GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sega Role Play - [ Bir süre ARA... ]

Başlatan Kaptan, 17 Temmuz 2018, 23:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaptan

Sega Roleplay - Ana Sayfa
Sega Roleplay - Forum

SA:MP Server: 149.202.151.241:7777

Tahmini Açılış Tarihi: Çalışmalarımız sürdüğü için net bir cevap veremiyoruz ancak bizim tahminimiz ve isteklerimiz doğrultusunda, yaz sonuna yakın bir süreçte açılacaktır.

Sosyal : Soldaki bağlantıdan TeamSpeak3 adresimize, sağ bağlantıdan ise Discord adresimize ulaşabilir ve bizimle vakit geçirebilirsiniz..

NOT: TeamSpeak3 Adresimize " SegaRoleplay " yazarak bağlanabilirsiniz.

Sega Roleplay

Şehrin sıkıcı, tatsız ve zevksiz hallerinden sıkıldınmı? Los Santos'a Hoşgeldin.. Yaşadığın şehirden çok farklı bir hayat yaşayacaksın, sessiz ve sakin bir yaşamı unut! Her gün dolu dolu eğlenceler, yepyeni aksiyonlar ve senin için hazırlanmış birçok şey.. Bu şehir tam sana göre. Hayatını renklendir... (YAKINDA) Sega ROLEPLAY

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 24 Ağustos 2018, 14:38:26 Kaptan

LookieS

Kaptan

Kaptan

Son düzenlenme: 25 Temmuz 2018, 13:48:22 Wonkaa

Kraus

Başarılar dilerim.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kaptan

Alıntı yapılan: Kraus - 18 Temmuz 2018, 00:37:01

Başarılar dilerim.

:) teşekkür ederiz değerli yorumun için.

Zeta

Kaptan

Selim53

başarılar karşim hepinize kolay gelsin hayalleriniz gerçek olur inşallah <3

HEY GİDİM YGNCİM HEEEY

Kaptan

Alıntı yapılan: Selim53 - 18 Temmuz 2018, 15:03:48

başarılar karşim hepinize kolay gelsin hayalleriniz gerçek olur inşallah <3

Teşekkür ederiz, inşallah..

J0K3R

Öncelikle projenizde başarılar diyorum, umarım forum bakımda denilip sunucu kapanana kadar öyle kalmaz. Konu çok hoşuma gitti diyebilirim. Fakat her ne kadar hoşuma gitsede grafik yönünden daha zenginleştirilebilir. "Sistemlerimiz" kısmını okuyunca gülmemek elde değil. Yani nasıl diyeyim sunucunuzu tanıtırken bu kadarmı basit düşünüyorsunuz. Tahminimce konu güncellenecektir gibi bir mesaj gelecek fakat, sunucunuzu iyi tanıtmalısınızki userlerin beklentisi yüksek olsun, yüksek kitlelere hitap edebilesiniz. Modunuzu görmediğim, bilmediğim için kalite konusunda yorum yapamayacağım. Fakat tanıtım'a göre bir yorum yaparsam pek de iç açıcak bir yorum olmayacaktır. Nacizane kendi görüşüm, kendinizi geliştirmeniz doğrultusundadır. Umarım yanlış anlamazsınız .  :helal:
Saygılarımla.

Kaptan

Alıntı yapılan: J0K3R - 18 Temmuz 2018, 16:52:33

Öncelikle projenizde başarılar diyorum, umarım forum bakımda denilip sunucu kapanana kadar öyle kalmaz. Konu çok hoşuma gitti diyebilirim. Fakat her ne kadar hoşuma gitsede grafik yönünden daha zenginleştirilebilir. "Sistemlerimiz" kısmını okuyunca gülmemek elde değil. Yani nasıl diyeyim sunucunuzu tanıtırken bu kadarmı basit düşünüyorsunuz. Tahminimce konu güncellenecektir gibi bir mesaj gelecek fakat, sunucunuzu iyi tanıtmalısınızki userlerin beklentisi yüksek olsun, yüksek kitlelere hitap edebilesiniz. Modunuzu görmediğim, bilmediğim için kalite konusunda yorum yapamayacağım. Fakat tanıtım'a göre bir yorum yaparsam pek de iç açıcak bir yorum olmayacaktır. Nacizane kendi görüşüm, kendinizi geliştirmeniz doğrultusundadır. Umarım yanlış anlamazsınız .  :helal:
Saygılarımla.

Değerli yorumun için teşekkür ederiz öncelikle.. Belirtilen konuda haksız değilsin, sistemler kısmı sürekli olarak güncelleneceği için şuanda pek te anlaşılır olmayabilir fakat dediklerini dikkate alacağız. Sistemler için video çekimi yapmaktayız, güncellenecektir.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2018, 17:33:11 Wonkaa

DaicHio

Ben serveri çok beğendim işşallah gönlünüzce olur gönülden başarılar diliyorum.

#REZ [daichi]

Jizzy

Başarılar fakat bu sistemler her sunucuda bulunan sistemler kendiniz bir sistem kodlayinda bakalım ona göre server tutar.

Kaptan

Alıntı yapılan: OmerReis - 19 Temmuz 2018, 00:47:05

Başarılar fakat bu sistemler her sunucuda bulunan sistemler kendiniz bir sistem kodlayinda bakalım ona göre server tutar.

Teşekkür ederiz öncelikle, ekip olarak gereken herşeyi sırasıyla yapmaya çabalıyoruz. Bazı konular için sıra daha gelmedi, yakın bir süre içerisinde #beta olarak açılışımızı yapacağız.