GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Destan RolePlay - BETA Sürümü, AÇIK!

Başlatan Destan Roleplay, 09 Kasım 2019, 22:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SuPy

Tanıtımı okurken beyin kanaması geçiriyordum başarılar.

Waiting...

Eamon

Bu zamanda bir kitleye hitap etmek istiyorsanız daha olgun düşünüp iyi bir tanıtım yapmalısınız. Eskisi gibi sunucular kolay kolay oyuncu çekmiyor, samp kitlesi zaten iyice azalmış durumda.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Destan Roleplay

Alıntı yapılan: Real. - 10 Kasım 2019, 21:08:16
Bu zamanda bir kitleye hitap etmek istiyorsanız daha olgun düşünüp iyi bir tanıtım yapmalısınız. Eskisi gibi sunucular kolay kolay oyuncu çekmiyor, samp kitlesi zaten iyice azalmış durumda.

Haklısınız

Destan Roleplay

Alıntı yapılan: SuPy - 10 Kasım 2019, 20:57:59
Tanıtımı okurken beyin kanaması geçiriyordum başarılar.

😂😂 Sağol

#Schuwes

Rouge

Kendinize özgü isim bulun
*DESTAN Hirsiz Polis* bana agittir. Siddetle rica ediyorum sunucu isminizi degistiriniz...

Pesimist

Sabah 08.00 - 11.00 arası konuyu okumayın geçici kanserlik&körlük söz konusu. Şuan önümü göremiyorum kör oldum.

Destan Roleplay

Alıntı yapılan: _Tony - 11 Kasım 2019, 08:41:56
Sabah 08.00 - 11.00 arası konuyu okumayın geçici kanserlik&körlük söz konusu. Şuan önümü göremiyorum kör oldum.

Sizin göz kalitenize bağlı

Pesimist

Alıntı yapılan: Destan Roleplay - 11 Kasım 2019, 16:23:30
Alıntı yapılan: _Tony - 11 Kasım 2019, 08:41:56

Sizin göz kalitenize bağlı
Konu tasarımın berbat düzen berbat grafik berbat, birde bize mı laf atıyorsun ha?

No-Name

Tanıtım ve grafikler kötü, o tartışılmaz. Fakat tanıtım altına yorum atan arkadaşların tanıtımlarının bu tanıtımdan farkı yok ve saçma saçma yorumlar yapıyorlar. Sanki kendileri çok iyiymiş gibi. Başarılar, kendinizi çok fazla geliştirmelisiniz.

zeroo

Desky

twoground

Zaten ne için amaçlandığı ortada bi kural okudum: "birlik açan kişilere 5 araç,10 silah, 50k para" yani neden böyle bir şey yapıyorsunuz?

Başarılar fakat bi süre sonra kapanacak sunucu bana göre.

bergy