GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Aryus Roleplay - #again - 51.68.65.174:7777 Aktif

Başlatan RaideNN, 01 Mayıs 2019, 21:13:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Çınar

Criminals Gaming
2019 Veda

RaideNN

Alıntı yapılan: Unknown - 18 Mayıs 2019, 18:59:18

RaideNN denilince, burnuma çakmak gazı kokusu geliyor.  :kahkaha:
sunucuları kötülemeye devam multi hesap kullanan insan.

Lucky20058

RaideNN

GH-Baris

RaideNN

RaideNN

Sunucu tekrar aktif! Giriş sağlayabilirsiniz. 51.68.65.174:7777

1chbinyaso

Sunucuya girdim biraz oynadım 5 10dk taşıma atıyorum birlik kurucaz dedik adminler kurabiliyor birlik in-aktif dediniz kardeşim biz nasıl rol yapalım birliksiz bir araya gelemiyor bizimkiler onun dışında taşımanın ortasında aniden hile korumasi aktif dedi ve  :ban2: server connection ne alaka bu hile de kullanmıyorum sebepsiz yere beni atıyor tamda demiştim ne güzel sunucu oyun hevesim kaçtı  :hayir:

RaideNN

Alıntı yapılan: 1chbinyaso - 20 Mayıs 2019, 18:58:39

Sunucuya girdim biraz oynadım 5 10dk taşıma atıyorum birlik kurucaz dedik adminler kurabiliyor birlik in-aktif dediniz kardeşim biz nasıl rol yapalım birliksiz bir araya gelemiyor bizimkiler onun dışında taşımanın ortasında aniden hile korumasi aktif dedi ve  :ban2: server connection ne alaka bu hile de kullanmıyorum sebepsiz yere beni atıyor tamda demiştim ne güzel sunucu oyun hevesim kaçtı  :hayir:
Merhabalar, hile sisteminde problem mevcut oyuna girerken oluyor sanırsam. İn aktif diyen adminide Discord dan şikayet edebilirsiniz iyi forumlar.

Jarveus

Mod hakkında yeni bir güncelleme şart. Buna istinaden temizlenmesi gereken bir kitle var. Başarılar.

RaideNN

Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Mayıs 2019, 01:33:23

Mod hakkında yeni bir güncelleme şart. Buna istinaden temizlenmesi gereken bir kitle var. Başarılar.
Teşekkürler. Mod hakkında güncellemeler yapılacaktır.

GH-Baris

Alıntı yapılan: 1chbinyaso - 20 Mayıs 2019, 18:58:39

Sanırım Sizi gördüm  Sunucu sisteminde bulunan Ufak 1 hatadan dolayı O hatayla karşılastınız Bir kişi sizin aracınıza hareket ederken binerse yada CJ Atmaya çalışırsa bazen bug Oluyo ve Sizin Aracınız Spawn olup Anti Hİle sizi hile algılıyor Sizin bulunan Cleo'larınızla ilgil olabilir veya Yarın yada öbür gün olucak Güncellemede inş düzeltilicek