GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rhea

@RuLinGS ciddiye alınabilecek bir insan değil zaten tehditlerinden bir tanesi 24 saat içinde serveri kapatmazsanız o mod bana ait ben kapatırım adslgknasdlkng o yüzden "tm" yazıp geçerseniz forumdan ceza almazsınız. :)

Spetsnaz!

Specter

Zamanla gelişmeye çalışıyoruz, önerilere açığız.

Saygılarımla Specter...

Rhea

• Şarjör sistemi eklendi. (NOT: Şarjörünüz bittikten sonra eğer oyundan çıkış yaparsanız silahınız gider. Sadece elinizde bulundurabilirsiniz.)
  • /git komutunda artık interior ve direk ulaşılabilecek noktalar belirlendi.
  • Admin komutları düzenlendi.
  • /gps komutuna işyeri id bulma eklendi.
  • Gereksiz birlikler temizlendi.
  • Gereksiz işyerleri temizlendi.
  • /oocmarket düzenlendi ve fiyatlar güncellendi.
  • LSPD için Dashcam eklendi.
  • Discord ve Oyun Bağlantısındaki sorunlar giderildi ve sistemde geliştirmeler yapıldı (BETA)
  • Yakında bulunan herkes boombox koyup şarkı açabiliyor ve şarkılar karışıyordu artık sadece 1 tane koyulacak ve uzaklaşınca otomatik olarak boombox kaldırılacak.
  • Saçma map'ler temizlendi ve daha sade hale getirildi.
  • VIP Dolabı güncellendi.
  • VIP isimleri değiştirildi. (Bronze VIP - Silver VIP - Gold VIP)
  • uy****rucu sistemi düzenlendi ve NPC'si eklendi.
  • Araçlar otomatik spawn oluyordu düzeltildi.
  • Tırcılık sistemine level getirildi. ( Level-1 , Level-2, Level-3) Bu levellere yük bıraktıkça ulaşacaksınız.
  • VIP Tagı eklendi.
  • Youtuber&Streamer sistemi eklendi.
  • Sunucuya saat göstergesi eklendi.
  • Silah siparişi verdiğinizde 6 saat süresi vardı, 2 saate düşürüldü.
  • Vergiler düşürüldü.
  • Birlik araçları respawnlanmıyordu, düzeltildi. / Eksik bir kısım düzenlendi.
  • Helper/Yardımcı komutları düzenlendi.
Nova Roleplay Yönetim Ekibi

Rhea

Rhea

Caner K.

@RLX - Eren  Sunucun hakkındaki tüm gelişmeleri(video link) vb. kendi discordun hariç başka insanların sunucusunada paylaşıyorsun + 2 3 defada everyone çekiyorsun fazla gözüme battıda, bu şekilde nereye varmaya çalışıyorsun anlamış değilim :d başarılar.
Son düzenlenme: 16 Mart 2020, 08:08:24 Caner K.

#Moriss

Başarılar,güzel yerlere geleceğine inanıyorum :kalp:

Laundt

Rhea

Alıntı yapılan: Caner K. - 16 Mart 2020, 08:06:23
@RLX - Eren  Sunucun hakkındaki tüm gelişmeleri(video link) vb. kendi discordun hariç başka insanların sunucusunada paylaşıyorsun + 2 3 defada everyone çekiyorsun fazla gözüme battıda, bu şekilde nereye varmaya çalışıyorsun anlamış değilim :d başarılar.

Sunucunun gelişmelerini her sunucuda paylaştığım doğrudur ama sunucu sahiplerinden izinli olmasam veya rahatsız olanlar bana söylüyor fakat 2 3 kere falan paylaşmıyorum. Her sunucuda 1 tane reklam paylaşıyorum veya gidip roleplay sunucularında veya discordlarinda reklam yapmıyorum arkadaşlarımın discordunda yapıyorum eger rahatsız olan varsa iletebilir sende dahil.

Rhea

Submarine

Başarılar kardeşim anka rp den belki beni hatırlarsın geliştiricisiydim o sunucunun.

Rhea

Alıntı yapılan: Submarine - 16 Mart 2020, 12:59:09
Başarılar kardeşim anka rp den belki beni hatırlarsın geliştiricisiydim o sunucunun.

Kardeşim sen unutulmazsın bi ara ulaş konuşalım ya özlettin kendini. :)

Rhea

Bitroast

Benim oyun modumu satın almadan kullanıyorsunuz, kaçak yollarla elde etmişsiniz. Yazık size! Diyecek hiçbir şeyim yok. Hakkımı helal etmiyorum.