GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

S W E S T

Yeniden açılıyormuş başarılar dilerim...

lacosapalm

Konuya atılan, "Hakaret içerikli görsel" ve "Tartışma" içerikli iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarımıza ve bölüm kurallarımıza uyalım,aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:

Konu sahibinin moderatöre rapor etmek yerine tartışmaya cevap vererek tartışmanın devamını sağlaması sebebiyle konu "3 Gün" boyunca kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N

Rhea

Alıntı yapılan: lacosapalm - 09 Şubat 2020, 23:57:53
Konuya atılan, "Hakaret içerikli görsel" ve "Tartışma" içerikli iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarımıza ve bölüm kurallarımıza uyalım,aksi takdirde yaptırımlar uygulanabilir. İyi forumlar dilerim. :polis:

Konu sahibinin moderatöre rapor etmek yerine tartışmaya cevap vererek tartışmanın devamını sağlaması sebebiyle konu "3 Gün" boyunca kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

Kuralları dikkate alacağım durum için üzgünüm tekrar AKTİF ^^

Rhea

Nova Roleplay | Los Santos Police Department #1 Dönem Başvuruları Aktif!

santiagocss

Tüm eleştirilerimi sergileyeceğim.

Eren, iyi insansın, muhabbetin sarıyor ama bazı şeyler 1 kere denenir. Hevesini alamadıysan 2. kez de denersin ama olmazsa tekrar denemenin anlamı yok. Rina'dan gelen kitle ve DM + hileci kitle sunucuda çatışmaya çalışıyordu. (Geçen sefer geldiğimde öyleydi.) Hilelere karşı bir çözüm getiremedim. Developer konusunda çok eksiksin. Hazır mod kullanıyorsun ve üstünde hiçbir oynama yapmamıştın. Bu şekilde sunucu kurabilirsin fakat oyuncularına yeterli verimi sağlayamazsın. Diğer sunuculardan bir farkın olsun ki adamlar çatışmak için değil rol yapmak için sunucuna girsin.

Sana verebileceğim en büyük tavsiye bu sefer de yapamazsan ve sunucuyu kapatırsan bir süre sunucu açma ve her şeyin hazır olunca sunucu aç.

Rhea

Alıntı yapılan: Prank - 13 Şubat 2020, 20:16:11
Tüm eleştirilerimi sergileyeceğim.

Eren, iyi insansın, muhabbetin sarıyor ama bazı şeyler 1 kere denenir. Hevesini alamadıysan 2. kez de denersin ama olmazsa tekrar denemenin anlamı yok. Rina'dan gelen kitle ve DM + hileci kitle sunucuda çatışmaya çalışıyordu. (Geçen sefer geldiğimde öyleydi.) Hilelere karşı bir çözüm getiremedim. Developer konusunda çok eksiksin. Hazır mod kullanıyorsun ve üstünde hiçbir oynama yapmamıştın. Bu şekilde sunucu kurabilirsin fakat oyuncularına yeterli verimi sağlayamazsın. Diğer sunuculardan bir farkın olsun ki adamlar çatışmak için değil rol yapmak için sunucuna girsin.

Sana verebileceğim en büyük tavsiye bu sefer de yapamazsan ve sunucuyu kapatırsan bir süre sunucu açma ve her şeyin hazır olunca sunucu aç.
Bak dostum kısaca anlatıyorum genel herkes için yazıyorum bunu böyle düşünen arkadaşlar için, ben ne zaman bir projeye başlasam 2 tane Management ile başladım ve her zaman aramızda bir sorun oluyor ve bu sorun sonrasında domain hosting gibi şeyler ayrı kişilerde olabiliyor ve proje dağılıyor bu sefer tek Management ve gerçekten emek vererek Forum ve Oyun modu değişerek gerçekten bir açılış yapıp gelişmeyi planlıyoruz tabii kime inanırsın bilmem ama ne dersen de bu düşünceden vazgeçmezsin. Benim amacım kapatmak olsa şuan açmam zaten neden para kaybetmek isteyeyim ki?

Rhea

Helper Başvuruları Aktif! Yarın saat 19:00'da sonuçlar #helper-başvuru-sonuçları kısmından açıklanacaktır. Herkese başarılar dilerim..

https://forms.gle/HWn5mkEdovLe1VDh6

Discord üzerinden öğrenebilirsiniz.

Rhea

kumite

Dostum forum adresine girmiyor.
DC linki de geçersiz bi yeniler misin?

Rhea

Rhea

Uzun sürenin ardından teamspeak3 adresimiz açılmış bulunmakta Sayın Nova Roleplay Oyuncuları!
Teamspeak adresimiz: 46.102.106.21:1351
Hadi  bakalım!

☨Gaviria☨

Rhea

Trigger

Yaptığınız boş Admin powerla sunucuyu yürütmeye calısıyorsunuz tutmaz., asırı bir şekilde user hakkı yendi sunucuda.