GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Aktif] California Roleplay - [#İlericalifornia!!!] - [2.59.119.207:7777]

Başlatan Staylofft, 02 Mayıs 2019, 00:53:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Staylofft

Saygı Değer Samp Ailesi! California Roleplay'da birden fazla hedefimiz ve Gidecek uzun bir yolumuz var, isterseniz size bu yoldaki en öncelikli ve Oyuncularımızı baz alarak düzenlediğimiz Temel Hedeflerimize Bakalım;

Öncelikle Samp'ta olan sunucular arası tartışmayı ve Kaos ortamını giderecek Yapıcı bir politika izlemek başlıca hedeflerimizden, Yenilikci,Şeffaf,Oyuncu ile iç içe Bir yönetim Hedefliyoruz, bunun yanında yıllarca Gerek Samp, Gerek Mta Sunucularında görev yapmış ve işinde zamanın verdiği uzamlığa ulaşmış ekibimiz ile sizlere, Adil, Refah olan bir ortam sağlamak hemde her raporunuza en üst düzey özeni ve dikkati göstererek Şikayetlerinizi en kısa yoldan gidermeye çalışıcağız ve bu yolda başarısız olacağımızdan kuşkunuz dahi olmasın, Sürekli getirdiğimiz sistemler ile övünmeyip, bir sornaki sistem için fikirler üretmeye çalışıcak ve bunları gerçekleştiriceğimizi söylemek bizim en temel hedeflerimizden birisidir. Yani kısaca biz sürekli kendimizi yenileyen,oyuncular ile iç içe ve sürekli büyümeye açık bir sunucuyuz.

Sunucu:  2.59.119.207:7777 [Aktif]
                                                                                Discord:  https://discord.gg/w2zchg [Aktif]
                                                                                Forum: www.calfornia-roleplay.com [Bakım]
                                                                                TS3:  46.101.172.205:10134 [Aktif]

Son olarak Sunucumuz Hakkında Temel yönlerini aktarıyım sizlere; sunucumuz %100 Yabancı roleplay olup, Bu konudaki titizliğimizi sürdürmekteyiz. Discord adresimizde genelde sıcak bir ortam olmakta ve coğu sorununuzu, Sıkıntılarınızı orada birebir sesli bir şekilde çözen ve bunu başarılı yapabilen nadir sunuculardanız ve bunu kararlılıkla sürdürmeye çalışıyoruz, Bizi takip etmeyi unutmayın, Şimdilik Tekrar görüşmek dileği ile...

[Rekor Değil ama sunucu aktifliğini görmeniz amacı ile. ]

[#İlericalifornia]

"Tanıtım Kuralları'nı okudum, Ona göre Düzen yaptım Ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2019, 08:19:52 Staylofft
𝓨𝓮𝓹𝔂𝓮𝓷𝓲 𝓑𝓲𝓻 𝓶𝓪𝓬𝓮𝓻𝓪 𝓑𝓪ş𝓵ı𝔂𝓸𝓻 𝓗𝓪𝓭𝓲 𝓼𝓮𝓷𝓭𝓮 𝓴𝓪𝓽ı𝓵!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Staylofft

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeta

NikolaiS

Cümle imla kurallarına uyulmamış gibi.
Başarılar bakalım.

Staylofft

Alıntı yapılan: NikolaiS - 02 Mayıs 2019, 11:43:12

Cümle imla kurallarına uyulmamış gibi.
Başarılar bakalım.

Evet, birdaha gözden geçirdim ve hızlı bir biçimde gidermeye çalışıcağım Uyarın için sağol dostum. :helal:

Kronos

AlpAkabey

İnşAllah bot basmıyorsunuzdur sunucuya girdim ve hiç kimseyi göremedim

Akabey

Atlas RPG

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 02 Mayıs 2019, 16:47:04

İnşAllah bot basmıyorsunuzdur sunucuya girdim ve hiç kimseyi göremedim

Son düzenlenme: 02 Mayıs 2019, 17:33:31 Atlas RPG

Bliss

Hayatımda ilk defa 2 ile başlayan bir class gördüm hele bir de hosting Dünyama ait. Bı an ugandadan makine aldınız sandım. Bu arada başarılar.

RaideNN

Öncelikle sanırım sunucunuz yeni açıldı sanırım oyuncular ne ara Level kastı x2 Payday vesayre mi vardı yoksa. Kayıt ekranın damı Level değişiyor sadece merak ettiğim için sordum.

Cengo

https://i.hizliresim.com/6a37Yk.png

Grafikler çöp , mod alıntı kodlama yaptıklarını söyleyen 3-5 kanka sunucu açmış bot atmış..

https://www.youtube.com/watch?v=r-Ot9-dpVmc

Başarılar bile dileyesim gelmiyor,hemde konu full grafik yani hiç yazı yok.

Buzz

Sunucu botmuş dedim banlandım.  :D Zaten 60-70 model var 1 saatte yüklendi.

Staylofft

Sunucumuza Saat 12:00 - 14:00 Araları Bot saldırısı Olup bir anda 50-60 suni oyuncu doldurulmuştur Biz atıldığı her seferinde Serial olarak ban işlemi uyguladık ve + olarak [46.196.151.57], [85.102.232.32]  İp den Atıldığı tespit edilmiştir. Bot Suçlaması Çok ciddi Bir suçlama olup her yeni sunucuya bu lakabı takmanızı tasrif etmeyiz ve Böyle bir tanıtım sayfasına ''sözde'' Bot kanıtı videosu ile Leke atma çabanız gerçekten etik değil Artı olarak Defalarca kere zikretiğim gibi tanıtımdada söylediğim gibi Sunucu rekoru 45-46 kişidir ve bunun üstünde Saldırılar dışında herhangi bi anormal artış yoktur gerekli Kanıtlar aşşadadır

Video:

Serial ban uyguladımız İp ler: [46.196.151.57], [85.102.232.32]

En_iyi_sunucu Yazan banda bunun gibi kışkırtıcı tahrik edici Nicknameler ile En aktif saat 20:00 Da bir saldırı daha yapıldı Gördüğünüz gibi Sefaf bir sunucu olmaya çalışıyoruz Bütün kanıtları sunduğumu düşünüyor Sizlere iyi Roller diliyorum.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2019, 08:20:39 Staylofft