GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 00:50:39

KİLİT

Başlatan AlpAkabey, 09 Mart 2019, 15:25:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cngznNN

Alıntı yapılan: No-Name - 14 Mart 2019, 00:59:32

Yahu, keşke sistem tanıtım videolarını siz çekseydiniz. İnternetten almış koymuşsunuz konuya. Sistem tanıtım videosunun bile (ç)alıntı olduğu bir sunucuda ne kadar oynamak isterim, tartışılır. Yine de başarılar.

Kişi bizden izin aldı. Herhangi bir çalıntı v.s söz konusu değildir.

Developer
Ücretli script.

Peatham

AlpAkabey

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Forumumuz en kısa zamanda aktif edilecektir beklemede kalın

Akabey

Beastly

Yeni konu tasarımı baya hoş olmuş, tekrardan başarılar dilerim.

EmirCNGZ

Wizardry

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Athena

Discord sunucularına gidip sunucuları kötülemek sonrasında ise tartışmaya kadar uzatmak sana yakışmadı.

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Erthow - 17 Mart 2019, 00:35:27

Discord sunucularına gidip sunucuları kötülemek sonrasında ise tartışmaya kadar uzatmak sana yakışmadı.

Discord sunucuma gelip admin ekibinden gizli oyunculara kendi sunucunuzun davetini atarak bir yere ulaşacağınızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. benden kanıt istediniz attım ve helperiniz bu kanıt değil diyip yol verdi. gerçekten size acıyorum ve dediklerimin sonuna kadar arkasındayım.
"ilk başlarda sunucu açma güveni nerden geldi sana alp diyerek aşağılayan sendin , hatırlatırım : )"

Akabey

Athena

Ben orada sadece normal bir soru sordum, benim bildiğim "AlpAkabey" Safari,Rina gibi yerlerde eğlenceli video çeken kişiydi o açıdan sordum yanlış anlaşılma olmasın. Diğer dediğinize gelecek olursanız ben normal discorduma oyuncu çekiyorum özelden ileti göndererek ve sunucuma gelerek "böyle bir yere mi varacağınızı sanıyorsunuz?" gibi kelimeler kullanarak sunucumu kötülediniz. Yetkili "OXYGEN" adlı helper bana özelden kanıtı attı ve ben orada sadece özelden kişiye yaptığım reklamı gördüm amaa ben sizin sunucunuza gelerek genel sohbetten "Luca Roleplay" gibi reklam yapmadım, sunucu adı belirtmedim discord link belirtmedim sunucuyu kötülemedim umarım yazdıklarım sana daha açıklayıcı gelmiştir.

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Erthow - 17 Mart 2019, 00:42:50

Ben orada sadece normal bir soru sordum, benim bildiğim "AlpAkabey" Safari,Rina gibi yerlerde eğlenceli video çeken kişiydi o açıdan sordum yanlış anlaşılma olmasın. Diğer dediğinize gelecek olursanız ben normal discorduma oyuncu çekiyorum özelden ileti göndererek ve sunucuma gelerek "böyle bir yere mi varacağınızı sanıyorsunuz?" gibi kelimeler kullanarak sunucumu kötülediniz. Yetkili "OXYGEN" adlı helper bana özelden kanıtı attı ve ben orada sadece özelden kişiye yaptığım reklamı gördüm amaa ben sizin sunucunuza gelerek genel sohbetten "Luca Roleplay" gibi reklam yapmadım, sunucu adı belirtmedim discord link belirtmedim sunucuyu kötülemedim umarım yazdıklarım sana daha açıklayıcı gelmiştir.

Genel sohbetten sunucunuzun reklamını yapsaydınız zaten ben gerekli ss leri alıp pawnotürkde paylaşırdım  sizde bunu bildiğiniz için herkese açık bir ortamdan reklam yapmadınız. Admin ekibinden gizli bir şekilde özel mesaj yolu ile benim sunucumdaki adamları kendi sunucunuza çektiniz , hani diyorsunuzya ben discorduma adam çekiyordum diye , Discord sunucunuza benim sunucumdan değil pawnotürk paltformundan adam çekmeniz gerek umarım anlatabilmişimdir. Rica ediyorum konuyu kapatın ve  tanıtım konumun altını kirletmeyin

Akabey

AlpAkabey

Akabey