GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Genesis Roleplay - genesis-republic.com - Republic of Genesis [0.3DL]

Başlatan Joker, 04 Mayıs 2019, 15:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tao

Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Mayıs 2019, 17:47:46

Ekibin çoğu eski ekip arkadaşlarım farklı sunuculardan. Garbis kardeşime başarılar ve bomba bir isim de onlara katılırsa belki daha da şahlanırlar..

Yeterince bomba isim kadromuzda var düşüncesindeyiz, bize mantığı kavrayabilen çalışkan ve gereksiz hareketler yapmayacak insanlar gerekiyor, yine de böyle önerileri düşünmeyeceğimizi söylemiyoruz :)

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Jarveus

Alıntı yapılan: Horizon - 08 Mayıs 2019, 01:32:19

Ekibin çoğu eski ekip arkadaşlarım farklı sunuculardan. Garbis kardeşime başarılar ve bomba bir isim de onlara katılırsa belki daha da şahlanırlar..

Yeterince bomba isim kadromuzda var düşüncesindeyiz, bize mantığı kavrayabilen çalışkan ve gereksiz hareketler yapmayacak insanlar gerekiyor, yine de böyle önerileri düşünmeyeceğimizi söylemiyoruz :)

Bomba isim genel kavram değil tek bir kişi bende kalsın. Ama onu orada görmek hem isterim hem de istemem karmaşık Akın ya kesinleşsin öyle söylerim transfer söylentilerini.

Tao

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mayıs 2019, 03:53:03

Alıntı yapılan: Horizon - 08 Mayıs 2019, 01:32:19

Bomba isim genel kavram değil tek bir kişi bende kalsın. Ama onu orada görmek hem isterim hem de istemem karmaşık Akın ya kesinleşsin öyle söylerim transfer söylentilerini.

Cevaplar kişiden kişiye göre değişir, bizim kadromuzda herkes işini hakkıyla yapacak olan insanlar yani bana göre bomba, yönetme kabiliyeti ile ego farklı kavramlardır bunu en basit kişi bile aklında tutmalı diye düşünüyoruz :)

Ryroz

Ses getirecek bir sunucu olacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim.

lacosapalm

- S O N

Tao

Alıntı yapılan: Ryroz - 11 Mayıs 2019, 13:30:31

Ses getirecek bir sunucu olacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim.

Alıntı yapılan: lacosapalm - 11 Mayıs 2019, 13:32:18

Farklı şeyler her zaman iyidir. Başarılar  :helal:

Düşünceleriniz bizim için önemli, iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz!

FrtdnYLDZ

Tao

5YPEXE

Iıııy ııııy, Joker'i de, Sweezy'i de, Cruza'yı da hiç sevmem ıyyyyyy.
Başarılar!

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dwain

Cruza

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 12 Mayıs 2019, 09:59:39

Iıııy ııııy, Joker'i de, Sweezy'i de, Cruza'yı da hiç sevmem ıyyyyyy.
Başarılar!

Iyy Umut :D , eyvallah.

Alıntı yapılan: DracDonix - 12 Mayıs 2019, 11:47:36

Başarılar arkadaşlar

Alıntı yapılan: Dwain - 12 Mayıs 2019, 12:51:47

Başarılar diliyorum.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dyternal

Jarveus

Evet , şimdi modu da gördüm yorumumu yapıyım. Öncelikle BİLARDO sistemi efsane. Futbol sistemi bir iki tık altında.Textdrawlar güncellenseydi hoş olurdu. Eklenmesi gereken şeyler vardır elbette ama şuanlık oynanabilir olarak niteliyorum ayrıca dövüş diye nitelendirilen "brawl" rolleri içinde iki güzide sistemleri mevcut. Yönetim kadrosu @Joker hariç ciddden yabancı konsept konusunda bana göre kötüler. Doğruları konuşmak gerek. Safari dışında yöneticilik yapmamış bir ekipten bahsediyoruz burada kimleri kast ettiğim aşikar. Forumda ki konularına baktım Safariyle aynı şekilde sistem oturtmaya çalışıyorlar. Etkisinden çıkamamışlar ve kötüledikleri Safarinin yaptığı şeyleri kopyalıyorlar. Yönetimsel konular haricinde nadide bir eser gibi okunacak hikayeye sahipler.Rol yaparken farklı bir ortam olduğu çok belli oluyor. Bu arada sunucu açılmadı ama rol de yaptık. :) En fazla bu kadar objektif olabildim sadece gördüğümü söyledim. Hala bilardo sistemi için oynarım diyorum..

Tao

Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Mayıs 2019, 16:16:40

Evet , şimdi modu da gördüm yorumumu yapıyım. Öncelikle BİLARDO sistemi efsane. Futbol sistemi bir iki tık altında.Textdrawlar güncellenseydi hoş olurdu. Eklenmesi gereken şeyler vardır elbette ama şuanlık oynanabilir olarak niteliyorum ayrıca dövüş diye nitelendirilen "brawl" rolleri içinde iki güzide sistemleri mevcut. Yönetim kadrosu @Joker hariç ciddden yabancı konsept konusunda bana göre kötüler. Doğruları konuşmak gerek. Safari dışında yöneticilik yapmamış bir ekipten bahsediyoruz burada kimleri kast ettiğim aşikar. Forumda ki konularına baktım Safariyle aynı şekilde sistem oturtmaya çalışıyorlar. Etkisinden çıkamamışlar ve kötüledikleri Safarinin yaptığı şeyleri kopyalıyorlar. Yönetimsel konular haricinde nadide bir eser gibi okunacak hikayeye sahipler.Rol yaparken farklı bir ortam olduğu çok belli oluyor. Bu arada sunucu açılmadı ama rol de yaptık. :) En fazla bu kadar objektif olabildim sadece gördüğümü söyledim. Hala bilardo sistemi için oynarım diyorum..

Forum konuları olması gereken durumda, olay insanların Safari'de yöneticilik yapıp yapmaması ile alakalı değil, bu duruma bakarsak siz de orada yöneticilik yaptınız, modumuz da elbet bazı düzeltilecek detaylarımız var yok değil, önden test edip bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :)
Alıntı yapılan: Dyternal - 12 Mayıs 2019, 15:55:22

Demek sonunda yayınlandı.

Yorumunuz için teşekkürler.