GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] CeeR Prison RolePlay ~ AKTİF

Başlatan ReaT, 08 Haziran 2018, 16:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReaT

Alıntı yapılan: Somepawn - 08 Temmuz 2018, 15:54:55

Yıl 2018 hala .tk domainli bir site açmanız beni cidden üzüyor.  :uzgun:
Ve site ne hikmetse wix üzerinden kurulmuş.  :D :D :D

Aynı zamanda yıl olmuş 2018 Nickinin uanına pwn ekleyen herkes kendini pawn coder sanıyor bu emin ol daha üzücü

lenny

lenny

Serverınız da admin olmadığından başvuru da kabul edilmediğinden dolayı sobeit ile giriş yaptım baktım bir kaç mapinize falan sunucu oynanabilir bir derecede de çok eksik var.

darkshadow

Tutmayacağını biliyorum! kardeşim Python roleplay, Yani benim sunucumdan ne istiyorsunuz ? Geliyorsunuz reklam yapıyorsunuz, Şuan Gerçekten sinirliyim! Bari adam akıllı gelişmeye çalışın! Böyle Milletin serverlarında Reklam yaparak Olmaz Tutmazsınız!

Rnat

Alıntı yapılan: Leopar. - 09 Temmuz 2018, 19:30:07

Tutmayacağını biliyorum! kardeşim Python roleplay, Yani benim sunucumdan ne istiyorsunuz ? Geliyorsunuz reklam yapıyorsunuz, Şuan Gerçekten sinirliyim! Bari adam akıllı gelişmeye çalışın! Böyle Milletin serverlarında Reklam yaparak Olmaz Tutmazsınız!

Sen kimsin ki senin sunucunda reklam yapılsın he çocuk? Önce oyuncu çek sonra millete laf at.

ReaT

Alıntı yapılan: Leopar. - 09 Temmuz 2018, 19:30:07

Buradan ağlamak sizin düşüklüğünüzü gôsterir o reklam yapan kişiler kimse bizim ekibimizden değil.

ReaT

Sunucu Oyuncu Aktifsizliği Nedeni İle Bakıma Alınmıştır.

akaRetro

Sunucunun kapatılmış olmasından ötürü konu kilitlenerek arşive taşınmıştır.