GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Aryus Roleplay - #again - 51.68.65.174:7777 Aktif

Başlatan RaideNN, 01 Mayıs 2019, 21:13:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Merhaba, değerli PawnoTürk ailesi bildiğiniz üzere aryus roleplay sunucusu açılacaktı fakat teknik sebeb'lerden dolayı sunucu açılmadı mod'da ki buglar vesayre bende sunucu açmayı düşünmedim açılış günü [DOS] saldırıları oldu, bir kaç bug kalmıştı oynamaya engel olmayan buglardı. yönetim kararıyla aryus roleplay projesi askıya alınmıştır fakat tekrar açıyoruz.

Sistemleri sorucak olursanız, sistem tanıtım videolarını çekip forumda paylaşılıcak henüz video çekilmedi, trailer videosu 'da çekilicek.

Roleplay, konseptini sorucak olursanız. sunucu zorluğu medium olarak seçtik, hard oyunculara zor geldiğini düşünerek, map'ise los santos map'inde olucak, açılış günü oyunda olan herkese 60000$ x2 payday ve balık eventi.

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

1) Admin & Helper ekibine alımları açık mı ?:
Hayır, şuanlık alım yapmıyoruz forum üzerinden başvurular alınıcak daha doğrusu helper ekibin'dekileri admin kadrosuna dahil etmeyi planlıyoruz.

2) Oyun modunuz alıntı mı ?:
Sunucumuzun modu hera yada vatan roleplay modu olmayacak, mod satın almayı planlıyoruz şuan bi kaç kişiyle görüştüm. eğer mod bulamazsak istediğimiz gibi bir mod bulamazsak başka bir mod'la devam ediceğiz.

3) Forum ve SA-MP Sunucusunun açılış tarihi?:
Forum açılış tarihi henüz belirlenmedi , muhtemelen 1-2hafta içinde açılıcak. SA-MP sunucsunun açılış tarihi henüz belirli değil.

4) Client & Karakter Paneli olucak mı?:
Sunucumuzda şuanlık client düşünmüyoruz, sunucunun ilerleşiyine göre client ile girişler yapılabilir.
Karakter paneli, olucaktır.

5) Oluşum Alımları & Birlik Desteği ?:
LSPD,LSFMD Kemik kadro başvuruları, forum üzerinden olucaktır, her oluşumda 5'er kişilik kemik kadro oluşturmayı planlıyoruz.
- Birlik desteği elbet'ki olucak, nasıl bir destek olucak diye sorucak olursanız. birliğe ait araçlar, ve birlik bölgesi vermeyi planlıyoruz.

Yönetim Ekibimiz
Management & Proje Sahibi: RaideNN
Management & Genel Sunucu Sorumlusu : -
Developer: Ridany
Mapper: Phenom & Luxera
Web Master: eleVrte
Lead Admin: LejYoner & Blackburn
High Senior Admin:  Jamal
Senior Admin: Phenom
Game Admin: Misa & Luxera 

Sunucu Bilgileri
SA-MP: samp.aryusroleplay.com
Web & Forum: www.aryusroleplay.com
Discord: https://discord.gg/e9Kgmcm

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2019, 12:53:30 RaideNN

Buzz

Yazıları gözümüze kadar sokmasaydın keşke, başarılar.

RaideNN

Alıntı yapılan: Buzz - 01 Mayıs 2019, 21:15:28

Yazıları gözümüze kadar sokmasaydın keşke, başarılar.
Teşekkürler, konuyu düzenleyeceğim.

RaideNN

Tester, ekibine alımlar açılmıştır!

Tester, ekibine katılmak isteyen arkadaşlar.

Discord Sunucumuzdan, iletişime geçebilirler.

Conversable

Akro

Konu içeriği fazlasıyla zayıf olmuş, yinede başarılar.

Akro

Kronos

RaideNN

RaideNN

RaideNN

Tester alımları, kapanmıştır.
DipNot: Gelen başvurular değerlendirmeye, alınmayacak.

vioxx

RaideNN

Cengo

RaideNN

Kronos

Tanıtım güzel, göz yormuyor umarım dilediğiniz gibi olur herşeey.  :tr: