GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Vefa Roleplay - www.vefaroleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan Eldrithc, 22 Haziran 2019, 18:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eldrithc

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

hinbo24

Konu ve Yönetim ekibi başarısız böyle söylememin sebebi ise Yönetimdeki adminlerin yaşları 14,15,16 ile başlıyor, bu yaştaki ve bu seviyedeki insanların sunucuya birşey katabileceğini düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse, ama yinede başarılar diliyorum. :aynen: :aynen:

hinbo24

Alıntı yapılan: Jarveus - 22 Haziran 2019, 18:42:44

Nurettin , admin kadron çok güçsüz. Türkçe Roleplay hakkında yardımcı olurdum normalde ama kusura bakma. Kurumsal gibi gözükmeye çalışıp olmaz.

Aynen.

Eldrithc

Alıntı yapılan: hinbo24 - 24 Haziran 2019, 12:44:58

Konu ve Yönetim ekibi başarısız böyle söylememin sebebi ise Yönetimdeki adminlerin yaşları 14,15,16 ile başlıyor, bu yaştaki ve bu seviyedeki insanların sunucuya birşey katabileceğini düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse, ama yinede başarılar diliyorum. :aynen: :aynen:

Ali öncelikle ben buraya ss vs. atmıyım istersen rezil olma? ayrıca konunun ilk açıldığı zaman alt kısımda aynen demissin jarveus'un söylediğine fakat ilk konu açıldığında adama laf sokmuştun? Yetkili oldun atıldın, atıldığın için kötülemeyemi çalışıyorsun? Yönetim ekibimiz saygılı ve dürüst kişilerden oluşuyor. Senin gibi teamspeak yetkilerini silmeye çalışıp, yetkilisin diye zorlana bir kişiye özür diletmekle olmuyor. Neyse karalama kampanyalarına devam et.

Sanal Role Play ~ www.sanal-roleplay.com / www.sanalgaming.com | S-RP Sosyal Medya
Dystopian - NietszcheTR - Friedrich - Beastly © 2010-2019 - Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

Eldrithc

Bu arada Ali adminlere mesaj atıp banımı kaldırın gizlice geleceğim log kayıtlarını silersin fark etmezler, bana yetki ver gizliden vs. vs. yazmalarında whatsapp konuşmalarında duruyor.

RaynoR

SAMP tarihinin en iyi sunucularından biri olması dileğiyle.

Eldrithc

Yorumlarınız için teşekkürler, sunucumuzu favorilere eklemeyi unutmayınız. Ayrıca forum aktif edilmiştir, üye olabilirsiniz. Üyelikleri yetkili arkadaşlar 24 saat içerisinde onaylıyacaktır.

İp Adresi : samp.vefaroleplay.com:7777
Web Sitesi : www.vefaroleplay.com

osmankeskinsoyy

Çok güzel ve emek verilmiş bir proje olduğuna can-ı gönülden inanıyorum. Bende yönetim ekibinin bir parçası olarak bu projeye elimden geldiğince destek vermeye çalıştım umarım iyi yerlere geliriz.

No-Name

Ranthiel ( Ceyhun = Hakan = Rodriquez ) olduğunu söyledi bir arkadaşım, doğrumudur?
Bildiğime göre Rodriquez, pawnotürk'de banlı. Ranthiel'in Ceyhun = Hakan = Rodriquez olduğunu söylendi...

No-Name

Alıntı yapılan: AlqoliK - 25 Haziran 2019, 13:27:21

Alıntı yapılan: No-Name - 25 Haziran 2019, 11:38:02

Ranthiel ( Ceyhun = Hakan = Rodriquez ) olduğunu söyledi bir arkadaşım, doğrumudur?
Bildiğime göre Rodriquez, pawnotürk'de banlı. Ranthiel'in Ceyhun = Hakan = Rodriquez olduğunu söylendi...

Banlanan kişiyi bilmiyorum ama,sanırım arkadaşın yanlış bilgi vermiş Şahsın ismi hakan değil Ceyhun

Arkadaşım bana garantsini bile verdi, büyük ihtimal herkesi kandırıyor, Ceyhun = Hakan = Rodriquez
İyi günler.

Rodriquez

Alıntı yapılan: No-Name - 25 Haziran 2019, 13:42:07

Alıntı yapılan: AlqoliK - 25 Haziran 2019, 13:27:21

Alıntı yapılan: No-Name - 25 Haziran 2019, 11:38:02

Banlanan kişiyi bilmiyorum ama,sanırım arkadaşın yanlış bilgi vermiş Şahsın ismi hakan değil Ceyhun

Arkadaşım bana garantsini bile verdi, büyük ihtimal herkesi kandırıyor, Ceyhun = Hakan = Rodriquez
İyi günler.

İnsan karalamak kolaydır konuyu kitletmek için elinizden gelenin ardına koymayın hocam kanıtınız varsa yetkililere bildirebilirsiniz.

Leviathan

Merhabalar, öncelikle gördüğüm kadarıyla safari'den alıntı yapılmış bir sunucu gibi duruyor umarım en yakın süreçte kendinize özgü bir şekilde herkese sunarsınız.. Düzelteceğinizi umarak, başarılar diliyorum..

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Jizzy