GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR-EN] Amper Deathmatch & TDM & Multimod

Başlatan Amper, 19 Temmuz 2019, 20:53:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeroo

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Joker

Desteklenmesi gereken bir sunucu, büyük bir Türk kitlesi WW ve Koky gibi sunuculara dağılmış durumda. Bu kitleyi kazanırsa gerçekten güzel işler yapacak bir yer, başarılar.

open.mp Turkey Department Manager

Unknown

Sunucu kapalı mı, bir girip bakayım demiştim.

Amper

Alıntı yapılan: Unknown - 16 Ağustos 2019, 15:41:52
Sunucu kapalı mı, bir girip bakayım demiştim.

Alıntı yapılan: Amper - 29 Temmuz 2019, 02:29:10
Alıntı yapılan: Levi - 24 Temmuz 2019, 18:40:01
2018 yaz döneminden beri farklı isimlerle sürekli açılıp kapatılıyor. Umarım bu sefer tutturursunuz.
bu doğru fakat benim amacım tutturmak değil kendi tick ayarlarım ve kendi oyun modum ile deathmatch atmak bunu her seferinde tadıyorum gelip benimle eğlenen herkes aynı şekilde eğleniyor tutturmayı istediğimi söyleyemem benim kitlem bana yeter.

bakıma alıyorum discord duyuru mesajımı aşağıya bıraktım

Amper

Uzun süredir Koky's Deathmatch üzerinde geliştirici ekibine yardım etmiştim. Haliyle burayla ilgilenme fırsatı pek bulamadım son günlerde elime geçen imkanlarla birlikte Türkiye lokasyon bir makine ile oyun sunucusunu tekrar aktif etmeye karar verdim ping oranları 15-19 arası olduğu için ciddi anlamda deathmatch mantığını kurabiliriz eğlenceli olur discord sunucusuna girerek ip adresini alabilirsiniz.

https://discord.gg/fBb7WJp

Amper

Bakımdayız, bilgilendirmeyi discord sunucusundan okuyabilirsiniz.

AnadoluGaming

bu adam yaptımı güzel yapar, başarılar dilerim.

yali

Amper

üstteki tüm yorumlar için teşekkürler.

Amper

Aslında uzun zamandır bu teklifi bekliyordum ve geçen günlerde Josef tarafından teklif edildi.
Amper Deathmatch projesi sona erdirildi Koky's Deathmatch geliştiricisi olarak devam ediyorum.

Vengeance

Konu kilitlenip arşive taşınmıştır.