GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Vefa Roleplay - www.vefaroleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan Eldrithc, 22 Haziran 2019, 18:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eldrithc

Sunucu : Vefa Roleplay - www.vefaroleplay.com [TR/Turkish]
IP Adresi : samp.vefaroleplay.com
Sunucu Kapasitesi : 100
Sunucu Haritası : İstanbul ( Los Santos )
Sunucu Durumu : BAKIM

Öncelikle merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Sizlere, yaklaşık olarak 4-5 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını almak amacı ile görüşlerinize sunduğumuz Vefa Roleplay'ı  tanıtmaktan onur duyuyorum. Şu noktaya da değinmek isterim ki; hiçbir aktif sunucu yapılanmasına karşı düşmanlığımız, haset'imiz bulunmamaktadır, bulunmayacaktır. Sunucumuz'un hiç bir şekilde şu kadar oyuncu toplama gibi bir derdi yoktur. Zaman ile değişecek ve oyuncu sayımız artacaktır. Sizlerden tek isteğimiz bu durumun farkında olmanızdır. Sizlerle beraber olmayı dile getireceğiz düzgün ve sağlam bir rol ortamı kurarak kaliteli bir hizmet vereceğiz, her şeyden önemli olan sizlersiniz ne kadar düzgün bir ortam kurarsak o kadar güzel roller ortaya çıkar, bunun için'de sizin bizim yanımızda olmanızı dileriz.

Sunucu Hakkında?
Ekipte ki üyeler alınırken bu platformda ki saygınlıklarından önce işlerine olan bağlılıklarına ve işlerine verdikleri önem test edilir.Daha sonrasında saygınlığa bakılır tabi bu her zaman 2.plandadır.Yeni bir rol ortamı ve yeni sistemlerle sizleri bambaşka bir ortama katıyoruz.

Peki nasıl bir ortam?
Kaliteli, seviyeli ve en önemlisi bunların yanında eğlenceli olacak bir ortam!

Mod Hakkında?
Son zamanlarda ekibimizle beraber 'klon' adıyla tabir edilen yapmacık sunucuların arttığını gördük. 0'dan mod yazacak kadar kapasitemiz belki yok ancak tamamen sıfır bir mod ortaya çıkardığımızı düşünüyoruz.

Oyunda bir bug gördüğümüzde kime iletelim ?
Sunucu içerisinde bug gördüğünüz zaman web sitemize giriş yaparak, bug bildirimi bölümüne girip konu açarak bizlere bildirebilirsiniz. Ayrıca bug bildirimi yapan üyelerimize ufak tefek hediyelerimiz olacaktır.

Sunucu konsepti?
Konsept İstanbul haritasında geçiyor. Sunucu versiyonu V:RP 2.0.1 olarak beta sürümünde. İlk olarak sunucumuzda'ki bugları tespit edip, bugları gidermek ve geliştirmek amacıyla beta sürüm olarak aktif edeceğiz.

Sunucu ?
Şehrin bir kıyısında fakir, geçmişini zorlukla sağlayan aileler. Diğer ucunda ise kara para ile milyon dolarlar kazanan mafya babaları.
Biz Gerçek Türk Rolünü yansıtmaya çalışıyoruz. Fakat sunucumuzda düzenlediğimiz bir politika bir yönetim kararı ile Turist rollerine izin verilecek, eğer ki turist rolleri abartıya veya saçma rollerin dönmesine sebep olur ise oyuncular ile yapılacak olan anketin sonucuna göre yönetim bir karar alacak ve turist rollerinin gidişatını belirleyecek. Anket sonucu turist rollerinin reddedilmesi oylanırsa turist rolleri kapatılır.

Not: Bizler eleştirilere her zaman açığız, fakat "Başaramayacaksınız." demek yerine "Şu şu şu sebeplerden dolayı desteklemiyorum." derseniz daha yapıcı bir eleştiri olacaktır ki bizde bu sayede o hatamızı düzeltiriz. Herkese teşekkürler!

[22.06.2019] Forumlara tanıtım konusu açılmıştır.
[13.11.2018] Domain ve Hosting satın alındı.
[17.04.2017] Dedicated server satın alındı.
[20.06.2019] Teamspeak sunucusu aktif edildi.
[07.08.2016] Önemli duyurular ve çekiliş haberleri için telefon numarası aktif edilmiştir. ( +90 850 303 6324 )

Tanıtım kurallarını okudum  ve konumun kurallarına uygun olduğunu kabul ediyorum
Son düzenlenme: 23 Haziran 2019, 01:29:44 Eldrithc
Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Eldrithc

Maske Sistemi

• Maske sistemi, sunucudaki illegal rol yapacak olan kişilerin kullanabileceği için geliştirilmiştir, boş zamanlarda maske kullananlar a-jail alacaktır.

• Fiyatı: 2500$

• Sizde sunucu içerisinde maske kullanarak il-legal roller yapabilirsiniz.

Şirket Sistemi

• Oyun içerisinde sizlerin rahatlıkla para kazanmasını sağlayan bir sistemdir.

• Şirket kurmak için en az 4 seviye ve 250,000 TL'ye ihtiyacınız var. Bu değerleri değiştirebilirsiniz.
    Her 350 saat'te şirket kasasından 100,000 TL vergi parası kesilir. Şirket kasasında vergiyi karşılayacak para yok ise şirket kapanır. Vergi parasını değiştirebilirsiniz.
    Oyunda aktif olmayan çalışanları şirketten atabilirsiniz.
    Bütün çalışanlar aynı maaşı alır. Maaşı şirket sahibi belirler.

• Sizde sunucu içerisinde kendi şirketinizi kurarak para kazana bilirsiniz.

