GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Vetro Roleplay #respect

Başlatan cudless, 12 Nisan 2019, 12:23:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Hepinize merhaba, değerli okuyucular! Vetro Roleplay, realistiği ön gören politikalar ve üst düzey yönetim ekibi ile birlikte 2018-2019 yıl dönümü içerisinde oyunculara hizmet etmek adına temelleri atılmış, roleplay kurgulu bir roleplay sunucusudur. Vetro Roleplay'in tek amacı son demlerini yaşamakta olarak adlandırılan SA-MP platformunu tek bir çatı altında toplamak ve oyunculara kaliteli bir hizmet vermektir, aynı zamanda SA-MP roleplay ortamını tekrar canlandırmaktır.Ekipteki kişiler kendi adına değil Vetro adına görevlerini yapmaktadırlar. Vetro geliştiricileri tarafından geliştiren oyun modumuzun çalışmalarıda son hallerini almaya başlamıştır.Siz oyuncularımızın sorun yaşamaması için elimizden gelen çalışmaları yaptık ve yapmaya devam etmekteyiz. Bununla birlikte teknik(donanımsal) bir hata olmadığı sürece oyunculara hatasız bir şekilde oyun modumuzu sunacağımızı söylemekten ayrıca gurur duyuyoruz. Ayrıca oyun modumuzun realistik politikasına göre uyarlandığını belirtmek istiyoruz.

1-) Sunucu açılışı ne zaman gerçekleşecek?
➥ Oyun içerisinde çalışmalarımızın yarısından fazlasını bittiğini belirtmek isteriz, önümüzde kısa bir süre kaldı bu kısa süre boyunca oyuncu toplamayı hedefliyoruz.

2-) Neyi hedefliyorsunuz?
➥ Bu platforma girdiğimiz ilk günden beri tamamen topluluğu eğlendirmeye, keyif almalarını hedefliyoruz. Herhangi bir kar amacı güdülmeyecek ve bunun yanı sıra sizleri eğlendirmek amaçlı bin bir türlü etkinlik ile sizlerle olacağız.

3-) Sistemleriniz başka sunucuyu anımsatıyor?
➥ Sistemler üzerinde oyunun desteklediği en uç noktaya getirdiğimiz için ve bunun yanı sıra bazı sistemler oyunun temeli oluşturduğundan, rolleri desteklenmesi gerektiğinden ötürü sistemler 0'dan kodlandı. Her hangi bir çalıntı kod söz konusu değildir.

4-) Oyuna eklenmesini istediğim sistemleri nereden dile getirebilirim?
➥ Discord sunucumuza katılarak #öneri-kanalı altından dile getirebilirsiniz.

Pet Sistemi

Ev, Dekorasyon ve Gardolap Sistemi

İşyeri ve Alışveriş Sistemi

"Tanıtım kurallarını okudum, anladım kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 18 Nisan 2019, 10:55:59 cudless

Rammstein

Ehm.

cudless

nikobernoo

Başarılar.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2019, 12:35:23 niko.berno

cudless

Episode 1

Sabahın ilk ışıklarında gözlerini açtı, ama göz perdesi tam aralıklı olarak açılmamıştı. Uzun bir süre  evin içerisinde dolaştı, ardından ise uyanabilmek için  Çay demledi. Halen daha yaşanılanların etkisinde kalmıştı. Bir süre sonra  kahvaltısını hazırlamak adına tekrardan Mutfağa geçti, Çaydanlığın altını kıstı. Yavaş yavaş kendine geliyordu. Nihayetinde ise yaşadığı olaylar unutulacak gibi cinsten değildi. Uzun uzun düşündü, ardından ise  kupa  bardağına demi koyu bir çay  doldurdu. Balkona geçti, çevreye uzun uzun bakındı, etrafı gözledi. Ortalık sessizdi,  incin top atıyordu. Birden bire gözlerini kapadı, aynı zamanda bu sesler kulaklarını yırtacak şekilde aklına takılmıştı;
- Cruger istifa!
-Cruger İstifa!

