GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

1881 Role Play - Zevkin Doruklarında!

Başlatan 1881RolePlay, 10 Mayıs 2019, 15:44:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1881RolePlay

AÇILIŞ TARİHİ

Bizi tanıyın;
Saygılı 1881 Pawnotürk Kullanıcıları, sizlere ufak bir kısıtlama ve sohbet içerikli bir duyuru yapmak istiyorum arkadaşlar - 3 haftadır bir yola baş koymuş olup bu yolda devam etmekteyiz. bu sunucumuzun güzelliğini hepinizin görmesiyle birlikte yüceleceğine inanıyorum şuanki sunucuları küçümsemek ve kimseye çamur atmaksızın değil. bir çok admin power ve milyonlarca paralara maruz kalıyoruz. bu tip durumları bende dahil bir çok kişi sevmiyordur. bizim sunucumuzda Admin Power olmayacaktır herkes kendi emeğiyle kazanacaktır parasını şöyle söyleyeyim oyun içindeki para beni ilgilendirmez etkinlikler roller yaparak biz bu parayı zaten sağlarız fakat oyun içinde bulunan rollerin sağlamlığı bizleri ilgilendirir. Sizlerden tek ricam sunucunun açılma süresince yanımızda durmanız ve güzel şeyler başaracağımıza inanmanızdır bunun aksi olmayacağına söz veriyoruz. Sunucumuzun açılacağında kapanma gibi bir ihtimali yoktur demeyeceğim, illaki o durumlara getirecek şeyler yaşayacağız ama biz bu durumu en az duruma getirmeye çaşlışacağız ve öyle bir şey yaşatmamaya çalışacağız, sunucumuzun ilgili admin kadrosuyla birlikte güzel şeyler başaracağımızı düşünüyoruz. Biz buraya en iyisi olmaya gelmedik, hepinizin kafasında bitmiş olan Role-Play kavramını tekrardan yaşatmaya geldik. O kavramı bitirmeye sebep olan insanların üstünü kapatmaya geldik, emin konuşuyoruz fakat herşey sizle bizle güzel olacaktır. Sunucuda her türlü aktif rol ortamı olacaktır, mesela aktif rol yerleri belirlenecektir orada roller yapılacaktır sunucuya yeni katılan insanlar bile o role dahil olabilecekki sunucu içerisindeki rol ortamı görünür hale gelsin, ve bu sunucudan sıkılmasın-zevk alsın diyedir..

İsmimiz neden 1881?
Arkadaşlar şahsen yüksek derecede Atatürkçü olduğum için Atatürkün doğum tarihi ile ilgili bir isim koymak istedim, umarım beni yanlış anlamazsınız. Sadece sevgi ve saygı çerçevesinde koyulmuş bir sunucu isimidir asla ama asla dalga geçilme tarzı bir şeyle karşılaşmadık, karşılaşmayız inşallah prim diyenler elbet olacaktır biz bu işi prime dökmeye değilde içten sevgimizle geldik. Oyuna neden yansıttınız derseniz ise içimden bu şekil bir şey yapmak geldi daha güzel ve daha hoş olduğunu düşünüyorum herhangi bir küçümseme dalga geçme durumları asla ve asla yoktur.

Sunucu ne zaman açılacak?
Sunucumuz en kısa sürede açılacaktır. Çalışmalarımız devam ediyor halen en güzel şekilde sizin karşınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz - Alıntı mod olsada bunu düzenleyeceğiz sıfırdan mod kolay kolay yazılmadığı için biz yine elimizden geleni yapıp size kaliteli bir rol ortamı sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz arkadaşlar. Çok uzun bir süre değil yakın bir zamanda karşınızdayız!

Sunucu Hard-RP mi Medium RP mi olacak?
Sunucumuzu Medium-RP olarak tasarlamayı düşünüyoruz çünkü şöyle; SA-MP ortamında Hard roleplay sunucularında rol bilmeyen arkadaşlar dışlanıyor biz bu ortamı düzelteceğimize inanıyoruz Medium Roleplay olarak rol bilmeyen rol bilgisi düşük olan insanlarada bir çok katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz, sunucumuza ait 3-4 adet rehberimiz olacaktır Medium-RP olduğumuz için bu rehberlerin görevi sunucudaki düşük rollü insanlara bir şeyleri öğretmek, öğretmekten ziyade; aydınlatmaktır..

Yönetim ekibi işleyiş;
Yönetim ekibini meydana getirirken dikkat ettiğimiz en önemli husus yönetim ekibinde bulunacak kişilerin yeterli olgunluğa erişmekle birlikte düşünce ve mantık yeteneğini geliştirmiş olmasıydı. Güncel yönetim ekibinde küçükten büyüğe bir çok yönetici mevcut ve bu kişiler sunucu içerisindeki oyuncular arasında ayrım, kayırma yapmaktan ziyade adalet ve karar verme kaabiliyetini geliştirmiş, oyun içerisindeki düzeni sağlayabilecek kişilerden oluşmakta.

Sunucu sistemleri;
Sunucumuzun sistemlerini günden güne güncelleyeceğimiz için, bu sistemler Discord adresimizden paylaşılacaktır buradaki konuyu spamlamamak üzere böyle bir karara varılmıştır. https://discord.gg/5pDEfA

Sunucu ekonomisi
Oyuncuların SA:MP platformunda hep istediği fakat zor sahip olabildikleri şeylerden birisi para, diğeri ise mal varlığıdır. Bunlar için sizlere kolaylık sağlıyoruz. Peki ama bunu nasıl yapıyoruz? Öncelikle oynadığınız her saat başı aldığınız pay-check'lerden size en az 3.000$ gelecek. Atladığınız her level için pay-check katlanacaktır. Sunucu içerisinde düzenlenecek olan illegal ve legal organizasyonlarda yüklü miktarda paralar kazanabileceksiniz.

