GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Vetro Roleplay #respect

Başlatan cudless, 12 Nisan 2019, 12:23:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Alıntı yapılan: Beastly - 12 Nisan 2019, 15:46:26

Başarılar dedim de yeni fark ettim, tanıtım konusu alıntı sanırım?

Alıntı
Yaklaşık 2018 yılından beridir süregelen düşünce ve çalışmalarımızın sonucunda geliştirici ekibimizle birlikte çalışmalarımızın sürdüğü ve sonuna yaklaştığı evrede platformumuzun tanıtımını yapma kararı aldık. Sunucu temellerini yazılımsal olarak tamamlamaya yaklaşmış olsak da oyuncularımızı asıl ilgilendirecek olanın "Rol Yönetim ve Dengesi" olduğu kanısındayız. Bunun içinde bütün rolleri bölmeye ve hepsinde bir denge olması adına Developer tarafından görevlendirilmiş Rol Yönetim ekibimizin katkılarıyla rollerin düzeni sağlanacaktır. Ekonomiden tutun, illegalite baskın bir platformdan veyahut adaletsiz oluşum ekonomi dağıtımına birçok şeyin önüne geçebileceğimiz özel yönetim kurallarımızla karşınıza çıkmayı ve SA:MP Platformu üzerinde en etkili ve soluklu çalışmayı yapmayı planlıyoruz. Politikamız hakkında detaylı bilgileri websitemiz veyahut sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

Sunucu açılışında sizden isteklerimiz
     Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Yöneticiler düzenleyicidir, oyuncularımız daha değerlidir!
     Yönetim politikamızın esas aldığı prensip üstte bulunan başlıktan ibarettir. Yönetim kararları elbette bütün sunucuyu etkileyecek niteliğe sahiptir ve son karar hakkı yönetimdedir fakat unutmayın; Yönetim Ekibiyle sunucuda oturmak yerine sizlerle birlikte vakit geçirmek ve sizlerin değerli fikirleriyle kendimize ortak bir yolda şekil vermek her iki tarafıda memnun edecektir.

Daha önceki sunucumun, Nirvana Roleplay. Tüm karalama amaçlı iletiler silinirse sevinirim.

Beastly

Alıntı yapılan: cudless - 12 Nisan 2019, 16:03:48

Alıntı yapılan: Beastly - 12 Nisan 2019, 15:46:26

Başarılar dedim de yeni fark ettim, tanıtım konusu alıntı sanırım?

Alıntı
Yaklaşık 2018 yılından beridir süregelen düşünce ve çalışmalarımızın sonucunda geliştirici ekibimizle birlikte çalışmalarımızın sürdüğü ve sonuna yaklaştığı evrede platformumuzun tanıtımını yapma kararı aldık. Sunucu temellerini yazılımsal olarak tamamlamaya yaklaşmış olsak da oyuncularımızı asıl ilgilendirecek olanın "Rol Yönetim ve Dengesi" olduğu kanısındayız. Bunun içinde bütün rolleri bölmeye ve hepsinde bir denge olması adına Developer tarafından görevlendirilmiş Rol Yönetim ekibimizin katkılarıyla rollerin düzeni sağlanacaktır. Ekonomiden tutun, illegalite baskın bir platformdan veyahut adaletsiz oluşum ekonomi dağıtımına birçok şeyin önüne geçebileceğimiz özel yönetim kurallarımızla karşınıza çıkmayı ve SA:MP Platformu üzerinde en etkili ve soluklu çalışmayı yapmayı planlıyoruz. Politikamız hakkında detaylı bilgileri websitemiz veyahut sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

Sunucu açılışında sizden isteklerimiz
     Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Yöneticiler düzenleyicidir, oyuncularımız daha değerlidir!
     Yönetim politikamızın esas aldığı prensip üstte bulunan başlıktan ibarettir. Yönetim kararları elbette bütün sunucuyu etkileyecek niteliğe sahiptir ve son karar hakkı yönetimdedir fakat unutmayın; Yönetim Ekibiyle sunucuda oturmak yerine sizlerle birlikte vakit geçirmek ve sizlerin değerli fikirleriyle kendimize ortak bir yolda şekil vermek her iki tarafıda memnun edecektir.

Daha önceki sunucumun, Nirvana Roleplay. Tüm karalama amaçlı iletiler silinirse sevinirim.

Burda karalama amaçlı ileti atmıyoruz, daha önce böyle bir tanıtım konusu gördüm dedim. Ayrıca soru soruyorum orda " Sanırım tanıtım konusu alıntı " diyorum farkındaysanız. He bu arada demekki nirvana roleplay da kullandığınız tanıtım konusuda alıntıydı hmm.

-
Son düzenlenme: 12 Nisan 2019, 16:29:38 Zeta

Zeta

Alıntı
  • Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) olmak zorundadır.

Konu metinlerini 24 saat içerisinde güncelleyiniz.

5YPEXE

Alıntı yapılan: cudless - 12 Nisan 2019, 16:01:27

Vay bee, Silverin sisteminde pet ismi belirleme var, hemen çalayım.

Açıkçası bende aşırı benzettim. Hatta bir ara, Silver pet sistemini size mi verdi diye düşündüm.. :allaalla:

AlpAkabey

Güzel bir sunucu olacak , başarılar.

Akabey

ogznnaltnn

Açılmasını sabırsızlıkla beklediğim sunucu, başarılar.

cudless

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 12 Nisan 2019, 16:54:07

Güzel bir sunucu olacak , başarılar.
Alıntı yapılan: ogznnaltnn - 12 Nisan 2019, 18:24:11

Açılmasını sabırsızlıkla beklediğim sunucu, başarılar.

Teşekkürler.

Heson

Başarıllar gayet güzel.  :hm:

wowglarfist

cudless

No-Name

Başarılar. Mobil uygulamaya ne oldu?

cudless

Alıntı yapılan: No-Name - 12 Nisan 2019, 20:44:24

Başarılar. Mobil uygulamaya ne oldu?

Şuanlık askıda, Sezer ile birlikte sürdürüyorduk ayrılınca fazla ekleme falan olmadı. Bitirmeye çalışacağım.

cudless

Nymph

Zagros