GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL-R1] Linda Roleplay - www.linda-roleplay.com

Başlatan Focus, 03 Şubat 2019, 13:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KiKi

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Focus

Şeytana Şükür!

AlpAkabey

Konu tasarımı gerçekten çok kötü. sistemler her sunucuda bulunan standart sistemler, eminimki çok yakın zamanda kapanacaktır
Üstelik Adminler küfürlü konuşuyor :)

Akabey

Focus

Rekorumuz bugün kırıldı 43 oyuncu herkese teşekkürler,
Umarım daha iyi yerlere geliriz.

Şeytana Şükür!

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Focus

Evet, ddos saldırılarından dolayı yeni vds geçtik

İp : 178.32.113.74

Şeytana Şükür!

Focus

Rekor denemesine ne dersin?

Merhabalar arkadaşlar biz bu yola 2018 Eylül ayında başladık ve olağan sebeblerden dolayı durdurma kararı aldık piyasada düzgün rol dönen sunucu olmadığı için de @Focus  ile açmaya karar verdik ve sunucumuza büyük ilgi duydunuz Rekorumuzu 46 yaptığınız için"TEŞŞEKÜRLER" akşam 19.00 da sunucuda olan herkes'e 45 bin dolar oyun parası EXP dağıtımı ve 10 tl market bakiyesi verilecektir. Sizleride akşam 19.00 da bekliyoruz - Linda Roleplay Yönetim
IP 178.32.113.74:7777

Şeytana Şükür!

Focus

Şeytana Şükür!

Focus

Yakında yeni ip ile sizlerle olacağız ddos saldırıları yemiyceğiz o saldırıları Alesta yüzünden yiyorduk Alesta atılmıştır, ekonomi baştan ayarlanacak!

Şeytana Şükür!

Smurf

Bildiğiniz üzere 3. açışınız olcak focus 1 hafta içinde 3 sunucu yinede başarılar.

Mahkum, hayatın özgür kullarıyız

Focus

Alıntı yapılan: Smurf - 27 Şubat 2019, 16:58:26

Bildiğiniz üzere 3. açışınız olcak focus 1 hafta içinde 3 sunucu yinede başarılar.

1 kez açıldı sunucu sonra ayrılık filan oldu iki gün sonra tekrardan açma kararı aldım herşey baştan.
Teşekkürler yorumun için.

Şeytana Şükür!

Medcezir

Odisseas

Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Focus

Şeytana Şükür!