GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Lorex Roleplay ~ the best for you! - AKTİF!

Başlatan Lorex Roleplay, 29 Mart 2020, 06:24:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lorex Roleplay

Discord| Forum
                                    Giriş
Lorex Roleplay projesi üzerinde sizlere kaliteli ve kalici bir sunucu
sunabilmek için çalismaktayiz. Lorex Roleplay  sunucusunda sizleri eskilere
götürerek, keyifli ve kaliteli bir rol olanagi sunuyoruz, sunucumuzda
bir çok yeni sistemler ve haritalar bulunmaktadir. Yönetim ekibimiz disiplinli, adaletli
ve bilgili kisilerden olusmaktadir. Gelismemizde sizlerinde yardimlariniza
ihtiyacimiz var, bizlere arastirma gelistirme konusunda destek olabilirsiniz. Forum
adresimizin çalismalari devam etmektedir. Zaman geçtikçe sizlerin istekleri üzerine
yeni eklentiler ve forum sistemleri eklenebilir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                     Oyun Modu
Oyun modundan bahsetmek gerekirse herkesin clasik kullandığı Victim Roleplay
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
                                     Para Kasma, Ekonomi
Ekonomimizden bahsetmek gerekirse, ekonominiz iyi olmasını isterseniz "Taşımacılık" yapın. Taşımacılık da 1 level 2500$ veriyor 2,3,4,5 diye leveller var o levellerle taşımacılık parası artıyor.
                                      Admin Kadrosu ve Oyuncular ile Yatpığımız etkinlikler
Oyuncular ile belirli bi kullanıcıya geldikten sonra onlar ile beraber "Paintball"'a giriyoruz. Eğer sizde bizimle beraber eğlenmek istiyorsan, bize katıl.

Staff ve Helper Kadro
Kurucu: Sulozzy [Admin Yönetim]
Kurucu: TheLover [Geliştirici]
Genel Yetkili: MIGHTY [Helper Yönetim]
Genel Yetkili: zeckin [İade ile İlgilenen]
Genel Yetkili: CarlyZ
Topluluk Yöneticisi: Rial
Oyun Yetkilisi: Theser
Oyun Yetkilisi: Zigana06*
Helper: TheForel [4LVl]
Helper: M.O.R [4LVl]
Helper: ParsS [3LVL]
Helper: Resad [3LVL]
Helper: EasT [2LVL]
Helper: Respect [2LVL]
                                            Özel Mapler                                           

Bilgiler
                        SA:MP İp: 20.43.58.151:7777
                        Discord : https://discord.gg/45He7GA
                        Forum: (İN-AKTİF)
                        "Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 29 Mart 2020, 16:47:35 Lorex Roleplay

kelly

Kolay gelsin arkadaşlar, konu tasarımına birazcık özen göstermeniz sizler için daha iyi olacaktır.

I want everything

Sulozzy

Voltio

Bufallo

saçmalığa bak ipyi giriyorum los santos copchase çıkıyo

Voltio

darkshadow

Admin kadrosu değişmesi gerek, fazla AP olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra ikide bir adminler tarafından izlenip rolümüz bölünüyor. Game admin kadrosu değiştirilirse iyi olur, onun dışında "Ahmet" ve "Rial" adminler mükemmel derecede iyi niyetli insanlar.

kumite

Ayda bir gün domuz bulunma ihtimali,Sulozzy'nin iyi rol yapabileceği ve server tutturacağından daha fazla.

Eamon

Alıntı yapılan: Bufallo - 29 Mart 2020, 16:27:19

İstemsizce yorumuna güldüm :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Lorex Roleplay

Alıntı yapılan: darkshadow - 30 Mart 2020, 01:00:30
Admin kadrosu değişmesi gerek, fazla AP olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra ikide bir adminler tarafından izlenip rolümüz bölünüyor. Game admin kadrosu değiştirilirse iyi olur, onun dışında "Ahmet" ve "Rial" adminler mükemmel derecede iyi niyetli insanlar.
Admin kadrosu sifirlandi. Yeni adminler alindi diger kisiler atildi ve bazilari banlandi.

Lorex Roleplay

Alıntı yapılan: Metafor - 30 Mart 2020, 04:31:53
Alıntı yapılan: Bufallo - 29 Mart 2020, 16:27:19

İstemsizce yorumuna güldüm :D

Yanlış İP'yi yazmışım :)

lacosapalm

Konuya atılan özel mesaj paylaşımlı içerikler kaldırılmıştır. Lütfen forum kurallarımızı okuyup,uygun iletiler gönderelim aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Lorex Roleplay

Alıntı yapılan: lacosapalm - 31 Mart 2020, 16:25:26
Konuya atılan özel mesaj paylaşımlı içerikler kaldırılmıştır. Lütfen forum kurallarımızı okuyup,uygun iletiler gönderelim aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:
Teşşekür ederim.

cetecisuatabi

Bütün alıntılar'ı toplayıp yorum yapsan daha iyi olur ve server'de adminler vs kurucular olsa bile troll yapıyor kurucu Sulozzy "SULO S**ER" filen diyolar Türkçe terim yapıyolar  sunucuda sürekli silahlar vs araçlar siliniyor geri vermiyolar çok şaçma yönetiliyor sunucu sunucuyuda hiç geliştirmiyonuz berbat.

Rivera

ne zaman kapanır? sw bakımda makinanın süresi ne zaman biter?
Son düzenlenme: 01 Nisan 2020, 01:46:58 Rivera