GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ PROJE SONU ] Zesty Hırsız Polis

Başlatan Krozfayer, 15 Kasım 2019, 20:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xDahdal

Başarılar, aman fakesini değişin sunucuya girer. Aim açar. 😂

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Prometheus

s
Son düzenlenme: 17 Ekim 2020, 23:56:20 Prometheus

Prometheus

d
Son düzenlenme: 17 Ekim 2020, 23:56:34 Prometheus

Krozfayer

Alıntı yapılan: Prometheus - 23 Ocak 2020, 12:21:00

[IMG]https://resmim.net/f/DVF20s.png[/img

MasterPlayer adlı kişi senmisin sana discorddan gerekli açıklamayı yaptık dostum biz bakmadık şifrelerinize KURUCU'lardan başka kimse bakamaz ve bakmadık.

TufanCan

Alıntı yapılan: Krozfayer - 23 Ocak 2020, 14:36:30

MasterPlayer adlı kişi senmisin sana discorddan gerekli açıklamayı yaptık dostum biz bakmadık şifrelerinize KURUCU'lardan başka kimse bakamaz ve bakmadık.
Jatenow yeninesil`in eski sahiplerinden büyük ihtimal bakmıştır da , oyuncu verilerini kopyalamak bu kadar zor değil.

Rekla yapma krozzz

Krozfayer

Alıntı yapılan: TufanCan - 23 Ocak 2020, 15:04:14
Alıntı yapılan: Krozfayer - 23 Ocak 2020, 14:36:30

Jatenow yeninesil`in eski sahiplerinden büyük ihtimal bakmıştır da , oyuncu verilerini kopyalamak bu kadar zor değil.

Rekla yapma krozzz

Farklı sunucular bizi ilgilendirmez biz kendi tarafımızca konuştuk ve yapmadığımızı söylüyoruz arkadaş'ada gerekli açıklamayı discord üzerinden yaptık.

'' Rekla yapma krozz'' derken de neyi kast ediyorsun ?

Prometheus

a
Son düzenlenme: 17 Ekim 2020, 23:57:23 Prometheus

Krozfayer

Sunucunuza gelip reklam yapan her kimse bizden değildir bizim üst yönetim ve yönetim kadrosunda dahil olan kişilerden olmadığını düşünüyorum eğer kanıtınız var ise bizlere ulaştırın yönetim'den birileri ise gereğini yapacağımızdan kesinlikle emin olun.

Krozfayer

Alıntı yapılan: Prometheus - 23 Ocak 2020, 18:08:10
Korkudan sunucunu vuran adama öbür gün 7 level veren adam diyor değilmi bunu konseptiniz modunuz bile calıntı insanları calmanızda çok normal yazık size vasat sunucu kapanıcaksınız

Sana anlattığımız makale , yazılardan birşey anlamıyorsun galiba kardeşim sorunu çözmeye çalışıyoruz , sen kışkırtmaya çalışıyorsun burası konu eleştirileri almak için ve sunucumuzu tanıtmak için açtık , senin art niyetlerine , kışkırtmalarına yanıt vermek için açmadık. verdiğin bildirimin üzerinde duracağım. ( idaa ettiğin şeyler )
Son düzenlenme: 23 Ocak 2020, 18:15:48 Krozfayer

Prometheus

s
Son düzenlenme: 17 Ekim 2020, 23:55:51 Prometheus

Krozfayer

Alıntı yapılan: Prometheus - 23 Ocak 2020, 19:11:56
Sunucunu sürekli eleştireceğim

tabii eleştirebilirsiniz , üslubunuzu koruyarak.

Konumuz güncellenmiştir.

Coolasice

Arkadaşımın dediği doğrudur ve shoutvictory olarak serveriniz'de yetkili.Ve bu sizin adam  caldığınızın belirtisidir.

Radless

Burası Yeni Nesil hırsız polis konusu mu yoksa zesty mi?

"Life's too short to hold grudges."

Krozfayer

Alıntı yapılan: Coolasice - 26 Ocak 2020, 23:20:48

Arkadaşımın dediği doğrudur ve shoutvictory olarak serveriniz'de yetkili.Ve bu sizin adam  caldığınızın belirtisidir.

Biz kimseden adam çalmıyoruz , ShoutWictory denilen arkadaş ile görüş eğer bizim onu servere çektiğimiz hakkında kanıt atsın ve öyle konuşalım. arkadaş benim uzun zamandan beri oyuncum ve yeni sunucu açtım hosted tablı olduğunu görüp geldi. Arkadaş'ı sunucumda banlamıştım 365 Gün ve tekrardan gelip bize pişman olduğunu söylediği için banını kaldırdım sebebi ise REKLAM yapmıştı ve gereğini yapmıştım. biz hiçbir sunucu ile kötü ilişki halinde gitmiyoruz gitmeyeceğiz kendi yolumuza bakıyoruz sizin başkaları ile sorunlarınız da pek bizi alakadar etmez biz kurallarımızı kendi server içerisindeki olaylara göre yazdık dıştaki olayları Shout adlı arkadaş ile görüşün ( sorunlarınızı halledin ve sunucunuzda gereğini yapın ) ve tarafımızca gerekli uyarmalar da yinede yapılıldığını belirtelim.
Son düzenlenme: 28 Ocak 2020, 02:07:19 Krozfayer

Lonnely

Benim olduğum sunucuda reklam yapılmayacağını, benim olduğum sunucunun reklam yapmayacağını hala öğrenememişsiniz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.