GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[RPG] [VİCE CİTY] Malibu Roleplay ~ vice şehrine hoş geldin!

Başlatan Noren, 07 Şubat 2022, 16:00:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Noren

Sunucu Hostname : Malibu Roleplay ~ #vice citye hoş geldin

Sunucu IP Adress : 5.180.104.217:7777 [AÇIK]
Sunucu Sürüm : 0.3DL
Discord: Tıkla Bağlan [AKTİF]

HAKKIMIZDA

Malibu projesi 04.02.2022 tarihinde yürürlüğe girdi, diğer Pay To Win sunucuların yanı sıra farklı konsept belirliyip her türlü los santosda geçen bir sunucu değiliz, tamamen kendi haritamızı oluşturduk ve kendi konseptimizi baştan yarattık diyebiliriz Amacımız çok büyük oyuncular kazanıp, para kazanmak asla değildir & sunucunun her hangi bir gelir kaynağı getirecek sistem bulunmamakta, Geliştirici & Mapper ekibi ile çok büyük şeyler hedeflemekteyiz. Diğer amacımız ise; sayılı kalan SA:MP kitlesini yarım kalan Roleplay konseptine bağlamak & oynattırmaktır, Asla bir kazanç elde etme gibi bir amacımız bulunmamaktadır. Malibu projesinin uzun soluklu bir sunucu & server olacağının size güvencesini tam bir şekilde verebiliriz.:gtavc:

MISYON & VIZYON

Malibu projesi oyuncuların eğlenmesini & kaliteli rol yapmasını ve realistic bir ortam kurmarı amaçlıyan projedir, Hiç bir şekilde yetkili gücünü & haksızlığı ön plana almayıp adaletli ve realistic & özgün düşünceye sahip bir ortam kurmayı hedefliyen bir projedir, Bir şekilde parayı & yetkili gücünü kullanıp kendini üst plana koyup oyuncuları ezikliyen bir proje kesinnikle değildir! İlgili destek & geliştirici ekibi ile kaliteli bir rol ortamı kurmak için elimizden geleni yapmaya özen göstericeğiz.. :gtavc:

SUNUCU KONSEPTI & EKONOMİ

Konsept olarak Vice şehrini seçtik her ne kadar zor bir harita & konsept olsa bile biz en zorunu seçtik, kesinnikle los santosda geçmiyecek hiç bir bölge los santos'da geçmiyecek tüm bölgeler Vice City mapinde geçicek, geliştirici & mapper ekibimiz ile vice mapinin %98'ini bitirmiş bulunmaktayız yakında oyun & web sunucularımızın kapılarını size aralamayı düşünmekteyiz. :gtavc:

Ekonomik durum olarak her türlü suçun en üst oranda olduğun, gasp & il-legal ticaretlerin yoğun olduğu kimsenin kimseyi tanımadığı 96 zamanlarını ele alıcağız ekonominin kötü olduğu bir durumu bizlere sergileyecek & ekonomik sıkıntıların yanı sıra, yasa dışı ticaretlerin (uyu***urucu, k*dın ticareti) gibi suçların olduğu bölgeleri & insanları bize göstericek. :gtavc:

ANTI-CHEAT & HILE KORUMASI

Anti-Cheat koruması ile ilgili geliştirici ekibi ile yoğun çalışmalar içinde olmakla birlikte oyuncularımızı toksik insanlardan arındırmak için 7/24 çalışma gerçekleştirmekteyiz. Anti-Cheat Anti-Hilemizin yapım aşamasının %98'i bitmiş durumda. Amacımız Malibu projesinde hilekar, ve toxic insanlardan oyuncularımızı arındırmaktır. :gtavc:

SIKÇA SORULAN SORULAR

1 - ) Sunucu ne zaman açılacak?
[CEVAP] Oyuncularımıza sunucunun tam açılış tarihini veremesekte bu hafta içinde açılışı gerçekleştireceğiz.

2 - ) Sunucu karakter başvurulu mu yoksa hemen giriş yapabileck miyiz?

