GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nova Roleplay™ ~ Türk Konseptinde Yeni Evre! [0.3DL]

Başlatan Specter, 19 Haziran 2018, 18:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alparslan_Kozcuoglu

Tebrik Ederim. Çok güzel server. Admin kadrosu ve Helper kadrosu çok iyi ve roleplay terimlerini iyi bilen kişiler gerçekten hakkını vermek lazım, Tebrik ederim, İnanıyorum ki iyi yerlere varıcak bu Server. +9999999999999999999

Pusat

Muhteşem sunucu anlatmaya gerek yok oynayın görün.
Ah bide Server çökmese daha iyi olacak.

DarkBlue

Tunahan

Sunucunun tutacağını sanmıyorum. Tutsa bile, rol bilmeyen, rol bilse bile LOW ROLEPLAYER insanlar ile dolacağını düşünüyorum. Ne kadar Safaride banlanan, helperlıktan atılan, adminlikten atılan varsa doluşur.  Doğru düzgün 1-2 rol döner oda artık hangi yıl hangi ay bilinmez diye düşünüyorum. AP o kadar fazla olacak ki, kendi görüşüm oyuncular ana avrat söverek çıkacak sunucudan. Ama eminim ki Buğra bir şekilde herkese AP yapmayı başarır ve herkesi sunucuda tutar.  İyi APler.

Sunucunun kapanması, 0 lanması için 3 ay veriyorum. 3 ay sonra ya kanser bir kitle ortaya çıkacak, yada kapanacak.

Kahin Tunahan Görüşlerini Belirtiyor :D

AlpAkabey

Akabey

Dr.Dodo

Başka sunuculara sallayıp başarılı olunacaksa hiç olunmasın daha iyi. Sunucunun ömrü dolduktan sonra dönmek istediğinizde bu lafların yüzünüze vurulacağını bile bile yapmanız şaşırtıcı. Daha A1-A2lik yapamayan adamın nasıl sunucu sahipliği yapabileceğini merakla bekliyorum. Başarılar fakat -1.
Dipnot: Konuda yazım yanlışları bulunmakta. Bir Türkçe konsept sunucu, önce dilini doğru kullanmalı değil mi?

DarkBlue

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 22 Haziran 2018, 00:52:36

Başka sunuculara sallayıp başarılı olunacaksa hiç olunmasın daha iyi. Sunucunun ömrü dolduktan sonra dönmek istediğinizde bu lafların yüzünüze vurulacağını bile bile yapmanız şaşırtıcı. Daha A1-A2lik yapamayan adamın nasıl sunucu sahipliği yapabileceğini merakla bekliyorum. Başarılar fakat -1.
Dipnot: Konuda yazım yanlışları bulunmakta. Bir Türkçe konsept sunucu, önce dilini doğru kullanmalı değil mi?
Doğancan abi artık millet safarideki haksızlıklar yüzenden kimse oraya gelmiyor ben mesela bıraktım bırakan tanıdığım 20-30 kişi var.

Specter

Alıntı yapılan: Tunahann - 21 Haziran 2018, 14:03:50

Sunucunun tutacağını sanmıyorum. Tutsa bile, rol bilmeyen, rol bilse bile LOW ROLEPLAYER insanlar ile dolacağını düşünüyorum. Ne kadar Safaride banlanan, helperlıktan atılan, adminlikten atılan varsa doluşur.  Doğru düzgün 1-2 rol döner oda artık hangi yıl hangi ay bilinmez diye düşünüyorum. AP o kadar fazla olacak ki, kendi görüşüm oyuncular ana avrat söverek çıkacak sunucudan. Ama eminim ki Buğra bir şekilde herkese AP yapmayı başarır ve herkesi sunucuda tutar.  İyi APler.

Sunucunun kapanması, 0 lanması için 3 ay veriyorum. 3 ay sonra ya kanser bir kitle ortaya çıkacak, yada kapanacak.

Kahin Tunahan Görüşlerini Belirtiyor :D

Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler. burası safari gaming vesaire değil safariden banlanan kişiler bizi ilgilendirmez, biz oyuncuları geçmişe göre yargılamayız, biz her oyuncuyu rol playde yeni başlangıç yapıyor gibi değerlendiririz. hatalarınıda ona göre cezalandındırırız. neticede kurallar denilen birşey var, ap konusunda bukadar emin konuşmuşsunuz sunucuda nekadar ap görüdünüzde bu yorumu yapmaya hak kazanıyorsunuz, ap yapsak okadar insanın hakkına girmiş oluruz, saatlerce meslek kasan insanların hakkına gircek kadar şerefsiz değiliz, ama bunu yapan şerefi olmayan sunucularda var, ap hiçbir türlü olmayacaktır, bunun kanaatini size vereyim, ek olarak diğer sunucuda banlı kişilere yapılan tavrınız çok yanlış akılanan insanlarda olacaktır, ozaman banlı diye sampı bıraksın sizin mantığınız bu, bence sunucuya gelirseniz size daha detaylı açıklama yaparım düzgünce kadroyu vesaire konuşuruz.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: Pusat - 21 Haziran 2018, 07:54:14

Muhteşem sunucu anlatmaya gerek yok oynayın görün.
Ah bide Server çökmese daha iyi olacak.

Makine yeni olduğundan dolayı sıkıntılar olmuştu. artık bu sorunlar düzeldi sorun olmayacaktır.

Saygılarımla Specter...

Specter

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 22 Haziran 2018, 00:52:36

Başka sunucuları eleştirme hakkına sahibiz, biz a sunucusu kötü b sunucusu iyi demiyoruz genelleme yapıyoruz, galiba siz sunucu olarak üstünüze alındınız yoruma bakılırsa, okadar emek verdiğim 1 yıllık emeğin boş olduğunu öğrendikten sonra sunucunuza birdaha uğramıyacağıma emin olun, A1-A2 yapamıyor demişsiniz de, oyuzden helper ve admin rütbelerinde sürekli rütbe atladım ve sunucunun bel kemiği ekiplerine girdim ama hepsi boş, ek olarak sunucu sahibi değilim admin kadrosundayım, en çok Safari Gaming gibi büyük bir oyunun hataha şirketin diyelim bizim sunucumuza A3-A4 admini farklı hesaplarla yollayıp adminlerin gelip teamspeakte trollemesi ve kendi sunucularına hakaret etmeleri komiğime gitti, uyarınız için teşekkürler, konudaki yazım hataları düzeltilecektir.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2018, 13:32:34 Hyper

Saygılarımla Specter...

ParsMapping

Specter

Saygılarımla Specter...

Specter

Saygılarımla Specter...

lenny