Tekrardan bir anlık gözlerini açtı, ardından ise elinde bulunan kupadaki çayından bir yudum aldı.  Olacakları, Yaşanılacakları göz perdesinde canlandırmak istiyordu, ama yapamıyordu.  Bir süre daha balkonunda durdu, tekrardan Salonuna geçti. Beyaz tüylere sahip, Pofuduk adındaki Kedisi için Kedi Mamasını doldurdu.  Bir süre sonra ona seslendi;
- Mutlu Noeller Pofuduk, en sevdiğin Kedi Lazanyası mama tasında hazır.
Bir kaç dakikaya kalmadan kedisi Pofuduk geldi, kendisine tüylerini şevkatle sevdirdi. Yaşanılan ya da yaşanılacaklardan tamamiyle habersizdi.  Kahvaltısını yapmak için masaya oturdu. Oldukça fit bir beden ölçülerine sahipti, bu sayeden de formunu korumak için protein takviyeli besinler tüketmeye özen gösteriyordu. Ardından Dizüstü Bilgisayarını açtı, Google ekran sayfasına bir süre bakındı. Mail kutusunu açıp, mesajlarını yanıtlamak istiyordu ama  bir türlü cesaret edemiyordu.  Kedisi Pofuduk, aynı zamanda bu sıralar kendisinin tek can dostuydu.   Kendisine yanaştı, uzun uzun bir süreliğine gözlerinin içine bakındı, ardından gözlerini yere doğru kaçırdı. Cruger üzgündü, yaşanılan olayları bir türlü kafasından atması uzun zaman alacağını bildiği için sessizliğe bürünmeye karar alalı daha 7 gün geçmişti. Ama halen daha yaşanılanları unutamıyor, göz perdesine istemsizce yansımaya devam ediyordu. Sol eli durduk yere Dizüstü  Bilgisayarının Mause kısmına gitti,  imleç okunu bir süre dolaştırdı, kafatasındaki düşünceler yavaş yavaş  yaşanılan olayları  canlandırmaya başlamıştı. Beyninin oynadığı küçük çaplı oyuna yenik düşen Cruger, gözlerini kapatarak derin bir dalışa geçti.
-Hayatın Çürüyecek Cruger, bunu yapmamalıydın!
-Yanlışlarının elbet bedelini ödeyeceksin,  koltuğundan indirileceksin!
- Yaptığın hatalar sayesinde kendin sağlamlaştırdığın  temelini yok ettin!

Gözlerini bir anlık açtı, ardından derin derin nefes almaya başladı.Yaşanılan, yaşanacak olan unsurlar kabus gibi tepesine binmişti.  Sakinleştiği anda Pofuduk Kedisine  bakındı, ardından anlamsız şekilde tebessüm edasıyla gülümsemeye başladı. Aklına hiç iyi şeyler yansımıyordu, bu durum da onu mutsuz etmeye yeterliydi. Kafatasını sağa, sola doğru kütleterek kahvaltı masasını toparlamaya başladı. Yediklerinden zevk alamıyordu, düşünce alt yapısı bu duruma izin tanımıyordu. Mutfak masasını topladıktan sonra giyinme odasına gitti,  giyinme odasında  çeşit çeşit elbiseler duruyordu. Hepsi ütüsüzdü, her birinde pozitif anılar doluydu. Güzelim elbiseleri seçmeyip, sadece üzerinde bulunan pijamaları değiştirip siyah renkte bir bluz tişört, bir de keten tonunda bir kot pantolon giydi. Yaşadığı olaylardan ötürü  kollarına aldığı darbeler kendisine benek benek yaralara bürünmüştü.  Boy aynasına doğru baktı, yaralarını kamufle edebilmek için herhangi bir yol izlemeye gerek duymadı.  Upuzun Sarışın saçlarını özensizce taradı, ardından tekrardan Mutfağa geçti ve  yemek artığı kalan tabaklarını direktman bulaşık makinesine sırasız şekilde dizdi.  Bir süre sonra aklına bir şeyler takıldı, onu sevenlerine kendini göstermesi lazımdı. Nihayetinde ona saygı duyan insanlar, insasifiyetini iyi yönde kullanan bir halkta vardı.  Bu sayeden ise Dizüstü bilgisayarını   Mutfaktaki yemek masasından aldı, bir hırşımla salondaki en sevdiği koltuğuna yerleşti. Parmaklarını Bilgisayar üzerinde bulunan Mause'a doğru götürdü, ardından hemen  Twitter hesabına giriş yaptı,  kendisine Hashtag olarak  bir sürü paylaşımlar yapıldığını farketti, ama hiç birini cevaplamadı.  Bir süre sonra derin derin bir nefes aldı, kendini toparlamalıydı. elleri klavye kısmına gidemiyordu, Yüreğine öylesine büyük bir korku saplanmıştı. Ama yapmalıydı, gözlerini kapatır kapatmaz aklına  güzel şeyler getirmeye çalıştı, başarılı da oldu;
- Seni çok seviyoruz Vali Cruger, lütfen bizi bırakma!
- Bayan Vali Cruger,   eğer makamınızı bırakırsanız daha kötü sonuçlar olur.

Gözlerini açtı,  tekrardan derin bir nefes aldı. Belkide kendini güçlü hissetmeye başlamıştı, elleri artık klavye bölgesine gidebiliyordu. Hızlıca Twit kısmına geldi, kendince açıklamalarda bulundu.
-" Öncelikle herkese merhabalar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.  Yaşadığımız birtakım olaylar sayesinde bir kaç vatandaşımızdan aldığım protesto dahilinde pskolojik baskı altında olduğumu söyleyebilirim. Uzun bir süre sonra işimin başında olacağımı söyleyemem, ama yakın bir zaman sonra tekrardan bir açıklama ile karşınızda olacağım, Tanrı sizi korusun. "

