GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

bu konu silinecek.

Başlatan Belkide Gameover, 30 Mart 2021, 22:49:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Yorum eleştiriler için teşekkürler, kırık kalpleri onaracağız beklemede kalın. :helal:

bloodsucker

Readew

Alıntı yapılan: Sulozzy - 31 Mart 2021, 00:22:52
Başarılar başarılarının devamı gelmesi dileği ilede...

Be kardeşim aşure oldun artık ya bi bırak git bu platformu bi geliyorsun bi gidiyorsun bi modu alıp kerizlenip satmaya çalışıyorsun, yaptığın aşure tarifini bizimle paylaşmaya ne dersin?
+1

Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Radless - 31 Mart 2021, 10:26:20
Harbi aşure oldu be kardeşim "SA-MP Platformuna Emek Vermeye Değmez Hebele Hübele", "GTA V FiveM platformuna geçeceğim", "SA-MP'ı bırakacağım" gibisinden elli tane cümle kurdun (isteyen arkadaşın profilinden iletilerine bakabilir) ha bir de "bu sunucu bu sefer kapanmayacak" bunu da 3 kere falan gördüm bir oyuncu olarak bakmaya çalışıyorum ve bu sunucuya emeklerimin verdiğim zamanın çöpe gideceğini bile bile girmek istemem insanlar bir şans tanıdı sen o şansı kendi elinle çöpe attın sizin gibiler yüzünden artık samp kitlesi oynamaktan da zevk alamıyor ve bu aç kapa sunuculardan dolayı kitle düşüyor :@@

@Radless İşi gücü yok demek ki böyle yapıyor. ;)

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Belkide Gameover

Yorumlarınız için teşekkürler ancak sizlerin yaptığı eleştiri değil bizzat karalama, Bu platformda umut tüketen kalp kıran insanlar hiç bir zaman gitmeyecek ancak yaptığınız yanlış bir durum böyle yazan kişiler kücük yaşlarda oluyor yaşınıza veriyorum.

bloodsucker

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 31 Mart 2021, 14:03:05
Yorumlarınız için teşekkürler ancak sizlerin yaptığı eleştiri değil bizzat karalama, Bu platformda umut tüketen kalp kıran insanlar hiç bir zaman gitmeyecek ancak yaptığınız yanlış bir durum böyle yazan kişiler kücük yaşlarda oluyor yaşınıza veriyorum.

Karalama hiç bir zaman yapılmaz, gerçekler konuşulur. Ayrıca yaşınıza verdim gibi tarz cümleler kullanmadan önce kendi hayatında geçmiş, olay değil de olgu tarafına bakmanı tavsiye ederim iyi forumlar dilerim.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

sharax

Bunu yanlış anlama artık yalvarıyorum açma sunucu lütfen açma.İnsanları sürekli heveslendirip yarıda bırakıyorsun ve sampı kötüleyip geri dönüyorsun YAPMA!

laéx

Kardeşim sunucunu çekemeyenleri dert etme. Tüm emekler bir gün elbet değerlenir. Başarılarının devamını dilerim umarım güzel başarılara imza atarsin.  :helal:  :D

jaweed

Alıntı yapılan: Volkan - 31 Mart 2021, 15:47:50
Kardeşim sunucunu çekemeyenleri dert etme. Tüm emekler bir gün elbet değerlenir. Başarılarının devamını dilerim umarım güzel başarılara imza atarsin.  :helal:  :D
ımza yok parmak bassak olmaz mı?

Şimdi, burdaki herkes oturdu çorba olan sunucuyu çekemiyor çünkü tek derdimiz Northland Dayz. Tek derdimiz hayatta başarısı olmayan, etrafta "trip trip trip tribe girersin ye man" diye gezen çocuğu çekemiyoruz güzel.

laéx

Alıntı yapılan: jaweed - 31 Mart 2021, 16:37:28
Alıntı yapılan: Volkan - 31 Mart 2021, 15:47:50
ımza yok parmak bassak olmaz mı?

Şimdi, burdaki herkes oturdu çorba olan sunucuyu çekemiyor çünkü tek derdimiz Northland Dayz. Tek derdimiz hayatta başarısı olmayan, etrafta "trip trip trip tribe girersin ye man" diye gezen çocuğu çekemiyoruz güzel.
Kimseyle laf yarışına girecek halim yok. Arkadaşa başarı diledim sadece.
Son düzenlenme: 31 Mart 2021, 17:15:55 Volkan

Bilinmeyen Bey

Mükemmel Biryer. Oyun Modu Çakmadırmı bilmiyorum ama, vallahi çok iyi. Etrafdaki NPC'ler ve mekanikler çok iyi.

Belkide Gameover

Yorum ve eleştiriler için teşekkürler.

NOT: oyun modu alıntı değil sıfırdan kodlanıp satın alındı geliştirilme aşamasında.

bloodsucker

Belkide Gameover

Yetkili alımları halen devam etmekte.

https://forms.gle/B1drDQfhPgKj4NUf9

Formu düzgün ve anlamlı boş doldurmaksızın dolduran kişiler anlamlı sözcükler yazarak ekibimize katılma şansı yakalayabilirsin.

bloodsucker

Belkide Gameover

Sunucu bakım moduna alındı yarın gün içersinde aktif edilecek.

bloodsucker

Belkide Gameover

Günaydın! Sunucu aktif edildi giriş sağlıyabilirsiniz, Ufak bir bug-fix yapıldı discord adresimizde paylaşıldı.

NOT: Kredi satışları aktif edildi bu haftaya özel 1+1 aktif edildi 25 TL'ye 50 TL'lik Kredi verilicek, bu fırsatı kaçırma! Detaylı bilgiler discord adresimizden #Market kanalından paylaşıldı.

bloodsucker