GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Tanıtım Güncellendi - Trailer Yayında]Arche Roleplay ~ We can do it together!

Başlatan Yigitellekw, 29 Eylül 2019, 10:40:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Eylül 2019, 21:48:32
Tutmaz, boşa zaman kaybı
Bunu zamanı geldiğinde göreceğiz, senin demen ile tutup tutmayacağına karar veremeyiz. Yorumun için teşekkürler.

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Frooz - 29 Eylül 2019, 21:44:06
Tutmaz, başka sunucuların discorduna gelip discordunuzun reklamını yapıyorsunuz :D
Şunun farkında değilsin, ben sunucu üzerinden değil oyuncular arasında yapıyorum. Bunu yapmayan birini göster bana? Bak farkında isen inkar etmedim evet yaptım, bu benim alehime buraya gelip kötülemen seni yüceltmez. Bunu yapmaya devam edeceğim.
Son düzenlenme: 29 Eylül 2019, 21:52:52 whyfor

Zeta

Yigitellekw

Alıntı yapılan: Zeta - 29 Eylül 2019, 23:41:50
Bak buda tutar ama ...
Tutacağını veya tutmayağını kimse bilemez sıfırdan bir mod söz konusu gelişmiş bir şekilde yeni yılda hazır olacaz diye umuyorum yeni yıla kadar bir-çok sunucu kapanmış olacak. Değerli yorumunuz için teşekkürler hepiniz davetlisiniz.
Son düzenlenme: 30 Eylül 2019, 09:48:31 whyfor

laéx

Marilyn

Tutmaz, başka sunucuların discorduna gelip discordunuzun reklamını yapıyorsunuz :D

lacosapalm

Atışma içerikli iletiler silinmiştir. Devamı takdirinde yaptırımlar uygulanacaktır. Lütfen kurallara uygun iletiler gönderelim. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar dilerim. :polis:

- S O N

Yigitellekw

Alıntı yapılan: LaexTR - 30 Eylül 2019, 17:56:08
Başarılar, umarım iyi yerlere gelirsiniz.
Değerli yorumun için teşekkürler, Emeklerin içinde. :)
Alıntı yapılan: excite - 30 Eylül 2019, 17:57:51

Daha önce başkasına verdiğim bir cevap ancak kendinizi avutunuz;
*Şunun farkında değilsin, ben sunucu üzerinden değil oyuncular arasında yapıyorum. Bunu yapmayan birini göster bana? Bak farkında isen inkar etmedim evet yaptım, bu benim alehime buraya gelip kötülemen seni yüceltmez. Bunu yapmaya devam edeceğim.
Son düzenlenme: 30 Eylül 2019, 18:41:32 whyfor

Ceto.

M.Kemal ATATÜRK

Can Demir

Vengeance

Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

K&A.