GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Levoner Roleplay V1 Turkey !

Başlatan Submarine, 23 Kasım 2018, 22:21:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Submarine

Levoner Roleplay , 2017 senesinin Temmuz ayının başlarında planlarının yapılıp maddi sıkıntıdan dolayı askıya alınan bir sunucuydu.Ancak 1 sene sonra maddi durumlar iyileşince bizde askıya aldığımız sunucumuzu geri canlandıralım dedik sizin için.Levoner Roleplay'in misyonu ve vizyonu tamamen sizlere sadece bir rol ortamı değil eğlence ortamı da sunuyor.Samimi ve güler yüzlü ekibimiz ile sizlere güzel bir eğlence ortamı sağladığımızdan şüphe duymayın.Sunucumuz tamami ile DDOS korumalıdır ve sizin oyundaki malvarlığınıza hiçbir şey olmayacaktır.
Sunucumuzda neler olacak hemen bakalım :
Oluşumlar :
1-LSPD : LSPD,Los Santos'un Polis Departman merkezidir.Amaçları Los Santos'taki vatandaşları korumaktır.
2-LSFMD:LSFMD,Los Santos'un Sağlık Departman Merkezi'dir.Amaçları yaralanan insanları hayata geri kazandırmaktır.
3-SAN NEWS:Tüm Los Santos'a dünyada tüm olan biten her şeyi basın organlarıyla (Gazete, TV, Radyo v.b) yayınlar
4-Goverment : Devletin yönetim merkezidir.Amaçları teftiş,eyalet yönetimi ve eyalet adına çalışmalar yapmaktır.(Park,kaldırım,yol,ağaç dikimi v.b)
Birlikler:

1-Mafya Birlikleri : Mafyalar uy****rucu,silah ticareti ve adam kaçırma ile uğraşan illegal bir topluluktur.
2-Legal Birlikler:Hiç bir şekilde kanun dışı çalışmalar yapmayan ve genellikle kamu yararına işler yapan birliklerdir.(Örn.Legallerden Nakliyat,Eşya satıcısı gibi)
Sistemler :
Ev Sistemi : Paranızı,silahınızı,uy****rucunuzu saklayabileceğiniz seviyesi para karşılığı arttırılabilir dinamik bir ev sistemidir.
İşyeri sistemi : İşyerleri sizin ürün satmanız karşılığında (elektronik,giysi,market,restoran) para kazandığınız dinamik bir işyeridir.
Cep Telefonu sistemi : Kişilerin birbiri ile görüşebileceği ve sadece arama hakkının olmaksızın mesaj atabildikleri ve internete girebildikleri dinamik bir cep telefonu sistemidir.Elektronikçilerden temin edebilirsiniz.
ATM sistemi : Paranızı üstünüzde taşımak istemiyorsanız size tanımlı banka hesabınıza ATM ile paranızı yatırabilirsiniz
Gate sistemi : Evinizin ve mekanınızın önüne koyabileceğiniz güzel bir demir kapı sistemidir.Sizin tanımladığınız bir şifre ile açılır ve kapanır.Mafyalar için tamamıyla idealdir
Sistemlerimiz bu kadar daha fazlası sunucuda sizi bekliyor olacak.

DİP NOT : Sunucumuza kayıt olup giriş yaptıktan sonra 1 kereye mahsus /kayityap komutunu kullanmalısınız.Aksi takdirde hesabınız kaydedilmeyecektir.

KADROMUZ
Server Owner:Devran - Kerem
Lead Admin: Faruk
Game Admin : -
High Senior Admin : -
Head Admin : -
Senior Admin :-
Mapper / Builder: Faruk
Helper(1,2,3,4):Polyut67
Youtube / Streamer : -

Bize ulaşabileceğiniz adresler
Discord : https://discord.gg/UGNQDaa
Youtube: YAKINDA
Facebook: YAKINDA
Website: YAKINDA
TeamSpeak 3 : 54.38.23.143:10101
SUNUCU IP'Sİ : 176.31.5.9

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2018, 13:26:34 kerematayy

Savagery

Heveslik sunucu, maalesef tutmaz. Hemde bu kadar RolePlay sunucusu varken.

Lork

Alıntı yapılan: Savagery - 23 Kasım 2018, 23:35:07

Heveslik sunucu, maalesef tutmaz. Hemde bu kadar RolePlay sunucusu varken.

Vlay

Sunucumuz günde aktif olarak 30 kişi.

[T.R]BuRaK

Başarılar sunucunuz şimdiden tutuyor bence,günde 20 30 kişiyi buluyorsunuz başarılar :)

Hayat Buysa...

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Jarveus

Deneyimsiz kadro , alıntı mod. Alıştık böyle sunuculara en kötüsü de bu.

@Eren

jensen

Alıntı yapılan: Tanıtım Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri yanlış içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

Yapılan eleştiriye düzgün üslup ile cevap vermelisiniz, tanıtım konunuz 3 gün boyunca arşivde kalacaktır.