GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] ~Preazy Roleplay~ #Retry <3

Başlatan LyriptooN, 01 Mayıs 2019, 13:10:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldjackson

Alıntı yapılan: niko.berno - 04 Mayıs 2019, 22:06:44

Moon RPG modunu paylaşılmış olsa bile mod sahibinden izin alınmıştır. Eleştiri yapmak için saçma saçma neden arayan insanlar ne diyeyim boş insan.

Kardeşim ben bunu söylemem lazım ama Moon Modunun sahibi yani ben biz ve eski ekibim değiliz modun sahibi @AyazDuru  biz sadece geliştirmesini yaptık böyle demen hoş olmadı.

imza kalemle atılır

Dwain

Bir anlık hevesle ortaya konmuş bir sunucu, ileriyi göremiyorum.

LyriptooN

Alıntı yapılan: Kaizenn - 12 Mayıs 2019, 12:46:04

Moon RPG modunu paylaşılmış olsa bile mod sahibinden izin alınmıştır. Eleştiri yapmak için saçma saçma neden arayan insanlar ne diyeyim boş insan.

Kardeşim ben bunu söylemem lazım ama Moon Modunun sahibi yani ben biz ve eski ekibim değiliz modun sahibi @AyazDuru  biz sadece geliştirmesini yaptık böyle demen hoş olmadı.

Ufak editler yapınca modun sahibi olunmuyor dostum.
Alıntı yapılan: Dwain - 12 Mayıs 2019, 13:01:57

Bir anlık hevesle ortaya konmuş bir sunucu, ileriyi göremiyorum.

Hemen hemen her sunucu bir anlık karar ve heves ile açıldı diyebilirim. Bir çoğunu size özelden sayabilirim. İleriyi hep beraber göreceğiz evelallah.

Ryroz

trabzon

Geçen iftara gidip gelene kadar alt-tab bırakayım dedim, geldiğimde hastanede buldum kendimi. :serefe:

Kronos

Cengo

Moon RPG , Reece V2 tabanlı bir mod.Bunu ben kendim geliştirdim ve ben yokken MordeCool adlı arkadaş modu dağıtmış ve görünüşe göre bizim modumuz sayılıyor...

Shestyorka

Discord'a gittim dedim ki:
"Sunucuda sıfır user var, management cs oynuyor."
işte kimse yok ben napabilirim vs. Cevaplar verdi, oradan biri çıktı dedi ki "CS oynuyorsun millet neden gelip oynasın sunucunda?"
Sonra dedim bakayım ne modu kurmuşlar vivala ctrl v mi yapmışlar..
Sildi mesajları, güldüm. /clear attı, yaklaşık iki dakika sonra yasaklandım discorddan. :D?
Bir de yazıyorum yazıyorum siliyor hahahah.
Yazık

Conversable

Başarılar, tutacağını sanmıyorum.  :rockstar:

diverse

Başarılar, sunucu modunuzu beğenmedim birazcık daha uğraşın!

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Joker

Alıntı
Sunucunuz henüz proje halindeyse tanıtım konunuzu sunucu hakkında haftada bir güncel bilgiler vererek aktif tutmanız gerekmektedir . Ayrıca sunucunuzun aktiflik durumunu konunuz içinde güncel olarak bildirmelisiniz, mesela sunucunuz kısa süreli kapandıysa konuda bunu belirtmelisiniz. Aksi taktirde konunuz kilitli konular bölümüne taşınır ve minimum 2 hafta kilitli konularda kalır. Aynı durum tanıtım aktif edildiğinde tekrarlanır ise; sunucu açılana kadar konu kilitli kalır.

Kilit.

open.mp Turkey Department Manager