GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay - Bir Oyundan Daha Fazlası.. | #NovaSocial #NovaRP

Başlatan Rhea, 21 Kasım 2019, 00:50:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BayRemix(Swindler)

Başarılar Dilerim Dost,En iyilerinden..

Rhea

Rhea

kbrsev

Birkaç ay önce sunucuya giriş yaptım fakat projede yoktum, ama bu sunucunun mazisi 2018'e kadar dayanıyor Nova'da her zaman bir gelecek sezmiştim bunu başından beridir dile getiriyorum. Eren kardeşim bir işe elini atarsa ne kadar süre geçerse geçsin her zaman layığıyla yapıyor. Başarılar dilerim kardeşim kolların hep sıvazlı kalsın, alnının teri kurumaması dileğiyle görüşürüz.

Rhea

Alıntı yapılan: kbrsev - 21 Mart 2020, 20:35:33
Birkaç ay önce sunucuya giriş yaptım fakat projede yoktum, ama bu sunucunun mazisi 2018'e kadar dayanıyor Nova'da her zaman bir gelecek sezmiştim bunu başından beridir dile getiriyorum. Eren kardeşim bir işe elini atarsa ne kadar süre geçerse geçsin her zaman layığıyla yapıyor. Başarılar dilerim kardeşim kolların hep sıvazlı kalsın, alnının teri kurumaması dileğiyle görüşürüz.

Çok teşekkür ederim kardeşim seni de beklerdik bu proje de ama ne yazık ki gelemiyorsun bu durum beni her ne kadarda üzse bir gün dönersin diye umuyorum <3

Rhea

+100 başarımım açıldı herkese çok teşekkür ederim <3

kelly

Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle arkadaşlar, kolaylıklar gelsin.

I want everything

Rhea

Alıntı yapılan: kelly - 22 Mart 2020, 01:46:12
Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle arkadaşlar, kolaylıklar gelsin.

Teşekkür ederim ^^

BoomeR

Rhea

russ001

:helal: Helali hoş olsun, 100 kişi çekmek başarı ama senin yapabileceğin bunun daha fazlası ben buna canı gönülden inanıyorum. Projenin başından bu zamana kadar vardım, cidden azimle bu işin peşini bırakmıyosun en kötü günleride, en iyi günleride sayende bu sunucu gördü ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim bırakma bu işi.

buckweed

Bundan öncesi açtığı aynı nova sunucusunda sunucunun kapatılacağı gün tüm yetkili ekibi sürekli dm atıp rol bölüyordu :D umarım gelişmez

Tutorials

1. Dur ihtarına uyumamaktan kovalandım. Aracım bozulunca yayan koşmaya başladım. Birtanesi çıkıp MP5 ile taradı beni. PD'ye el atılması gerekiyor.

2. Kiralık aracımın süresi bitince altımdan otomatik alıyor. Yeniler misiniz felan demiyor. Düzeltilmesi gerek.
Son düzenlenme: 22 Mart 2020, 12:25:43 Tutorials

Jizzy

Rhea

Alıntı yapılan: russ001 - 22 Mart 2020, 11:16:33
:helal: Helali hoş olsun, 100 kişi çekmek başarı ama senin yapabileceğin bunun daha fazlası ben buna canı gönülden inanıyorum. Projenin başından bu zamana kadar vardım, cidden azimle bu işin peşini bırakmıyosun en kötü günleride, en iyi günleride sayende bu sunucu gördü ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim bırakma bu işi.
Alıntı yapılan: Jizzy - 24 Mart 2020, 12:09:33
Başarılarrrğğğ :kalp:  :kral:

Teşekkürler.