GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

19pursuit | 19-pp.com | 19community.com'dan ikinci bir platform!

Başlatan Nineteen, 25 Haziran 2021, 16:01:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nineteen

19-PP, 19community.com iştiraki olan; SA:MP Türkiye içerisinde en gelişmiş sistemlere sahip Police Pursuit sunucusudur. Geliştiriciliğini ve kuruculuğunu Devious'un üstlendiği, oyuncu dostu bir platform olmakla birlikte kalıcılığı ile akıllarınızda bulunan "acaba kapanır mı" sorusunu tamamen silen bir projeden söz etmekteyiz.

Yönetim ekibi, diğer platformlarımızdan tamamı ile (19gaming, 19roleplay, 19five) bağımsız olmakla birlikte bizler tarafından özenle seçilmiş ve koordine edilmiştir. Oyun kurallarımız ve kayıt politikamız sayesinde toksikleştirilmiş sunucuların yanı sıra, sizlere daha samimi ve bunun yanı sıra resmi bir işleyişe sahip bir oyun sunucusu sunuyoruz. Sorunlarınızı en kısa süre içerisinde çözecek olan bir yönetim ekibine sahibiz ve tek amacımız geniş kitlelere iyi bir oyun hizmeti sunmaktan geçmektedir, bunu politikalarımız, ekibimiz ve sistemlerimizle gerçekleştiriyor olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Sistem görüntülerimiz, 19gaming kanalımızdan paylaşılacak olup; sizlerin özgür yorumuna açık hale getirilecektir.

Kayıt İşlemleri: Oyun içerisinde bir hesap oluşturmak için Discord sunucumuzda yer almanız gerekmektedir, #kayıt kanalı üzerinden size gelen kodu girerek kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu kayıt işlemlerini onaylamak için, Discord hesabınızın cep telefon onaylı olması gerekmektedir. Bununla ilgili çalışma yapmamızın yegane sebebi, saldırgan kitleyi bir nebze engellemekten geçmektedir.

Gelişim Sürecini Takip: Uzun süredir hazırladığımız projenin gelişim süreci %90 olarak belirlendi, kısacası kısa süre içerisinde yapacaklarımız son bulacaktır ve sizlere kapılarımızı açabilecek durumda olacağız. Gelişim sürecini takip etmek için discord sunucumuzda bulunan #geliştirme-notları kanalını incelemenizi tavsiye ediyoruz. Aklınızda bir şeyler canlanabilir  :melek:

Son düzenlenme: 25 Temmuz 2021, 16:28:37 Nineteen Sebep: Tag

Sulozzy

Nineteen

kelly

Sıfırdan gelişen oyun modu ve efsanevi bir şekilde gelen bir proje, istediğimiz yerlere...

I want everything

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

TAKTAK26

Güzel hosting yerine minik hosting firmasından alabilirdiniz aslında ya da lemon hosting ama size kalmış tabi.
~ Başarılar!

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Talat

Belkide Gameover

bloodsucker

OnlySimon

Başarılar, etrafta Pursuit sunucularının çokluğundan dolayı böyle bir sunucunun ziyan olması aşırı kırıcı olur. Çok iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rodeiun