GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Nineteen Roleplay | www.nineteen-roleplay.com

Başlatan Nineteen, 09 Mart 2019, 16:53:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cyberlife

Alıntı yapılan: Vincenzio RPG - 27 Mayıs 2019, 12:37:19

Alıntı yapılan: cyberlife - 26 Mayıs 2019, 14:33:17

Sunucu sistemleri, PD kadrosu, yönetim kadrosu, her şey çok iyi. Kesinlikle oynanması gereken bir sunucu.

Hmm, hangi yetkiyi istiyorsun peki kardeşim? :kahkaha: (Bilenler bildi.)

İtham ve hitaplarınıza dikkat edin, saygısızlığın lüzmu yok.
Kimse kimseye yalakalıkta yapmıyor, sunucu bünyesinde bir çok yönetici arkadaşım bulunuyor.
Ayrıca, kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın, lüzumsuz insanların bilmesine yada görüşlerine ihtiyacım yok. Bu konu bir sunucu tanıtımı konusu, sunucu hakkında görüşünüzü bildirin ve terk edin, konuyu baltalamayın.
Kimin çekemediği fazlasıyla ortada, bizi bilen bilir.  ;)

Nineteen

Yorumlar ve görüşler için teşekkürlerimi, saygılarımı sunarım. Bu konu altından kurumsal olarak bir sunucu hesabıyla(vincenzio blabla) oyuncularımızla alay eden arkadaşın yaptıklarını çocukluğuna(?) veriyoruz, bu konu altından daha fazla çocukluk görmek istemiyoruz, sadece görüş kabulümüzdür.

rascalov

Ramazan ayına özel ByNoGame indirimleri aktif edildi, 1-10 Haziran arasında 19P alışverişlerinizi site üzerinden yarı fiyatına yapacaksınız. Örneğin 200 19P, 10BNG yerine 5BNG. Ayrıntılı bilgi için;

https://nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=1490
Son düzenlenme: 01 Haziran 2019, 03:05:38 rascalov

canatik

Daha az önce yönetim tarafından haksızlığa maruz kaldık, oyuncular tarafından rolümüz baltalandı ve sunucuyu bıraktık. Kaçırdığımız şahısın üzerinden (rolsel ve sistemsel) telefonunu alamıyormuşuz ama onun dışında her şeyi yapabiliyoruz ne hikmetse ve daha dün aynı şey bana yapıldı hiçbir admin çıkıp beni savunmadı ve ben NC attım. Böyle saçma sapan kurallarla sunucu kuracaksanız sizden tek ricam kurmayın, insanların zamanını hiçe sayıp hesabını direk sebepsizce banlamayın. Bu sunucu bunların hepsini barındırıyor. Başlayacak arkadaşlara yol yakınken vazgeçmelerini öneririm.

canatik ~ Co-Founder of LSS:RP

QrzR

Trisha

Alıntı yapılan: canatik - 02 Haziran 2019, 01:04:24

Daha az önce yönetim tarafından haksızlığa maruz kaldık, oyuncular tarafından rolümüz baltalandı ve sunucuyu bıraktık. Kaçırdığımız şahısın üzerinden (rolsel ve sistemsel) telefonunu alamıyormuşuz ama onun dışında her şeyi yapabiliyoruz ne hikmetse ve daha dün aynı şey bana yapıldı hiçbir admin çıkıp beni savunmadı ve ben NC attım. Böyle saçma sapan kurallarla sunucu kuracaksanız sizden tek ricam kurmayın, insanların zamanını hiçe sayıp hesabını direk sebepsizce banlamayın. Bu sunucu bunların hepsini barındırıyor. Başlayacak arkadaşlara yol yakınken vazgeçmelerini öneririm.

Kimsenin sebepsiz yere yasaklandığı falan yok, Yönetim ve Oyuncu kategorisinde çözeceğin olayı reklam konusuna atıp provokasyon yapacaksan veya yönetim ekibinin büyük bir çoğunluğunun haberdar dahi olmadığı olayı "yönetim bize haksızlık yaptı, bırakıyoruz" tarzında oluşum tanıtımlarından duyurup sunucuyu bırakacaksan bir zahmet yasaklanırsın zaten. Biz hiçbir zaman oyuncu sayısını önemsemedik, sorun yaşıyorsan forumdan bunu çözebileceğin bölümler, yetkililer var. O bölümleri kullanıp, yetkililere ulaşıp iletişime geçeceksin. Sabırsızsan bunu zaten yapamazsın, tüm ekibi çekiyorum ve biz daima haklıyız kafasıyla devam edecekseniz yolunuz açık olsun.

