GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Türkiye Hırsız Polis | 185.255.92.132:7777 (PC/Mobil)

Başlatan Vaxzy, 20 Aralık 2021, 19:21:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vaxzy

Amacımız kolay anlaşılan, arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz ve görsel olarak gözlerinizi kanatmayan, daha gerçekci bir hırsız polis
                                                                                            deneyimi sunmak.

Turkiye CnR Hirsiz Polis v1 [PC/Mobil] v9.3 ~

Yönetim Ekibi
                                        Proje Sahibi : Vaxzy
                                        Coder : Westiar - Mucahit

20.111.23.221:7777

Discord:  discord.gg/pMbU59CWs9
                                                                            Durum: Aktif

Son düzenlenme: 22 Aralık 2021, 23:31:37 Vaxzy
Always Community Owner

Clayss

Vaxzy

Always Community Owner

Junkie

Fazlasıyla vasat ve boş bir sunucu aynı şekilde yönetim ekibi berbat şu anadolu modunu görmekten sıkıldım artık.

Lloyd

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TufanCan

Herkes coder ama ne yazık ki sürekli Anadolu modunu görüyoruz vasat.

Kralcik

Görseller ve konu içeriği "ShaX HP" Konusundan çalıntı.  :helal:   Reklam yapmadığınız başka Discord sunucusu kaldı mı :( yazık

Kum tanesi kadar bir emeğiniz olmamasına rağmen özel mesaj yoluyla insanların emeklerini küçümsüyorsunuz :D

En başından en sonuna kadar hiç özgün olamayan bir sunucu umarım bir şeyler başarabilirsiniz. 

Junkie

Alıntı yapılan: Kralcik - 22 Aralık 2021, 18:09:43
Görseller ve konu içeriği "ShaX HP" Konusundan çalıntı.  :helal:   Reklam yapmadığınız başka Discord sunucusu kaldı mı :( yazık

Kum tanesi kadar bir emeğiniz olmamasına rağmen özel mesaj yoluyla insanların emeklerini küçümsüyorsunuz :D

En başından en sonuna kadar hiç özgün olamayan bir sunucu umarım bir şeyler başarabilirsiniz. 
sunucuyu kapattılar CnR aleminden sildik yakında samp alemindende silicez @moderator

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Ceza Sistemi
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direkt olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

K/A