GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL-R1] San Andreas Prison Roleplay -- Yeni bir maceraya hazır mısın?

Başlatan Cyrus, 21 Nisan 2019, 17:43:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cyrus

Yaklaşık 1 ay önce karar verilen fakat teknik sıkıntılar yüzünden hayata geçiremediğimiz olan projemiz, San Andreas Prison Roleplay ile karşınızdayım. Yönetim ekibinden birkaç kişi özel sebeplerle çıkmış olsa bile, biz iki kişi ile bunu da başarabileceğimizi düşünüyoruz. Sunucumuz Beta dönemine gireceği için birkaç mesleği ve birkaç sistemi devre dışı bırakmak zorunda kaldık. Daha önce bu konseptte açılan sunucularda tam hevesini alamayanlar için iyi bir proje olacağını düşündük ve açmaya karar verdik. Kullandığımız mod bize ait değil, sadece üstünde bir takım değişiklikler yapıp yeni birkaç şey ekledik.

Yönetim Ekibi;

1-)Cyrus
2-)Faxity
3-)AlphaCode
4-)Mahmut
5-)Efe

NOT: Yönetim ekibine girenler olacak (Güncellenecek)

SİSTEMLERİMİZ
1-) Dövme sistemi
2-) Kelepçe sistemi
3-) Biber gazı sıkınca 15 saniye körlük, hareket edememe
4-) Shotgun, Deagle ve Sniper tek vuruşta öldürme
5-) Bütün hücreleri açmak veya tek tek hücre kapılarını açmak (gardiyanlara özel)
6-) Giriş-çıkış kapıları kilidi (gardiyanlara özel)
7-) /isimkapat - /isimac (İsimleri gizleme - açma)
8-) /aksan sistemi
9-) Ailelerden yollanan para (PayDay olarak geliyor ve bunu avlunun yanında ki ikondan çekebiliyorsunuz)
10-) Kas geliştirme sistemi (Her yumrukta fazla can götürmek için)
11-) Basketbol sistemi
12-) Gardiyanların teçhizat alma, giyinme yeri.
13-) Mahkumların giyinme yeri. (Bedava)
14-) Çamaşırhaneden kaçak esrar almak.
15-) Kelepçeleme sistemi.
16-) Tecvit sistemi
17-) Kantin sistemi

Chapter I
2010 yılında kurulan bu hapishane son 3 yıldır bütün teftişlerden başarıyla geçiyor. Hapishanede ki Onbaşı Morgan ve Onbaşı McTavish bu hapishaneyi tamamiyle kontrole almış durumda. Fakat bu defterin görünmeyen bir yüzü olduğu aşırı belirgin. Onbaşı Morgan ve Onbaşı McTavish birlikte ilişki yaşadığı söylentileri hapishanede gezip dururken bir yandan da bıçaklanma-kavga gibi olaylar başlamış durumdaydı. Bu durumlar üzerine müfettişler hapishaneyi teftişe geldiler ve bütün mahkumların ifadelerini aldılar. Müfettişlere verilen ifadelerin hepsi temizdi, çünkü müfettişler gelmeden bir gün önce bütün pis işler yapan mahkumlara gece işkence uygulanmış ve böyle olayların yaşanmadığını söylemelerini istemişlerdi. Müfettişlerden başı kurtulan Onbaşı Morgan ve Onbaşı McTavish artık rahata erdiler. Bir süre boyunca artık "Kötü Polis" sıfatından uzak kalmaya çalıştılar. Şimdi, yani 2019'da hapishanelerine yeni mahkumların geleceği haberi Onbaşı Morgan ve Onbaşı McTavish'e ulaştı.

Bilgiler

İlk önce çoğu mahkumun serbestçe dolabildiği tek yer, Avlu;

Mahkumların kaldığı hücreler

Sunucu IP: Bakım (Sunucu Açık Beta olarak açılacak.)
Site: Yakında - Bakım
Discord: https://discord.gg/88k4rh2
"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2019, 19:12:16 Cyrus

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Cyrus

Cyrus

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Cyrus

Alıntı yapılan: Quick - 21 Nisan 2019, 18:33:53

Siz tutacağını düşünüyor musunuz? Yinede başarılar.

Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, tutmayacağını bilsek bile bunu denemek istiyoruz.

J0K3R

Farklı konseptlere karşı her zaman ayrı bir ilgim olmuştur. Sevdiğim konseptlerden birisi. Fakat bunu Türkiye 'de uyarlamak pek mümkün olmuyor. Gerek roller açısından gerek kitle açısından sıkıntılar çıkıyor. Sistemler modun hemen hemen kendi sistemleri zaten geliştirilmesi lazım. Bol şanslar.

Glyph

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Cyrus

Alıntı yapılan: J0K3R - 21 Nisan 2019, 19:18:46

Farklı konseptlere karşı her zaman ayrı bir ilgim olmuştur. Sevdiğim konseptlerden birisi. Fakat bunu Türkiye 'de uyarlamak pek mümkün olmuyor. Gerek roller açısından gerek kitle açısından sıkıntılar çıkıyor. Sistemler modun hemen hemen kendi sistemleri zaten geliştirilmesi lazım. Bol şanslar.

Elimizden geldiğince düzenlemeye çalışıyoruz desteğiniz için teşekkürler  :kalp:

ReaT

Malesef çok konulan bir mod,farklılıklar yaratmanızı öneririm.Umarım başarılı olursunuz.

Murat Çınar

Criminals Gaming
2019 Veda

Ulryk

Güzel bir tanıtım ve güzel bir sunucu. Başarılar diliyorum, açılışta orada olacağım...

Mezlap

Bence direk normal bir sunucu açın kendinize has kodları ile güzel sistemleriniz ile böyle yaparsanız ilk oyuncularınızdan biri olabilirim başarılar.  :hayir:

Cyrus

Destekleyen/Desteklemeyen herkese teşekkürler. Çoğunlukla güzel bir tanıtım hazırlayamadıysak bile güzel bir rol ortamı yapmayı istiyoruz. Modun içinde ki mapler olsun, sistemler olsun tamamiyle elimizden geldiğince düzenledik ve geliştirmeye "ÇALIŞTIK". Elbette ki hatalarımız olmuştur bunun için herkesten özür diliyorum(z).