ile yaplaşılmayıcaktır, şuanda forum açmayı düşünmüyoruz discord ile şikayetler/talepleri yönetebiliceğimi düşünüyoruz ilerki zamanlarda oyuncu taleplerine göre bu konu göz önüne alınıcaktır.

Neden Biz?

Biz 2 günlük sunucular gibi olmak istemiyoruz bu yüzden oyuncuların oyun zevkini bozmamak için günlük restartlar atılmayıcaktır(eğer bir bug olmadığı sürece), diğer sunucular gibi para verip ilah olanların, en kolay şeyi kodlayamayan, buglu sistemleri olan ve Admin Powerlı olan sistemleri ile değilde oyuncuları eğlendiricek, oyuncuların yöneticeği bir sunucu olucaktır, discord/oyun sunucumuza gelirseniz bunun için gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Sunucumuzdaki Sistemler

Sunucumuzdaki sistemlerde bugların çoğu fixlenmiştir, ek olarak anti-hile güçlü bir anti hile kullanıyoruz, herhangi bir bug bildirimi yapanlara Üst Yönetim ekibi olarak belirlediğimiz bir ödülü vericeğiz.

Son düzenlenme: 15 Haziran 2021, 14:33:29 HasanEfe

HasanEfe

Sunucu beta olarak aktif, IP: 213.142.159.229
Son düzenlenme: 13 Haziran 2021, 19:51:28 HasanEfe

Impeccable

Başarılar arkadaşlar.

Gewf

a0 Türkçe ile tanıtım açınca olur gibi

weoji

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Shazowski

Başarılar yorumlarınız için teşekkürler baylar.

Marcy

Başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

HasanEfe

--- V0.1 Güncelleme Notları
-/gps menüsüne modifiye garajları, En Yakın Atm, En Yakın Benzinlik, En Yakın Tamirhane Eklendi.
-Anti-Teleport hack üzerinde çalışmalar yapıldı.
-Bazı Türkiye içi bağlananlar sunucuya giriş yapamıyordu, düzeltildi.
-Çeşitli mesajlar düzeltildi.
-Yeni skinler eklendi.
-Optimizasyon arttırıldı.
-Benzinlik mapi düzeltildi.
-Adminlere özel log sisteminde değişiklik yapıldı.
-Hatalı komutlara 32 tane komut eklendi.
-/yardim menüsüne Silah Hasarları eklendi.

-Meslek araçlarından ayrıldığınızda 10 saniye sonra spawnlanıcak şekilde ayarlandı.(Çöpçülük Mesleği Hariç)
-Havada animasyon kullanma, bitirme bugu fixlendi.
---

Ek olarak discord sunucumuzda gelmesini istediğiniz sistemleri önerebilirsiniz. https://discord.gg/8QYaF8xwus

HasanEfe

--- V0.2 Map Güncellemesi
-Anti-Teleport hilesi ara sıra atıyordu, düzeltildi.
-Anti-Engine-hack ara sıra atıyordu, düzeltildi.
-Hastane Önüne, Ganton Mavi Bloklara, Palamino Creek gibi yerlere map eklendi.
-Yeni ev interiorları eklendi.
-/gorselbagaj ve /renkler eklendi.
-Anti-Weapon hack için geliştirme yapıldı.
---

Ek olarak discord sunucumuzda gelmesini istediğiniz sistemleri önerebilirsiniz. https://discord.gg/8QYaF8xwus

Son düzenlenme: 19 Haziran 2021, 21:52:05 HasanEfe

Krozfayer

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

wpubgg

ibrahimkk