[CEVAP] Sunucuda karakter başvurusu aktif olacak, karakter başvurusunun olma amacı toxic & troll oyunculardan rol yapıcak temiz yürekli & kalpli insanların zevkini korumak için.

3 - ) Ekip başvuruları aktif olacak mı?
[CEVAP] Ekib başvuruları bu hafta içinde açılmakla beraber oyuncularımıza sunulacak, belirli bilgi dahilinde alımlar yapılacak, discord sunucumuza gelip duyuruları okumayı unutmayınız.

SUNUCUDAN KARELER
Sunucudaki map & sistemleri kesinnikle ve Malibu projesi geliştiriciler yapıp tasarlamaktadır & kopyalanma gibi bir durum gerçekleşmesi kesinnikle bulunmamakta. :gtavc:

[/b]
Son düzenlenme: 11 Şubat 2022, 17:47:36 Noren

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Radless

sen yardım alamayınca insanların anasına söven o çocuk değil misin? uzun zamandır görmemiştim seni, garip

"Life's too short to hold grudges."

Noren

Alıntı yapılan: Radless - 07 Şubat 2022, 16:40:26
sen yardım alamayınca insanların anasına söven o çocuk değil misin? uzun zamandır görmemiştim seni, garip
Sonuçta senin anana sövmedim,eskiler eskide kaldı sende eskilerde kalmışsın seni hatırlamıyorum bile ben burada sürekli kendini geliştiren ve gelişen bir insanım ben geleceğe bakarım geçmişle ilgim yok.

DracDonix

Alıntı yapılan: Noren - 07 Şubat 2022, 16:50:38
Sonuçta senin anana sövmedim,eskiler eskide kaldı sende eskilerde kalmışsın seni hatırlamıyorum bile ben burada sürekli kendini geliştiren ve gelişen bir insanım ben geleceğe bakarım geçmişle ilgim yok.

ryjhgfhfhfhfgfghgfhfhfhgfhfhfhfhf

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rodri

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

santiagocss

Alıntı yapılan: Noren - 07 Şubat 2022, 16:50:38

Tavrına göre hiç değişmemişsin.

Katya

Holmes

GTA-TR.net | #2026

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Rodri - 07 Şubat 2022, 18:18:27
Başarılar.
Alıntı yapılan: Keys - 07 Şubat 2022, 22:53:03
Başarılar dilerim :)
Alıntı yapılan: gorkembaba - 07 Şubat 2022, 22:16:32
başarılar
Alıntı yapılan: Katya - 07 Şubat 2022, 21:07:19
Başarılar.
Teşekkür ederiz.
Adamın geçmişte ne yaptığı değil, şuan ne yaptığı önemli & ne kadar geliştirdiği önemli. geçmişte yaptığı hatayı şimdi burada söylemen çok saçma, iyi forumlar. :D

Mazzetti

selam, farklı düşünceler farklı konseptler hoş güzel fakat SA:MP kitlesi bir zamandan sonra sıkılıyor farklı konseptlerden böyle bir işe kalkışmadan önce iki kez düşünmeniz gerekiyor başarılar.

Breeze Roleplay - New Season
www.breeze-roleplay.com - www.breezeroleplay.com

ibocanpashasarsilmazcano

Alıntı yapılan: Mazetti - 08 Şubat 2022, 13:01:29
selam, farklı düşünceler farklı konseptler hoş güzel fakat SA:MP kitlesi bir zamandan sonra sıkılıyor farklı konseptlerden böyle bir işe kalkışmadan önce iki kez düşünmeniz gerekiyor başarılar.
Yorumunuz için çok teşekkürler :D, zaten bir kaç ay önceden beri bu projeyi geliştirme aşamasındayız. Geliştirmeye başladığımız günden bu kararı baya düşündük ve çok zor olmuyacağını düşündük.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2022, 15:52:43 SqueSarsilmaz Sebep: s

Noren

klişe karakter

heeerkes birbirini kopyalıyor harika iyice tarhana çorbasına döndü