GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Destan RolePlay - BETA Sürümü, AÇIK!

Başlatan Destan Roleplay, 09 Kasım 2019, 22:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

la havle vela kuvvete, ya ankara ayazında burnundan akan sümüğünü sildiğim. ya sevgili kardeşim, biliyorum harçlığını aldın gayet güzel, Allah bereket versin, fakat güzel kardeşim bak her önüne gelen, ipini koparan kurbanlık dana edasıyla sunucu açmaya kalkışırsa burası hırsız pazarına döner. ilk olarak gerçeklerin farkına varıp yavaşça elindeki mausu bırakıp bir şükür duası okuyorsun tamammı güzel kardeşim, ve ilerletmiş olduğunuz projeyi yavaşça askıya alarak mevcut sunucularda kendini yönetimsel ve rolsel olarak geliştirdikten sonra güvenilir ve işini bilen insanlarla yola çıkıyorsun, ondan sonrasında zaten senin o malum işten nasırlaşmış ellerini kimse bükemez güzel kardeşim.
Son düzenlenme: 19 Kasım 2019, 23:43:27 Zeta

Mag

Alıntı yapılan: Zeta - 19 Kasım 2019, 23:02:38
la havle vela kuvvete, ya ankara ayazında burnundan akan sümüğünü sildiğim, bak sevgili kardeşim, biliyorum harçlığını aldın gayet güzel, Allah bereket versin, fakat güzel kardeşim bak her önüne gelen, ipini koparan kurbanlık dana edasıyla sunucu açmaya kalkışırsa burası hırsız pazarına döner. ilk olarak gerçeklerin farkına varıp yavaşça elindeki mausu bırakıp bir şükür duası okuyorsun tamammı güzel kardeşim, ve ilerletmiş olduğunuz projeyi yavaşça askıya alarak mevcut sunucularda kendini yönetimsel ve rolsel olarak geliştirdikten sonra güvenilir ve işini bilen insanlarla yola çıkıyorsun, ondan sonrasında zaten senin o malum işten nasırlaşmış ellerini kimse bükemez güzel kardeşim.
sen nasıl bir kralsın :D

Caner K.

Bu sunucuya laf eden karşısında beni bulmuş olur ulan varsa yiğit erdemli bir insan evladı çıksın meydana bakayım.

santiagocss

Alıntı yapılan: Caner K. - 23 Kasım 2019, 09:21:05
Bu sunucuya laf eden karşısında beni bulmuş olur ulan varsa yiğit erdemli bir insan evladı çıksın meydana bakayım.

abi özür dileriz

haraçları nereye bırakıyoruz
Son düzenlenme: 23 Kasım 2019, 13:08:11 Prank

Rouge

@Caner K. Gel kardeşim ben laf ediyorum meydandayım buyur klavye tıkır tıkır işliyor MAŞŞALLAH

santiagocss

Alıntı yapılan: PiloT - 23 Kasım 2019, 13:48:46
@Caner K. Gel kardeşim ben laf ediyorum meydandayım buyur klavye tıkır tıkır işliyor MAŞŞALLAH

sen hayırdır caner abime laf mı eddin (!)

caner abim seni döver /*TRWEQQREQRrEW:RWEQQRWE

Caner K.

Alıntı yapılan: PiloT - 23 Kasım 2019, 13:48:46

(!) haberiniz olsun :d

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Rouge

Xd
Son düzenlenme: 24 Kasım 2019, 00:10:42 PiloT

diverse

Teşkürler samp ortamına böyle bir sunucu lazımdı İpek ablama slm..

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Cyrus

Allah'ım skinleri ekledik diye duyuru geçiyorlar skinlerde skin olsa bari...
Lütfen şaka diyin. Lütfen.

Radless

Alıntı yapılan: Cyrus - 24 Kasım 2019, 06:37:04

"Life's too short to hold grudges."

Cyrus

Alıntı yapılan: Radless - 24 Kasım 2019, 07:26:12
Alıntı yapılan: Cyrus - 24 Kasım 2019, 06:37:04

Burada neyi anlatmak istedin anlayamadım :/