GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

0.3DL ||| 0.3.7 | Next Generation Team Death Match | 51.38.10.45:7777

Başlatan Alp., 29 Kasım 2019, 21:59:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp.

Hakkında

Brrrraaa!!! Bonjour, bonjour, bonjour... SA:MP adlı boş vakit hobi platformumuzda aranızdan çoğunun bildiği gibi bugünlere dek yıllarca büyük bir zevk ve şölen ile FreeRoam, MultiRoam ve CnR sunucularımızı yönettik, eh doyduk diyelim, farklı ne denilebilir ki? Bu sefer de hayatımızdaki boş ve sıkıcı geçen birkaç saatlik dilimleri doldurduğumuz SA:MP hobimizin keyfine Team Death Match(TDM) sunucusu ile varmak istiyoruz, bu alanda yeniyiz ve kendimizi modsal bakımdan zaman ile geliştiriyoruz. Oyun modumuzun tasarımını kendi hayal gücümüz ve bilgimiz ile tasarladık, öneri ve tavsiyelere tabii ki açığız, bizden önce bu işi WW3 adı altında Harold ve Skare yürütüyordu, birbirimizi eskiden de tanırız, güzel yaparlardı, keyifli oyunlar çıkardı velakin şu an bunu sağlayabilecek bir yapıt yok ve eh madem biz doldurmayı deneyelim dedik, hem ne zararı olur ki? En fazla tutmaz, en fazla tutar. Desteklerinizi beklemekten daha çok arkadaşlar, gelip bir iki savaşıp kapışmanızı diliyorum, gerçekten keyifli oluyor, ben denedim ondan söylüyorum :@@. Sunucumuzun %100 İngilizce, İspanyolca ve Türkçe altyapısı vardır, eğer tercih eder de oynarsanız, oynarken yabancılara ara ara ve sık sık denk geleceksinizdir. Sanırım teknik olarak diğer sistemlerimizdir cartdır curttur, gereksiz detaylar ile kimseyi boğmak istemem, istemeyiz. Bunları oyun esnasında şans vere vere karşılaşabileceksiniz, okuduğunuz için şeref verdiniz. Öpüyoruz her birinizi, güzel forumlar.
Sunucu Bilgileri

IP (51.38.10.45:7777)
MODE (Call Of Duty • Modern Warfare 3 • Team Death Match)
LANGUAGE (Türkçe/English/Español)

Forum (tabii ki gtamulti?)

Discord
Son düzenlenme: 10 Aralık 2020, 13:46:36 Alp.

awarei

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

RuLinGS

V5 modu ile açılsaydı daha iyi olabilirdi. Tabi ki eski ortamda gitti freeroam'ın yolu çok kötü maalesef herkes Roleplay'e dönmüş bulunmakta. Yinede başarılar Alp abi.

Alp.

Alıntı yapılan: aware.. - 29 Kasım 2019, 22:02:46
Denemelisiniz, bekliyoruz.
Öküz Mert, sunucu açık zaten, insan bi' kontrole düşer.
Alıntı yapılan: RuLinGS - 29 Kasım 2019, 22:03:43
V5 modu ile açılsaydı daha iyi olabilirdi. Tabi ki eski ortamda gitti freeroam'ın yolu çok kötü maalesef herkes Roleplay'e dönmüş bulunmakta. Yinede başarılar Alp abi.
baydı knk, belki daha sonra. yeni tarzlar yeni vakit öldürme yöntemleri

Specter

Öncelikle başarılar dilerim, isim artık markalaşmış bir isim yıllardır duymaktayız, ziyaret edeceğim. 
Son düzenlenme: 29 Kasım 2019, 22:30:23 Specter

Saygılarımla Specter...

Prisonero

Yıllardır tanıdığımız isimler. Bu zamana kadar yaptıkları, ilerisi için yapacaklarının teminatı. Oyun modu da yıllardır SA-MP'da zevk alarak oynadığım modlardan. Uğrayacağım, başarılar Mütemadiyen.

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

flareoNNN

Gerçek GTA keyfi, sade ve şık rötuşlarla hazırlanmış ve takım oyununa dökülmüş hali. Kesinlikle denemelisiniz, buyrun birlikte keyif alalım.

Alp.

Alıntı yapılan: Specter - 29 Kasım 2019, 22:07:13
Başarılar dilerim, tanıtımı biraz daha düzenli yaparsanız daha iyi olur,  ziyaret edeceğim.
Bekliyorum arkadaşım.
Alıntı yapılan: Prisonero - 29 Kasım 2019, 22:07:40
Yıllardır tanıdığımız isimler. Bu zamana kadar yaptıkları, ilerisi için yapacaklarının teminatı. Oyun modu da yıllardır SA-MP'da zevk alarak oynadığım modlardan. Uğrayacağım, başarılar Mütemadiyen.
Atakanım, başımın üstündesin, hürmetler...
Alıntı yapılan: xT_9000 - 29 Kasım 2019, 22:09:04
Bu güzel projede maplarim olduğu için gururluyum heheh :helal:
Musabcım, uğra da haftalığını al, şu sıralar yoksun, gözümden kaçmadı.
Alıntı yapılan: Ferman - 29 Kasım 2019, 22:10:34
Başarılar bir ara uğrarım :helal:
Sözünü aldım, ismin listede bekliyoruz.
Alıntı yapılan: flareoNNN - 29 Kasım 2019, 22:11:38
Gerçek GTA keyfi, sade ve şık rötuşlarla hazırlanmış ve takım oyununa dökülmüş hali. Kesinlikle denemelisiniz, buyrun birlikte keyif alalım.
Reklam yapma, çay yap da adamlar geliyor yolda, kuru kuru oynatmayalım. :serefe:

awarei

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 29 Kasım 2019, 22:05:06
Alıntı yapılan: aware.. - 29 Kasım 2019, 22:02:46
Denemelisiniz, bekliyoruz.
Öküz Mert, sunucu açık zaten, insan bi' kontrole düşer.
Alıntı yapılan: RuLinGS - 29 Kasım 2019, 22:03:43
baydı knk, belki daha sonra. yeni tarzlar yeni vakit öldürme yöntemleri

Ayıpsın ya, arada sırada giriyoruz işte. :)

digital printer, uv printer, solvent printer sales, technician
domestic / international e-commerce

Amper

Mag

Hayırlı olsun güzel insanlar. Umarım başarılı olursunuz.

Prisonero

Alıntı yapılan: Amper - 29 Kasım 2019, 22:25:02
bir tasarım fikri ne kadar daha kopyalanabilirdi ki
Konu tasarımı GTAMulti Freeroam'a ait, GTAMulti Freeroam konusunun tasarımı da bana ait. Konuyu açmadan önce sunucu sahiplerinin izin istemesi sonucu kullanabileceklerini belirttim.