Alıntı yapılan: QrzR - 02 Haziran 2019, 03:01:05

Başarılar.

Teşekkürler.

Modder ve grafiker başvuruları: https://nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=935
Video ekibi başvuruları: https://nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=506

Meyzlane-

Çok eskiden beri bu ortamın içindeyim ekip sağlam oyuncularıda tutturdunuzmu ilerlersiniz, başvuruyu yaptım geliyorum :)

RoseL

Başarılı bir sunucu gerek sistemler olsun gerek yönetim ekibi olsun Herşey güzel rol yapma fırsatım oldu. Ortamda iyi başarılar

pawno <3

CaLderoN

Güzel başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz. 15 Haziran itibariyle Developer görevime başlayacağım. Bu süreçten sonra bomba güncellemeler yapacağız. Bizi takipte kalın. :rockstar: :kalp:

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Nineteen

Alıntı yapılan: canatik - 02 Haziran 2019, 01:04:24

Bu sunucuda herkesi şikayet edebileceğiniz bir alan var, herkesin bir üstü vardır, bir oluşumun üyesi hakkında probleminiz varsa oluşum liderine, oluşum lideri hakkında şikayetiniz varsa oluşumlar sorumlusuna, oluşumlar sorumlusundan şikayetçiyseniz lider yöneticilere, lider yöneticilerden şikayetçiyseniz de Nineteen hesabına mesaj gönderin. Çözülmeyecek bir problem yok, yine de bıraktıysanız karar sizin, daha iyi yerlerde olmanız dileğiyle.

Unknown

Trisha

Alıntı yapılan: Unknown - 08 Haziran 2019, 14:45:02

Başarılar.
Teşekkürler.

Bayram haftası yapılan güncelleme: https://nineteen-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=2684#p22630
Alıntı yapılan: Vergi Sistemi

Sistem Adı: Vergi Sistemi
Sistem Açıklaması: Aracınıza, evinize ve işletmenize saatlik vergi eklenmektedir.

Sistem Açıklaması (Not):
Evler için vergiler, mevcut ev fiyatının %0,01'i olarak belirlenmiştir ve işletmeler için ise vergiler, mevcut işletme fiyatının %0,05'i olarak belirlenmiştir, araçlar için ise bu fiyat her araca göre değişkenlik göstermektedir.

Vergi borcunuz eğer $1000 ve üstü ise bu varlığınızı başkasına hiçbir şekilde devredemezsiniz, kısacası bu verginizi ödemeniz gerekiyor.

Oyunda olsanız da olmasanız da bu vergi her saat artış gösterecektir, vergi borcunuz mülkünüzün temel fiyatına eşit olması durumunda mülkünüz sisteme satılır (mülkünüzün yarı fiyatı size gelmez) ve vergi borcunuz silinir. Sadece sahip olduğunuz araç, ev veya işletmelerin vergisini ödeyebilirsiniz. Anahtarına sahip olduğunuz araç, ev veya işletmelerin vergisini ödeyemezsiniz.

Sistemi Hazırlayan(lar): Trisha
Araç İçin Sistem Komutları ve Görselleri:
/arac vergiode

Saatlik araç vergileri alttaki spoiler içinde belirtilmiştir.

Ev İçin Sistem Komutları ve Görselleri:
/ev

İşletme İçin Sistem Komutları ve Görselleri:
/isletme

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Nineteen

Anlık olarak sunucu rekorumuz olan 165'i (187 şuan) bugün itibariyle beş defa kırmış bulunuyoruz. 15 Mart'tan itibaren açık olan ve en gelişmiş sistemleriyle sizleri karşılayan bir platform olduk. Ben ve yönetici arkadaşlarım başta olmak üzere sizlerle eğlenmek için çokça saat harcadık, bu süre zarfında yani en başından itibaren bize inanan, güvenen ve destekçimiz olan ve bugünlere gelmemizi sağlayan oyuncularımıza, saatlerce emek gösteren yönetici ekibime teşekkür ediyorum. Ve 'oyunu eğlenmek için oynayan' bütün oyuncularımıza saygılarımı sunuyorum.
ekibim adına,
lider yönetici ve geliştirici Eolo
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 23:13:10 CaLderoN