GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

19pursuit | 19-pp.com | 19community.com'dan ikinci bir platform!

Başlatan Nineteen, 25 Haziran 2021, 16:01:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Furkanulas

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

DracDonix

Sunucunuz'un her hangi bir bağlantısı erişime açık olduğundan bildiriniz. Arşiv.

DracDonix

Nineteen

Nineteen

Açılışa yaklaşmakla birlikte çalışmalarımız da son hallerini almaya başladı. Çalışmalarımızı ve geliştirme notlarımızı takip etmek için discord sunucumuza gelmeniz yeterli.

/dm alanı

Şans kutusu

Kısayol tuşları

/ayarlar menüsü

/bilgilerim komutu (Genel hesap bilgileri ve istatistikler)

Oyun içi /market

Squad(grup) sistemi (grup kurma, liderlik devri, grubun 2 ve 4 kişilik araçlarını belirleme, araç rengini belirleme, sürücüsünü belirleme vb.) komutları ve açıklamaları.

Pesimist

Siz mi yapıyorsunuz bilmiyorum ancak, discord sunucularına girip özelden reklam atmak, iki sunucuyu birbirine düşürmeye çalışmak çocukluktur. Yaşınızın eri olun.

Sizin adınızla bir çok discord da reklam yapılıyor bilginiz olsun, başarılar.

Nineteen

Alıntı yapılan: Pesimist - 05 Temmuz 2021, 17:26:20
Siz mi yapıyorsunuz bilmiyorum ancak, discord sunucularına girip özelden reklam atmak, iki sunucuyu birbirine düşürmeye çalışmak çocukluktur. Yaşınızın eri olun.

İlk paragrafta bu kadar agresifken ikincisinde tavrını değiştirme. Ne birisinin sunucusu benim umrumda, ne de birilerine özel mesaj atıp oyuncu çekmeye çalışacak kadar oyuncu kaygısı çekiyorum. Ben bu platformda var olmadım, roleplay sunucum 50-100 arasında oyuncuya sahipken tüm platformlardaki tanıtımlarımı kapattım takip edemediğim için, oyuncular ise arkadaşlarından duyup geldi. 3000 kişilik discord sunucum, 13000+ kayıtlı hesaplı sunucum var (19roleplay). Kısacası beş, on kişilik sunucularda ne reklam yapmaya ihtiyacım var, ne de o iki sunucuyu birbirine düşürmeye. Konuya yorum yazıyorsanız adam gibi yazın.

-- Problemin varsa discord sunucumuzdan iletişime geçebilirsin, Aegis.

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Pesimist

Alıntı yapılan: Nineteen - 05 Temmuz 2021, 18:49:59

İlk paragrafta bu kadar agresifken ikincisinde tavrını değiştirme. Ne birisinin sunucusu benim umrumda, ne de birilerine özel mesaj atıp oyuncu çekmeye çalışacak kadar oyuncu kaygısı çekiyorum. Ben bu platformda var olmadım, roleplay sunucum 50-100 arasında oyuncuya sahipken tüm platformlardaki tanıtımlarımı kapattım takip edemediğim için, oyuncular ise arkadaşlarından duyup geldi. 3000 kişilik discord sunucum, 13000+ kayıtlı hesaplı sunucum var (19roleplay). Kısacası beş, on kişilik sunucularda ne reklam yapmaya ihtiyacım var, ne de o iki sunucuyu birbirine düşürmeye. Konuya yorum yazıyorsanız adam gibi yazın.

Yukarıda ki mesaj size değil reklam yapan kişiye idi, bir sunucuyu düşük görüp bir yerlere gelmek zor. Altta ki yorumu size ithafen yazmıştım ''Başarılar'' o kelimeyi geri alıyorum, bu ego bu tavır 100 200 kişilik bir samp ortamında yapılacak en son tavır, agresif yaklaştınız bundan sonra da agresif yaklaşıyorum. Açılışı bekliyorum
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2021, 21:55:08 Pesimist

zawkinus

Alıntı yapılan: Pesimist - 05 Temmuz 2021, 21:45:10
Alıntı yapılan: Nineteen - 05 Temmuz 2021, 18:49:59

Yukarıda ki mesaj size değil reklam yapan kişiye idi, bir sunucuyu düşük görüp bir yerlere gelmek zor. Altta ki yorumu size ithafen yazmıştım ''Başarılar'' o kelimeyi geri alıyorum, bu ego bu tavır 100 200 kişilik bir samp ortamında yapılacak en son tavır, agresif yaklaştınız bundan sonra da agresif yaklaşıyorum. Açılışı bekliyorum
son zamanlarda samp ortamından baya prim kastın gibi artık ikileme zamanın geldi, yok eskiden düşmanlık yok bu yok nineteene sallayayım :haha:

Nineteen

Açılışı bekle, milletin tanıtımında 10gbit hatla geliyorum gibi tatavalarını yap, açamayacağın/açınca bir hafta sonra kapatacağın kopya bir hırsız polis sunucundan ibaretsin. Bir sunucuyu düşük görüp görmemek ise benim umurumda değil, aşağılık sunucusuna aşağılık derim, sunucuna dediğim gibi. Egolu bir insan olsaydım senin yorumunu yanıtlamazdım bile, kısacası benden cevap alıyorsun bunu başarı olarak not alabilirsin. İstediğin kadar agresif yaklaş, fıssın. Adam olsaydın düzgün cevap alırdın, konumu kirletip benim vaktimi çalma, yol al.

- aegis

Pesimist

Alıntı yapılan: Nineteen - 09 Temmuz 2021, 14:03:00

Açılışı bekle, milletin tanıtımında 10gbit hatla geliyorum gibi tatavalarını yap, açamayacağın/açınca bir hafta sonra kapatacağın kopya bir hırsız polis sunucundan ibaretsin. Bir sunucuyu düşük görüp görmemek ise benim umurumda değil, aşağılık sunucusuna aşağılık derim, sunucuna dediğim gibi. Egolu bir insan olsaydım senin yorumunu yanıtlamazdım bile, kısacası benden cevap alıyorsun bunu başarı olarak not alabilirsin. İstediğin kadar agresif yaklaş, fıssın. Adam olsaydın düzgün cevap alırdın, konumu kirletip benim vaktimi çalma, yol al.

- aegis
tm