GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] New World Gun Roleplay -#rideordie

Başlatan EmreSenseiii, 28 Mart 2022, 08:17:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EmreSenseiii

.
Son düzenlenme: 30 Mart 2022, 18:42:19 EmreSenseiii Sebep: Eksiklik

EmreSenseiii

.
Son düzenlenme: 30 Mart 2022, 18:43:05 EmreSenseiii Sebep: tanıtımı siler misiniz

Sulozzy

feickthelord

Gün Roleplay artık sıkmadı mı? Biraz kafa çalıştırıp bulabileceğiniz & üretebileceğiniz bir çok konsept var. Kolay gelsin ancak çok fazla beklentiniz olmasın.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

EmreSenseiii

Alıntı yapılan: finch - 28 Mart 2022, 22:17:51
Gün Roleplay artık sıkmadı mı? Biraz kafa çalıştırıp bulabileceğiniz & üretebileceğiniz bir çok konsept var. Kolay gelsin ancak çok fazla beklentiniz olmasın.

SAMP ortamında bir çok mod da oynadım fakat sarmıyor. Gun Roleplay deyip geçmemek lazım güzel rol ortamı sağlamaya çalışıyoruz...
White list ticketlarında bile örnek sorular soruyoruz ve cidden düzenlemeye çalıştığımız sistemleri tatmak isteyen, eğlenmek isteyen arkadaşlarla hem oynayıp hem eğlenmek istiyoruz.

İyi günler, teşekkürler.

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

KralOyunda26

başarılar emre, benim gibi seninde samp platformunda ki rol anlayışını değiştirme hedeflerin olduğuna bizzat şahit olarak öğrenmiş biriyim. keşke işini aceleye getirip adı lazım olmayan bazı kişiler gibi gunrp işlerine girmeseydin. ciddi bir projede adını görmek isterdim

RicalZ

başarılar dilerim, ancak Gun RP sunucular başlarda çok iyi gidiyor ama sonradan oyuncular sıkılıyor.

laéx

Size ve ekibinize başarılar diliyorum. Umarım güzel işlere imza atabilirsiniz. :helal:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lev

logonuzu değiştirebilirsiniz, kolay gelsin başarılar

Murat Budak

EmreSenseiii

Alıntı yapılan: KralOyunda26 - 29 Mart 2022, 17:59:03
başarılar emre, benim gibi seninde samp platformunda ki rol anlayışını değiştirme hedeflerin olduğuna bizzat şahit olarak öğrenmiş biriyim. keşke işini aceleye getirip adı lazım olmayan bazı kişiler gibi gunrp işlerine girmeseydin. ciddi bir projede adını görmek isterdim

Roleplay için farklı bir şeyler düşünmüyor değilim umut ama onun haricinde inan bana eğlenecek bir şeyler arıyorum o açlığı yaşıyorum yani ve bu yorumun için teşekkür ettim, sağ olasın. Cansın

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Mart 2022, 22:26:40
olm siz napıyorsunuz ya?
Ne gibi görünüyor?

Alıntı yapılan: Murat Budak - 29 Mart 2022, 23:44:28
Başarılar...

Teşekkür ettim Murat!

Alıntı yapılan: lev - 29 Mart 2022, 23:35:51
logonuzu değiştirebilirsiniz, kolay gelsin başarılar

Ahahaha, yemin ederim kaç gündür logo ile alakalı yorum bekliyordum ve geldi. Elimizden "şuanlık" bu geldi fakat değişecek merak etmeyin. Teşekkür ederim.

EmreSenseiii

Tekrardan selamlar!

New World Gun Roleplay Güncelleme 0.1

-Non Roleplay olmaması için "Siyahi Ten Rengi seçenler zenci skin, beyaz ten rengi seçenler beyaz skin alabilecek"
-Polislere sıkıldığı zaman yere mermi kovanı düşecek, bu da polislere rol imkanı sunabilecek.
-Kastırmayan özel mapler eklenmiştir.
-Yeni skinler eklenmiştir
-Legal Ammunation'lar aktif edilmiştir. (AK - M4 - Deagle) bulmak zorlaşacak bu süre zarfında oyuncularımızın Shotgun ve Colt-45 kolay yönden alacak. Daha ilerisi için bir ruhsat işlemi gerekiyor, ruhsat almak için sicilinizin temiz olması lazım, illegal yolu da elbet var...
-Anti-cheat üzerinde yenilenmeler yapılmıştır.
-Yeni kastırmayan LQ polis skinleri gelmiş bulunmaktadır.