GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merts

Evet günaydın merhaba öncelikle paket emircan abiye ait bende novelty oyuncusuydum cok guzel gunlerdı emırcan abı elınden gelenı yapıodu sunucuda bı hata oluodu sunucuyu kapamayıp arkadan duzenlerdı oyuncular uzulmesın dıye gece ye kadar pc de durup sunucuyla ılgılenırdı  :uzgun:

oxygenz

Alıntı yapılan: Merts - 17 Mart 2020, 09:23:00
Evet günaydın merhaba öncelikle paket emircan abiye ait bende novelty oyuncusuydum cok guzel gunlerdı emırcan abı elınden gelenı yapıodu sunucuda bı hata oluodu sunucuyu kapamayıp arkadan duzenlerdı oyuncular uzulmesın dıye gece ye kadar pc de durup sunucuyla ılgılenırdı  :uzgun:
ne yani adam satın alamzmı dolandırıcı hanım

Rhea

Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 04:07:31
Benim oyun modumu satın almadan kullanıyorsunuz, kaçak yollarla elde etmişsiniz. Yazık size! Diyecek hiçbir şeyim yok. Hakkımı helal etmiyorum.

Modunuzu paylaşılan modlara kadar yayılacak hale getirmişsiniz yani mod herkesde plan bir mod o halde modu kimseye vermeyecek veyahutta satmayacaktınız farkındaysanız hala mod galerisinde modunuz bulunuyor.

Rhea

Alıntı yapılan: Merts - 17 Mart 2020, 09:23:00

Saygı duyarım ^^ ama modu paylaşılan mod listesinde dâhi görebiliyorsak ortada hak diye bir şey kalmaz. Kendi hatası paylasilan mod insanlar yararlansın diye bir bölüm. Orada paylasulan5modun her sahibine gidip tek tek böyle böyle mod paylaşılmış ama kullanabilir miyiz diye sormuyoruz. Ayrıca mod açıklarla dolu bir mod düzeltmemiz uzun zamanınızı aldı eger erken soyleseydiniz değişim yapabilirdik.

Rhea

Daha fazla mod ile ilgili yazılan iletilere cevap vermeyeceğim hatta rapor edeceğim gerekli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum yukarıdaki yazılarda.

Maximous

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 17 Mart 2020, 10:44:28
Daha fazla mod ile ilgili yazılan iletilere cevap vermeyeceğim hatta rapor edeceğim gerekli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum yukarıdaki yazılarda.

Katılıyorum. Emek verilmiş bir süre geçtikten sonra modu kullanmanızı istemiyorum diyip modu kullanana hakkını haram etmesi bence gayet saçma ve olanaksız bir durum.

ripgrip

Alıntı yapılan: Maximous - 17 Mart 2020, 11:14:21
Alıntı yapılan: RLX - Eren - 17 Mart 2020, 10:44:28

Katılıyorum. Emek verilmiş bir süre geçtikten sonra modu kullanmanızı istemiyorum diyip modu kullanana hakkını haram etmesi bence gayet saçma ve olanaksız bir durum.

Bliss

Benim oyun modumu satın almadan kullanıyorsunuz, kaçak yollarla elde etmişsiniz. Yazık size! Diyecek hiçbir şeyim yok. Hakkımı helal etmiyorum.

Bu oyun modu south central tabanlı olup Doğukan üçkardes tarafından Türkçe'ye çevrildi ardından sen bu modu alıp daha da geliştirdin biz de bu modu alıp daha da geliştiriyoruz. Benim modum diye bir şey yok emeğinin farkındayız lakin taban south central Roleplay. Ev sisteminden tut çoğu yerde bir çok bug vardı hepsini fixledim. Mod bize kaçak yollarla geçmedi biri geldi dediki ben satın aldım bunu 30tlye kullanabilirsiniz Bizde tamam dedik. Ayrıca anti hilenin test edilmesinde benim de çok katkım vardı Novelty Roleplay zamanında bunu da bilesin Emircancım.
Son düzenlenme: 17 Mart 2020, 13:09:28 Bliss

