GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Gleazy:23 ~ www.gleazy23.com

Başlatan Ramy, 10 Haziran 2019, 18:34:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ramy

Ramy

@ManoFire, yönetim ekibine Lead Admin olarak katıldı. Kendisine başarılar diliyorum ^^

Jarveus

Alıntı yapılan: Ramy - 12 Haziran 2019, 02:25:34

@ManoFire, yönetim ekibine Lead Admin olarak katıldı. Kendisine başarılar diliyorum ^^

Dikkate değer. Haberi için beklemede kalalım :)

Marvellous

Konu tasarımı hoşuma gitti başarılar.

eirenegod

Krater

RyzeeN

başarılar ulaş eren bayraktar, kaçıncı projen bilmiyom' ama umarım başarılı olur

QrzR

Ramy

Alıntı yapılan: sleeper - 12 Haziran 2019, 12:17:17

Konu tasarımı hoşuma gitti başarılar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: eirenegod - 12 Haziran 2019, 14:32:35

Hoş olmuş. Başarılar dilerim.

Sağoluuun.

Alıntı yapılan: AlqoliK - 13 Haziran 2019, 00:08:14

Başarılar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: RyzeeN - 13 Haziran 2019, 01:04:40

başarılar ulaş eren bayraktar, kaçıncı projen bilmiyom' ama umarım başarılı olur

Biri ile karıştırdınız sanırım ama ginede teşekkürler.

Alıntı yapılan: QrzR - 13 Haziran 2019, 20:53:51

Başarılar.

Teşekkürler.

NikolaiS

Ramy

RyzeeN

:rockstar:Kendini bana ifşalatma Ulaaaşş. İnsanları kandırma. ; )

Gizlenmeye çalışıyorsan, profesyönelce yapacaksın. Pawnoturk eski rumuzun "route". Üzülüyorum şu SA:MP camiasının geldiği hale bak. Bu projeyi de iptal edip şimdi Lamy falan olursun. : ^
Son düzenlenme: 13 Haziran 2019, 22:59:34 RyzeeN

Ramy

Alıntı yapılan: RyzeeN - 13 Haziran 2019, 22:58:00

:rockstar:Kendini bana ifşalatma Ulaaaşş. İnsanları kandırma. ; )

Gizlenmeye çalışıyorsan, profesyönelce yapacaksın. Pawnoturk eski rumuzun "route". Üzülüyorum şu SA:MP camiasının geldiği hale bak. Bu projeyi de iptal edip şimdi Lamy falan olursun. : ^

Neysem neyim, önceki yaptığım hatalardan dolayı bir çok insan beni yanlış tanıdı. Bu yüzden bunu telafi etme açısından tekrar ediyorum. Emin ol bu sunucu uzun soluklu olacak.

RyzeeN

@sleeper senin de eski rumuzun, Pei. Jamy = Pei = sleeper. Bu suncuuda oynayacak kişilerin önce bu arkadaşların eski rumuzlarınıda araştırması gerekir. 500. projeleri falan  :hayir:

westley = route = ramy  :hayir:  :hayir:  :hayir:

burAK47

Alıntı yapılan: RyzeeN - 14 Haziran 2019, 18:58:37

@sleeper senin de eski rumuzun, Pei. Jamy = Pei = sleeper. Bu suncuuda oynayacak kişilerin önce bu arkadaşların eski rumuzlarınıda araştırması gerekir. 500. projeleri falan  :hayir:

westley = route = ramy  :hayir:  :hayir:  :hayir:

Diyorum ya kendileri bile kişiliklerinden utandığı için farklı kişiliklere bürünüyorlar, ama şekiller hala aynı hala emeklerimi çalmaya çalışıyorlar :)