Uber Sistemi

• Oyun içerisinde oyuncularımızın bazılarının seveceği bir sistemdir.

• Oyun içerisinde 4 Level olmanız gerkemektedir, kişisel araçlarınızı uber taksiciliği için kullanabilirsiniz.

Yaralanma Sistemi

• Gövde, kafa, kol ve bacak olmak üzere 4 çeşit yaralanma türü vardır. Bacağından vurulduğunuzda sekerek yürür, hasar arttığında yürüyemez ve araç kullanamazsınız. Kolunuzdan vurulduğunuzda, vurulduğunuz anda silahınız varsa yere düşer ve silah, araç kullanamazsınız. Kafa ve gövde yaralanmalarında hareket edemez ve yardım beklersiniz.

• Durum: BETA

Forum Sistemi

• Forumda paylaşılan konular ve atılan yorumlar discord kanalında görülmesi için yapılan sistemdir.

• Forumda konu açtığınızda #forum-konuları discord kanalında otomatik bir şekilde yayımlanır.

• Ayrıca forumda konulara yorum attığınızda #forum-yorumlar kanalında otomatik bir şekilde görülür.

Mobilya Sistemi

• Oyuncular mobilya mağazasından en fazla 25 adet mobilya alabilir ve diledikleri yere yerleştirebilir, rollerini istedikleri gibi şekillendirebilirler.

• 25 Adet mobilya alma hakkınız bulunmaktadır.

• Gelen güncelleme ile mobilya labelleri kaldırılmıştır.

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 12:45:03 Eldrithc
Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Eldrithc

Daha önce açılan vefa roleplay ile hiç bir ilgimiz yoktur. Yaklaşık olarak 7 ay önce böyle bir projenin temelleri atıldı ve pasife çekildi, bazı olaylardan dolayı açılmadı. Tanıtımı yapılan vefa roleplay ile şuanki yönetim aynı değildir. İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2019, 18:17:17 Eldrithc

ayazcik

Neden forumda hitman'ın arka planı var, Şaka şaka sen varsan tutar tatlım.

Eldrithc

Eldrithc

Alıntı yapılan: AyazDuru - 22 Haziran 2019, 18:18:07

Neden forumda hitman'ın arka planı var, Şaka şaka sen varsan tutar tatlım.

Yorumun için teşekkürler, index arka planı düzeltilecek en kısa sürede.

Jarveus

Nurettin , admin kadron çok güçsüz. Türkçe Roleplay hakkında yardımcı olurdum normalde ama kusura bakma. Kurumsal gibi gözükmeye çalışıp olmaz.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Eldrithc

Alıntı yapılan: Jarveus - 22 Haziran 2019, 18:42:44

Nurettin , admin kadron çok güçsüz. Türkçe Roleplay hakkında yardımcı olurdum normalde ama kusura bakma. Kurumsal gibi gözükmeye çalışıp olmaz.

Atalay abi kurumsal gözükmek değilde biz o telefon numarasını vefa roleplay oyuncularına önemli duyuru olduğunda mesaj duyuru atmak için ayarladık, yani her hangi bir çekilişte veya duyurularda kayıtlı olan oyunculara o numaradan mesaj gidecek. Yani her hangi bir kurumsallık durumu yok, kurumsal olsak biraz yorucu olacak belki ilerde sorunlar çıkacak. Yorumun için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: ArdaTR - 22 Haziran 2019, 18:43:40

Sunucuda bi açılamadı gitti  :şeytan: başarılar dilreim

Daha önce vefa adında sunucu açmadık veya konusunu açmadık. Okusaydın zaten diğer vefa roleplay ile alakamız olmadığını belirttik. İyi forumlar dilerim.

Buzz

Web index göze hitap etmiyor, forum teması ise (ç)alıntı bir tema. Konu tasarımı orta derecede. Oyun modu büyük ihtimalle Hera ya da Yeni nesilin eski modu olur. Ama en önemlisi yönetim ve rollerin işleyişi. Başarırsınız umarım.

Eldrithc

Arkadaşlar yorumlarınız biraz kaba oluyor, tartışma yaratacak yorumlar atmaz iseniz sevinirim.

Eldrithc

Alıntı yapılan: Buzz - 22 Haziran 2019, 18:59:02

Web index göze hitap etmiyor, forum teması ise (ç)alıntı bir tema. Konu tasarımı orta derecede. Oyun modu büyük ihtimalle Hera ya da Yeni nesilin eski modu olur. Ama en önemlisi yönetim ve rollerin işleyişi. Başarırsınız umarım.

Yorumunuz için teşekkür ederim, çalıntı bir tema demeniz hiç hoş değil. Kendi hostingim de bulunan bir temayı kullanmam yasak değil, hostingimde o temayı kullanan arkadaş hatalı. Eğer çalıntı vs. diyor iseniz şikayetinizi gerekli yerlere yaparsınız. Yasal olarak işlemde başlatabilirsiniz fakat hiç bir şey elde edemezsiniz. İyi günler dilerim, sunucunun tutup tutmayacağını ilerde oyuncular belirleyecektir.

242mtb

Mod alıntı olsa bile gelirim çünkü aylardır Türk konsept olan bir sunucu arıyorum.

Hera

Eleştirilerinizi yapıcı yapmanız konusunda dikkat ediniz arkadaşlar, tartışma çıkartmaya gerek yok.

Eldrithc

Alıntı yapılan: mtb - 22 Haziran 2019, 19:06:02

Mod alıntı olsa bile gelirim çünkü aylardır Türk konsept olan bir sunucu arıyorum.

Yorumunuz için teşekkürler.