GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

Sunucuda bazı şeyler değiştirildi ve 2x Payday tekrar aktif!

kumite

Servera bi giriyorum başlama yerinde kiralık araç yok.
Kiralık araç sayısı yetersiz. Raporumda önemini belli etmek için Lead+ admin yazıyorum Game Admin geliyor. Diyorum böyle böyle senin ilgileneceğin durum değil,anlat bakarım diyor. Anlatıyorum. Lead Admin ilgilenmeli ben bir şey yapamam diyor? Kusura bakma Eren, çok fazla AFK kalıp ilgisiz kalıyorsun,admin kadron kötü. Kullandığın mod zaten çok kötü. En azından bi Hera Mod kurup onun üzerine biraz edit yapabilirdin ya da Novelty modu. Cidden biraz geliştirmelisin kendini.

xDahdal

Alıntı yapılan: Han - 23 Şubat 2020, 22:31:07
Servera bi giriyorum başlama yerinde kiralık araç yok.
Kiralık araç sayısı yetersiz. Raporumda önemini belli etmek için Lead+ admin yazıyorum Game Admin geliyor. Diyorum böyle böyle senin ilgileneceğin durum değil,anlat bakarım diyor. Anlatıyorum. Lead Admin ilgilenmeli ben bir şey yapamam diyor? Kusura bakma Eren, çok fazla AFK kalıp ilgisiz kalıyorsun,admin kadron kötü. Kullandığın mod zaten çok kötü. En azından bi Hera Mod kurup onun üzerine biraz edit yapabilirdin ya da Novelty modu. Cidden biraz geliştirmelisin kendini.

Katılıyorum

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Rhea

Forum Aktif!  | https://www.nova-roleplay.net/forum/index.php | Güncelleme geçmişi:

✦ Sunucu teması siyah halinden beyaz haline çevirildi.
✦ Sunucu teması değiştirildi.
✦ Veritabanı güncellemesi yapıldı.
✦ Konu temizlemesi yapıldı.
✦ Modifikasyon düzenlemeleri yapıldı.
✦ Index eklendi. ( https://www.nova-roleplay.net/ )
✦ Duyuru ve Oyun içi bağlamalar sağlandı. ( https://prnt.sc/r7m793 )
✦ Birlik tanıtım prefix'i yüklendi. ( Sistem Onaylı, Resmi Oluşum )
✦ Genel düzenleme yapıldı.
✦ Ticket sistemi değiştirildi.
✦ Üye grupları düzenlendi.

**Nova Roleplay Yönetim**

Rhea

Hepinizi tekrardan saygıyla selamlıyorum. Bugün saat 20.00 da bir aksilik olmazsa sunucumuz aktif olacaktır ve 50.000$ hediye para verilecektir. Herkesi bekleriz..

Rhea

Enkei

Konuda bulunan hakaret içerikli ileti(ler) silinmiştir. Lütfen forum kurallarına uygun şekilde yorum yapın.

Rhea

doom

Sunucudaki LSPD yönetim olarak oyunculara sıcak takipte olsun normal yaptıkları rollerde olsun rol paslamayı önemsiyoruz her iki tarafında zevk alması önemli kılıyor bizim için durum böyle, sunucuya girmemiş kişiler ve sunucudaki ortam hakkında görüntülü bilgi almak isteyen kişiler için LSPD'deki bir takip kaydını buraya bırakacağım iyi seyirler.

Son düzenlenme: 03 Mart 2020, 00:22:47 Raifaksuu

Rhea

Sayın Nova Roleplay Oyuncuları,
Nova Social sitemiz aktif hale getirilmiştir. Nova Social amacı In Game olayları yansıtabileceğiniz bir sosyal medya paylaşım sitesidir. Bu alanda OOC herhangi bir paylaşım yapmak yasaktır aksi takdirde siteden süreli bir şekilde engellenebilir ve ceza alabilirsiniz. Kayıt olmak için yönetici izni gereklidir. Kayıt olmak isteyen arkadaşlar #nova-social-kayıt kanalında şablona uyumlu şekilde başvuru bırakabilir.
Nova Social şifreniz yönetim tarafından discord üzerinden başvuru atarak belirlenecek ve sizlere iletilecektir. Daha sonrasında şifrenizi dilediğiniz gibi site üzerinden değiştirebilirsiniz.
https://nova-roleplay.club/

Xchatt

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 03 Mart 2020, 00:21:43
Sunucudaki LSPD yönetim olarak oyunculara sıcak takipte olsun normal yaptıkları rollerde olsun rol paslamayı önemsiyoruz her iki tarafında zevk alması önemli kılıyor bizim için durum böyle, sunucuya girmemiş kişiler ve sunucudaki ortam hakkında görüntülü bilgi almak isteyen kişiler için LSPD'deki bir takip kaydını buraya bırakacağım iyi seyirler.

Hoş

Sa-Mp 2014-2020

Rhea

oxygenz

Hacım bu tür sunuculardan piyasada çok fazla var,ha sunucuyu açmışsın eyw ama sade bir novelty rp moduyla veyahut bir textdraw eklemekle olmuyor ama başarılar.

oxygenz

Discorddan mix'e çok izin veriliyor,adminler duyurulardan il-legal toplantısı olacağını paylaşıyor felan ve oyuncu bunu yazdığı için mod oluyor kalite ortada.

Rhea

Alıntı yapılan: MerttDurgutt - 05 Mart 2020, 19:47:17
Hacım bu tür sunuculardan piyasada çok fazla var,ha sunucuyu açmışsın eyw ama sade bir novelty rp moduyla veyahut bir textdraw eklemekle olmuyor ama başarılar.

Bilmiyorum sunucuyu detaylı inceledin mi fakat eklenen şeylerin haricinde cumartesi genel bakım yapılıp yeni şeyler eklemek yerine bulunan açıklar veya eksiklikler giderilecektir. Yani zamanla gelişiyoruz. Şuan için önemimiz forum ve ic sosyallikler oldu. Zaman oyun moduna geliyor, kısa ve öz şekilde her birini zamanla düzelteceğiz. Teşekkür ederiz.