Amerikan Hükümeti Baş Valisi
          Eva Cruger.
Ellerini hemen klavye üzerinden çekti, ardından tekrar bir derin derin nefes almak zorunda kaldı. Yazdığı açıklamayı yayınlamak hakkında tereddüt ettiği  suratında oluşan jest ve mimiklerinden belliydi. Bu duruma hazır değildi, ama kendini hazır etmeye çalışıyordu. Cesaretini toplamaya çalıştı, aynı şekilde başarılı da oldu. Yayınladığı metinden ötürü iyi kötü bir çok eleştriye maruz kalacaktı.  Bu duruma karşın hazırlıklıydı, ama yazdığı açıklama yazısı da herhangi bir resmii açıklama değildi. Sadece kişisel olarak bir duyurudan farksızdı.   Koltuğuna doğru yaslandı, Dizüstü bilgisayarının monitör ekranına bakınarak yazılan eleştrileri okumaya başladı.
Son düzenlenme: 12 Nisan 2019, 13:02:19 cudless

Locosynacdicate

Tanıtımdan anladığım kadarı ile sağlam fikirlerle topluluğunuzun temellerini atmışsınız. Başarılı olursunuz umarım. Gelecekte tüm sistemlerinizi inceleme fırsatı bulunca yorumumu tekrar güncelleyeceğim.

cudless

Alıntı yapılan: Locosynacdicate - 12 Nisan 2019, 12:49:22

Tanıtımdan anladığım kadarı ile sağlam fikirlerle topluluğunuzun temellerini atmışsınız. Başarılı olursunuz umarım. Gelecekte tüm sistemlerinizi inceleme fırsatı bulunca yorumumu tekrar güncelleyeceğim.
Alıntı yapılan: niko.berno - 12 Nisan 2019, 12:33:21

Başarılar.

Teşekkürler, developer ekibine Zoxy'nin katılması ile birlikte son hız ile sistemlerimizi kodlamaya devam ediyoruz, yavaş yavaş hepsinin tanıtım videosu gelecek.

Beastly

Pentagon

Nagwerth

Vali Cruger ile Vali Castillo arasında biraz benzerlik var sanırım. Neyse umarım başarabilirsiniz.

trabzon

Alıntı yapılan: Nagwerth - 12 Nisan 2019, 14:41:52

Vali Cruger ile Vali Castillo arasında biraz benzerlik var sanırım. Neyse umarım başarabilirsiniz.

Buda bir yerden tanıdık geliyor mu @Nagwerth?

cudless

Her sunucunun genelde baş karakteri Teğmen ya da vali olur. Hikayeyi tamamen okuyarak aradaki farkı anlayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2019, 10:58:01 cudless

cudless

Alıntı yapılan: Silver - 12 Nisan 2019, 15:04:40

Buda bir yerden tanıdık geliyor mu @Nagwerth?

Hemen hemen her sunucuda bulunan klasikleşmiş sistem, sahiplenmeye gerek yok.

trabzon

Alıntı yapılan: cudless - 12 Nisan 2019, 15:12:14

Hemen hemen her sunucuda bulunan klasikleşmiş sistem, sahiplenmeye gerek yok.

Menü tasarımı, label düzeni, komut eşliği.. Waaaaov!, harikâsın sen! Kesinlikle hiç biri alıntı değil, vay canınaa.(!) Harikâ bir sunucu, kesinlikle özgün sistem başarılar demeye gerek yok başarmışsınız (LOL)! :evet: :aynen:

Beastly

Başarılar dedim de yeni fark ettim, tanıtım konusu alıntı sanırım?

Alıntı
Yaklaşık 2018 yılından beridir süregelen düşünce ve çalışmalarımızın sonucunda geliştirici ekibimizle birlikte çalışmalarımızın sürdüğü ve sonuna yaklaştığı evrede platformumuzun tanıtımını yapma kararı aldık. Sunucu temellerini yazılımsal olarak tamamlamaya yaklaşmış olsak da oyuncularımızı asıl ilgilendirecek olanın "Rol Yönetim ve Dengesi" olduğu kanısındayız. Bunun içinde bütün rolleri bölmeye ve hepsinde bir denge olması adına Developer tarafından görevlendirilmiş Rol Yönetim ekibimizin katkılarıyla rollerin düzeni sağlanacaktır. Ekonomiden tutun, illegalite baskın bir platformdan veyahut adaletsiz oluşum ekonomi dağıtımına birçok şeyin önüne geçebileceğimiz özel yönetim kurallarımızla karşınıza çıkmayı ve SA:MP Platformu üzerinde en etkili ve soluklu çalışmayı yapmayı planlıyoruz. Politikamız hakkında detaylı bilgileri websitemiz veyahut sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

Sunucu açılışında sizden isteklerimiz
     Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Yöneticiler düzenleyicidir, oyuncularımız daha değerlidir!
     Yönetim politikamızın esas aldığı prensip üstte bulunan başlıktan ibarettir. Yönetim kararları elbette bütün sunucuyu etkileyecek niteliğe sahiptir ve son karar hakkı yönetimdedir fakat unutmayın; Yönetim Ekibiyle sunucuda oturmak yerine sizlerle birlikte vakit geçirmek ve sizlerin değerli fikirleriyle kendimize ortak bir yolda şekil vermek her iki tarafıda memnun edecektir.