GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Stories - lss-roleplay.com

Başlatan Los Santos Stories, 22 Kasım 2019, 23:05:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Los Santos Stories

"wish you were here"

Los Santos Stories Roleplay, 2019 Ocak tarihinde planlanmış ve başlatılmış bir SA:MP roleplay projesidir. Bazı sebeplerden ötürü projenin başlatılması durdurulmuştur. Bu zamanlarda roleplay oyuncularının oynayacağı fazla bir sunucu kalmadığı için kollarımızı tekrardan sıvadık ve sorunsuz bir roleplay ortamı için çalışmalarımıza başladık. Oyun modumuzun altyapısı lsrp.io (sublime game değil) olmakla beraber geliştirici ekibimiz tarafından sorunsuz ve oynanabilir bir mod haline getirilmiştir. Oyun modumuza kendi özgünlüklerimizi ve ekstra sistemler katarak oyun modumuz zenginleştirilmiştir ve zamanla daha da zenginleştirilmeye devam edecektir. Oyuncuların sunucuda bulunan meslek sisteminin botu olması, devamlı meslek yapmaları yerine oyuncuların rollerine emek vermesini, odaklanmalarını istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Sunucumuzu toxic kitleden arındırarak sizlere daha iyi bir rol ortamı sağlayacağız, ayrıca birçok sunucuda ciddi suçlardan probation listesine eklenmiş kişiler sunucumuzda barınamayacaktır.   

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2021, 21:01:55 Los Santos Stories

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lacosapalm

LSRP politikasını benimsemiş bir sunucu gibi. Başarılar  :helal:

- S O N

Zeta

bak buna sallamam işte, başarılar.

Vengeance

Desteğim sizinle Ramy, gönlünüzce olsun.

Amper

Joker

Cafcaflı, hiçbir şey anlatmayan tanıtımlar yerine bunlar daha hoş. Bir amaç güdülüyor. Umarım karşılığını alırsınız. Başarılar dilerim.

open.mp Turkey Department Manager

Shestyorka

İyi dileklerim sizinle, başarılar. Umarım, her şey umduğunuz gibi gider.

Eamon

Tanıtım sade ve hoş olmuş lakin içerik biraz klasik olmuş. Genel olarak çoğu sunucu açan kişiler aynı şeylerden bahsediyor.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Los Santos Stories

Alıntı yapılan: Real. - 23 Kasım 2019, 00:49:06
Tanıtım sade ve hoş olmuş lakin içerik biraz klasik olmuş. Genel olarak çoğu sunucu açan kişiler aynı şeylerden bahsediyor.

Sizi yanıltacağız.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Marvellous

Tanıtıma gelen ince yorumlar için teşekkür ederiz.

ManoFire

Başarılı görünüyor, kolay gelsin.

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

twoground

RaideNN