GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Aryus Roleplay - #again - 51.68.65.174:7777 Aktif

Başlatan RaideNN, 01 Mayıs 2019, 21:13:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: Pesimist - 11 Mayıs 2019, 19:37:50

Başarılar. Emre kardeşim hakkin da hayırlısı  :serefe:
Teşekkürler, herkesde adımı öğrenmiş ya :D

Buzz

Sunucu 3-4 güne açılacakmış, foruma baktım aktif değil. Bakım der sunucu kapanana kadar açmazsınız sanırım, tutmaz.

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

RaideNN

Alıntı yapılan: Buzz - 12 Mayıs 2019, 00:26:22

Sunucu 3-4 güne açılacakmış, foruma baktım aktif değil. Bakım der sunucu kapanana kadar açmazsınız sanırım, tutmaz.
Forum aktif liğini 1-2gün içerisinde alıcak Web Masterı bekliyoruz, sunucu ise bi arkadaştan aldığımız mod var sunucu ıp si belirli.

Ryroz

Conversable

Başarılar güzel sunucuya benziyor. Emeğinizin karşılığını almanız dileği ile!  :kalp::rockstar:

RaideNN

Alıntı yapılan: Conversable - 13 Mayıs 2019, 20:42:20

Başarılar güzel sunucuya benziyor. Emeğinizin karşılığını almanız dileği ile!  :kalp::rockstar:

Teşekkürler.

RaideNN

@OmerReis Senior Admin & Mapper olarak kadroya katıldı.

@PhenoMapping Senior Admin & Mapper olarak kadroya katıldı.

@ZyraPasaa Kadroya Mapper olarak katıldı.

Görevlerinde başarılar. Diliyoruz
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 22:13:04 RaideNN

Unknown

SA:MP platformunda olan kişilerin görüşlerini alarak bir karara vardık, eğer ki iki günlük bir sunucu açacaksanız hiç açmayın daha iyi.

Kalıcı olmanız dileği ile, başarılar.

RaideNN

Alıntı yapılan: Unknown - 15 Mayıs 2019, 22:11:37

SA:MP platformunda olan kişilerin görüşlerini alarak bir karara vardık, eğer ki iki günlük bir sunucu açacaksanız hiç açmayın daha iyi.

Kalıcı olmanız dileği ile, başarılar.
Merhaba, iki üç günlük sunucu için uğraştığimizi sanıyorsunuz fakat mapper webmasterimiz ve ekibimizdeki diğer arkadaşların bu sunucuya emek verip bizi destekleyen ve desteklemeyen  arkadaşlar için söylüyorum bu sunucu için aylardır emek veriyoruz inanin ki iki üç günlük sunucu olmuyacağini goruceksiniz iyi forumlar.

hinbo24

Sistemlerde Çekilip atılabilirdi Kısa bir video İle Konu Başarılı (Başarılar). :helal: :helal:

RaideNN

Alıntı yapılan: hinbo24 - 16 Mayıs 2019, 13:10:29

Sistemlerde Çekilip atılabilirdi Kısa bir video İle Konu Başarılı (Başarılar). :helal: :helal:
Teşekkürler. Sistem tanıtım videoları çekilebilir.