Bitroast

Alıntı yapılan: Bliss - 17 Mart 2020, 13:04:36

Bu oyun modu south central tabanlı olup Doğukan üçkardes tarafından Türkçe'ye çevrildi ardından sen bu modu alıp daha da geliştirdin biz de bu modu alıp daha da geliştiriyoruz. Benim modum diye bir şey yok emeğinin farkındayız lakin taban south central Roleplay. Ev sisteminden tut çoğu yerde bir çok bug vardı hepsini fixledim. Mod bize kaçak yollarla geçmedi biri geldi dediki ben satın aldım bunu 30tlye kullanabilirsiniz Bizde tamam dedik. Ayrıca anti hilenin test edilmesinde benim de çok katkım vardı Novelty Roleplay zamanında bunu da bilesin Emircancım.
Emeğimin farkında olsaydınız bu oyun modunu kullanmayı tercih etmezdiniz, çocuk yok karşınızda. Onun dışında anti hileyi sunucuma girip s0beit ile test etmekten başka hiçbir faydan dokunmadı. Bir sistemi dahi sen yazmadın, neyin emeği bu?

Bitroast

Alıntı yapılan: RLX - Eren - 17 Mart 2020, 10:40:06

Modunuzu paylaşılan modlara kadar yayılacak hale getirmişsiniz yani mod herkesde plan bir mod o halde modu kimseye vermeyecek veyahutta satmayacaktınız farkındaysanız hala mod galerisinde modunuz bulunuyor.
Mod yayılacak hale geldiyse onlarla aynı kişiliksizliği yapıp bu modu kullanman mı gerekiyor? Bu da nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.

Eamon

Internet ortamı burası. Oyun modunu pm yoluyla ve diğer yollarla satan sendin Emircan. Herkese oyun modunu satmaya çalıştın, şimdi birisinin eline oyun modun geçti diye hakkını helal etmiyor musun? Oyun modunu satarken bence modun yayılacağını çok iyi biliyordun, ek olarak oyun modun bu forum üzerinden de paylaşıldı diye biliyorum.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Rodriquez

Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 16:21:35

Mod yayılacak hale geldiyse onlarla aynı kişiliksizliği yapıp bu modu kullanman mı gerekiyor? Bu da nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.

Emircan en son novelty alan adı haklarını ve modu bana satmıştın kardeşim belirli bi fiyat karşılığı birde benim oyun modum diyorsun, en son modu kimseye satmıyacağım demiştin ? en son modu benden başkası paylaşamaz demiştim ben sana, artık bana aittir demiştim sana hayırdır bro ? bin kişiye satmışsın modu? modun haklarını bile satın aldım senden? sırf novelty projesi tamamen benim olsun diye sende demiştinki artık oyun modu alan adı vs hepsi sana ait demiştin boşuna benden 450TL Almadın ?.
Son düzenlenme: 17 Mart 2020, 16:50:22 Rodriquez

Nervous

Modu ve alan adı ve proje haklarını hakana satmıştın, modu bin kişiyemi sattın? şuan proje hakana ait istediğini yapar de modu boşuna almadı

Bitroast

Alıntı yapılan: Rodriquez - 17 Mart 2020, 16:48:34

Emircan en son novelty alan adı haklarını ve modu bana satmıştın kardeşim belirli bi fiyat karşılığı birde benim oyun modum diyorsun, en son modu kimseye satmıyacağım demiştin ? en son modu benden başkası paylaşamaz demiştim ben sana, artık bana aittir demiştim sana hayırdır bro ? bin kişiye satmışsın modu? modun haklarını bile satın aldım senden? sırf novelty projesi tamamen benim olsun diye sende demiştinki artık oyun modu alan adı vs hepsi sana ait demiştin boşuna benden 450TL Almadın ?.
Ben sana satmadan önce bu kişiler bu modu kaçak bir şekilde elde etti. Sen ne diyorsun?

Rodriquez

Alıntı yapılan: Bitroast - 17 Mart 2020, 17:11:50
Alıntı yapılan: Rodriquez - 17 Mart 2020, 16:48:34

Ben sana satmadan önce bu kişiler bu modu kaçak bir şekilde elde etti. Sen ne diyorsun?

Tamam proje ve mod bana ait zaten adamlar kullanabilir izin verdim ve şuan paylaştım modu.