Sunucumuzdaki meslekler;
• Mekanik mesleği
• Taksicilik mesleği
• Madencilik mesleği
• Çöpçülük mesleği
• Tır şoförlüğü mesleği
• Otobüs şoförlüğü mesleği
• Çiftçilik mesleği
• Temizlik şoförlüğü
• Odunculuk mesleği
• Balıkçılık mesleği

Kullanılan SA-MP sürümü;
0.3.DL Sürümünü kullanmayı düşünüyoruz, güzel skinler ve bazı sistemlerimiz daha rahat çalışması için.

Neden konuda görsel kullanmadın?
Konuda görsel kullanmamamın sebebi şudur; görseller kendi şahsımca düşüncem olarak göz yoruyor, fakat ilerleyen vakitlerde sunucunun görsellerini atacağım. Tanıtım konusunda pek hoş durmuyor bana göre.

Neden kitleyi kurtarma girişimlerine yöneldiniz?
Gerçek rol kavramından haberdar şekilde; güzel roller yapmayı, belki de hafızamızda kalan eski güzel anılarımızı devam ettirebilmek için sorunsuz bir ortamda rol yapmayı gerçekten özlemişizdir dostlar. Bununla birlikte sistemlere bağlı kalarak rol yapmak yerine oyuncuların aklında kalan gerçek rol kavramını, yani 'gayret' kelimesini çağrıştıran ve sonucunun her zaman farklı şevk vericiliğiyle bittiği rollerin gereğinden çok daha fazla barındırılabilmesiyle sizlerin zevkli anlara sahip olmasını istediğimizi özellikle belirtmek isteriz. Sizlere sunmak istediğimiz ve sunacağımız bu ortam ego kelimesini tamamen rafa kaldırarak, yönetici veya oyuncu ayırmaksızın kenetlenip, geçmiş dönemlerimizde yaşadığınız şeyleri tekrar yaşatmak olacaktır.

Sunucu bilgileri;
Server IP: : Belirlenecek.

Discord: : https://discord.gg/YnEvCU

Sunucu Durumu : : Bakımda.

Yönetim Ekibi Kadrosu
Kadromuzda tecrübeli ve bilinmiş-bilinmemiş tanınmış-tanınmamış insanlar olacaktır, hepsi birbirinden tecrübeli bilgili insanlar olmak üzere sunucumuza yardımları dokunacaktır bu kişilerin isimleri gizli tutulmaktadır yakında paylaşılacaktır.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2019, 16:53:43 1881RolePlay

Gogh

Sade tanıtım hoş gözüküyor sunucu isimi :tr: Başarılar.

Shlimazl

Sade, tanıtım konusu hoş gözüküyor başarılar dilerim. :rockstar:

Kronos

1881RolePlay

@Gogh

Teşekkürler, yorumunuz için!

@JADE

Teşekkürler.

@Kronos

Herzaman <3

Sunucumuz adına çalışmalar devam etmektedir, en kısa sürede karşınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz..
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2019, 16:47:35 1881RolePlay

Bliss

Atatürk büyük yazılır. Hem cümle başında hem cümle ortasında.

1881RolePlay

@Bliss

Düzeltildi, uyarınız için teşekkürler!

No-Name

Atatürk'ü yazmayı bilmeyen birisinin hem kendini "Atatürkçü" diye niteledirip, hem de onun doğum tarihini sunucusunun adı yapması komik geliyor.

1881RolePlay

@No-Name

Ufak hatalar bunlar sonuçta, yorumunuz için teşekkürler!

triplexenes

başarlr
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 21:12:26 triplexenes

1881RolePlay

@Mütemadiyen

Sunucu isimine bir insan bukadar takılamazki, o yorum yapma stiliniz birkere ofsayt teşekkürler yorumunuz için.
@triplexenes

Sağolun.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2019, 17:42:48 1881RolePlay

Alp.

Tatlım, o "bi' sunucu" ismi değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum tarihi ve sen o dandik samp-server.exe programına iki defa üst üste tıklayarak bir programı çalıştırıp sanki büyük işler becerecekmişsin gibi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi ve de doğum tarihi üzerinden prim yapıyorsun. Sen daha ilkokuldayken ben 2007'de bu piyasada ilk sunucumu açtım, 12 yıldır da platformun en içerisindeyim. Bu yüzden gelip de bana ofsaytmış cartmış curtmuş geç bunları babacım ve tribine devam et.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2019, 17:53:50 Mütemadiyen

Alp.

Alıntı yapılan: Zeta - 10 Mayıs 2019, 17:56:12

Tartışma türünden iletiler temizlenmiştir.
Hatırlatmakda fayda olduğuna inanıyorum, Forumun manası dilimizde tartışmaktır. Forum siteleri belirli konuları tartışmak, fikirleri dile getirmek üzerine açılır, bunda zaman zaman sert dil ve zaman zaman yumuşak dil kullanılır. Genel kültür bilgisi dersimiz sonlandığına göre, görev yetkilerinin sana neden verildiğini görevi sana verenlere lütfen tekrar danış, öpüverdim

ReaptioS

1 aya "Son" diye kapatılacak şimdiden yazayım. Tanıtım vasat.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

1881RolePlay

@ReaptioS

Vasat olan, yerleri belirtseydiniz düzeltirdik yorumunuz için teşekkürler.