GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[FORUM AKTİF][0.3DL]Nirvana Roleplay - www.nirvana-roleplay.xyz -

Başlatan cudless, 23 Eylül 2018, 19:27:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cudless

Forum adresimiz www.nirvana-roleplay.xyz öğlen saat 17:00 sularında aktif edilecektir, iyi forumlar!
Son düzenlenme: 06 Ekim 2018, 15:47:08 Pyro

cudless

Forum adresimiz www.nirvana-roleplay.xyz aktif edilmiştir, üye olup eğlenceye katılabilirsini. İyi forumlar!

Patrione

Vendetta RPG'nin forum temasını çalmışsınız bu yasaktır ve sunucunuzu küçük düşürecektir.

https://resmim.net/preview/3DB5AS.jpg
Son düzenlenme: 06 Ekim 2018, 17:12:32 Patrione

Patrione

Alıntı yapılan: Pyro - 06 Ekim 2018, 17:12:06

Alıntı yapılan: Patrione - 06 Ekim 2018, 17:11:07

Forumun temasını Vendetta RPG'dan alarak kendinize ait olarak tanıttığınız için sunucunun hem tutacağını düşünmüyorum hemde bunun yasak olduğunu düşünüyorum :)

Baya komik, grafiker bulunmadığı için vrpg grafiklerini koydum ne kadar cahilsin iki tema arasındaki farkı görmek istiyorsan kodlara bakabilirsin profesyonel coder.

Konuyu uzatmaya gerek yok konu moderatöre rapor edildi, ayrıca bu platform üzerinden bu uslüb ile konuşmaya devam ederseniz sizi şikayet edeceğim.

Zombie

Forumun temasını Vendetta RPG'dan alarak kendinize ait olarak tanıttığınız için sunucunun hem tutacağını düşünmüyorum hemde bunun yasak olduğunu düşünüyorum :)

Baya komik, grafiker bulunmadığı için vrpg grafiklerini koydum ne kadar cahilsin iki tema arasındaki farkı görmek istiyorsan kodlara bakabilirsin profesyonel coder.

Cahil derken ? üsluplu konuşurmusun ve bizi yeme kardeşim temayı bas baya çalmışsın tutmayacak.

Patrione

Birincisi PawnoTurk dışında geçen bir olayınızı üstüne üstlük resimde küfür içeriyor ve bunu buraya paylaşıyorsunuz.

İkincisi benim olmadığım bir fotoğraf ile bana suç atıyorsunuz.

Zombie

Alıntı yapılan: Pyro - 06 Ekim 2018, 17:17:31

Alıntı yapılan: Patrione - 06 Ekim 2018, 17:16:34

Birincisi PawnoTurk dışında geçen bir olayınızı üstüne üstlük resimde küfür içeriyor ve bunu buraya paylaşıyorsunuz.

Allah akıl fikir versin grafiği forum temasına yansıtıp, daha sonra profil resmini değişip gizlendiğini sanıyorsun, hakkında bilişim suçlarına gerekli dilekçe yazılmıştır, konuyu kirletmeyin.

Dostum karşında profesyonel webmaster var bizi yeme istersen :) kimi kandırıyorsun

Patrione

Allah akıl fikir versin grafiği forum temasına yansıtıp, daha sonra profil resmini değişip gizlendiğini sanıyorsun, hakkında bilişim suçlarına gerekli dilekçe yazılmıştır, konuyu kirletmeyin.

Birincisi fotoğrafı yollayıp sonra benim fotoğrafım ve ismimin uyuşmadığını görüp suç atan ve ayrıca forum teması çalarak biz söylediğimizde grafiği değiştiren sen şimdi üste çıkmaya çalışıyorsun dediğine göre konuyu kirletmemize gerek yok :) iyi forumlar.

Zombie

Alıntı yapılan: Pyro - 06 Ekim 2018, 17:19:41

Alıntı yapılan: Zombie - 06 Ekim 2018, 17:18:11

Dostum karşında profesyonel webmaster var bizi yeme istersen :) kimi kandırıyorsun

Steam hesabına bakıldığında geçmiş isminde Rodriguez bulunuyor, rodriguez ise jessica rolrplay in sahibi, konuyu kirlettiğiniz için teşekkürler seviyenizi belli ediyorsunuz.

Tema çalarak iş yapılmaz moderatöre rapor edildi.

Patrione

Alıntı yapılan: Pyro - 06 Ekim 2018, 17:19:41

Alıntı yapılan: Zombie - 06 Ekim 2018, 17:18:11

Steam hesabına bakıldığında geçmiş isminde Rodriguez bulunuyor, rodriguez ise jessica rolrplay in sahibi, konuyu kirlettiğiniz için teşekkürler seviyenizi belli ediyorsunuz.

Dostum anlıyorum üste çıkmaya çalışıyorsunda konudan dışarıya çıkarak denemesen bari forum teması diyoruz steam grubu diyorsun?

cudless

Konu üzerindeki tüm iletilerimi silerek bilişim suçları ile mücadele birimine sizleri rapor etmiş durumundayım, bu işi çok kolay sanıyorsunuz insanlara küfür edeyim, profil resmimi değişeyim ben değilim diyeyim. Ama savcılık çok rahat neyin ne olduğunu buluyor, daha fazlada konuyu kirletmezseniz sevinirim.

@Hwang @jensen @Kraus @akaRetro

Yapuva

Öncelikle sunucunuz için başarılar dilerim web sitenizin kod satırlarına göz attığımda css dosyasının içerisinde "Vendetta" ismi yer almakta.

https://nirvana-roleplay.xyz/Themes/inferno_20rc_4/css/index.css?rc3

.vendetta-forum-profil-api-ana {
    width: 330px;
    height: 86px;
    color: #000;
}

Düzeltme aşağıdaki kodlarda var.

.ven-M_sosyal {
    width: 250px;
    height: 87px;
    line-height: 24px;
    padding: 0px !important;
    margin-left: 370px;
    margin-top: 10px;
    padding-left: 10px !important;
    padding-top: 6px !important;
    position: absolute;
    z-index: 1;
}
.ven-M_nick, .ven-M_rutbe, .ven-M_sosyal, .ven-M_oyuncu
{
    -webkit-border-radius: 10px;
    -moz-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    background: rgba(0,0,0,0.2);
margin-left: 230px;
    margin-top: -10px;
}
Son düzenlenme: 06 Ekim 2018, 17:43:56 Yapuva
HAYAT...

cudless

Bu ortamda emek vererek sunucu açmak, insanların eğlenmesini sağlamak suç. İnsan oğlu nankör bir varlık bunuda her şekilde belli ediyorlar, sunucu açılmadan proje iptal edildi? Neden mi? Çünkü bu insanlar bu emeği haketmiyorlar, iyi forumlar.