GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ PROJE SONU ] Zesty Hırsız Polis

Başlatan Krozfayer, 15 Kasım 2019, 20:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lonnely

Tekrardan başarılar dilerim, yardım gerekirse burada olduğumu biliyorsun Kroz. Discorddan yazman yeterli olur, yolun açık olsun.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Krozfayer

Alıntı yapılan: Lonnely - 17 Ekim 2020, 22:59:05
Tekrardan başarılar dilerim, yardım gerekirse burada olduğumu biliyorsun Kroz. Discorddan yazman yeterli olur, yolun açık olsun.

Desteklerin için teşekkür ederim batuhan eksik olma. :)

HELLBOY

sunucuları durmadan bakıma alınıyor ufak bug var onu fixledik diye milleti geçiştiriliyor ekip tamamen bilgi eksikliği çekiyor bunları düzeltmeden sunucu açılmamalı bence.

Krozfayer

Alıntı yapılan: HELLBOY - 18 Ekim 2020, 19:57:47
sunucuları durmadan bakıma alınıyor ufak bug var onu fixledik diye milleti geçiştiriliyor ekip tamamen bilgi eksikliği çekiyor bunları düzeltmeden sunucu açılmamalı bence.

Bug fixlendi ve sunucu kaldığı yerden biraz sonra devam edecek.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 00:46:25 Krozfayer

TAKTAK26

Kendi Adına konuşmanı isterdim. :)
Ek olarak; Başarılar dilerim @Krozfayer
Son düzenlenme: 19 Ekim 2020, 07:01:56 TAKTAK26
Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Krozfayer

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 19 Ekim 2020, 06:59:46

Kendi Adına konuşmanı isterdim. :)
Ek olarak; Başarılar dilerim @Krozfayer

Teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 20 Ekim 2020, 21:49:45 Mütemadiyen

Xchatt

Sunucu çizgisini bozmadan güzel şekilde ilerliyor fakat güncelleme notlarına yazılan notları okuduğum da çok saçma geldi.Genelde textdraw değiştirildi, yazı renkleri değiştirildi vb yazıyor.

Sa-Mp 2014-2020

Krozfayer

Alıntı yapılan: Xchatt - 19 Ekim 2020, 21:35:46
Sunucu çizgisini bozmadan güzel şekilde ilerliyor fakat güncelleme notlarına yazılan notları okuduğum da çok saçma geldi.Genelde textdraw değiştirildi, yazı renkleri değiştirildi vb yazıyor.

yazı/renk geliştirildi yani yazı ve renklerde iyileştirmeler yapıldı anlamına geliyor, yorumunuz için teşekkürler sunucu kısa süreli bakım moduna alınmıştır.

Krozfayer

v3.6 güncellemeler;  [SERVER AKTİF]

• Tazer süresi 3 saniyeye düşürüldü.
• Sistem iyileştrilmesi yapıldı.
• Kumarhane girişi düşme engellendi. (Giriş de 2 saniye sonra hareket edebileceksiniz.)
• Sunucuya Türkiye saatine göre Gece ~ Gündüz döngüsü eklendi.
• Komut spam koruması 1 saniyeden 0.5 saniyeye düşürüldü.
• Bugfix çalışmaları sürüyor..

Krozfayer

- Discord / Oyun ilişkilendirme yapıldı. (Admin komut, bakiye verme, araç res oyuncu listesi, şarkı açma, asay v.s)

- Sunucuda ki buglar fixlendi.
- DM / Düello sistemi geliştirildi.
- Yasaklı kelime hazni genişletildi.

TepkİSGOD

Sunucumuzda Daha Birçok Özellik Vardır Herkesi Sunucumuza Bekleriz >>> 51.195.39.73:7777

TepkİSGOD

➥ Aktif Yetkili Kadrosu
➥ Özel İçerikler
➥ X2 Bakiye
➥ Vip Üye Ayrıcalıkları
➥ Yeni Sistemler
➥ Gelişmiş Özel Araçlar

∘ Daha Fazlası İçin >>> 51.195.39.73:7777

Rexiun

ee sen ufacık bir crasher bile denmeyecek bir mantığı aylardır engelleyemedin aciyorsun sunucuyu ha ? En azından fix dilenmiyorlar bal küpü .
Son düzenlenme: 23 Ekim 2020, 01:59:35 Rexiun

Krozfayer

v3.7 Güncelleme notları;

- /ayarlar komutuna gerçek saati açıp/kapatma eklendi gerçek saati kapattığınızda belirlediğiniz oyun saati ile oyun oynayabileceksiniz.
- Kumarhane 1 dakika ile oynayabilmeye ayarlandı.
- Araç bugları fixlendi, anti hile geliştirildi.
- S.F.P.D  base alanı zırhlı araçlar artırıldı, polis sistemi geliştirildi.
(Hosted TAB yenilendi.)
Son düzenlenme: 25 Ekim 2020, 23:04:20 Krozfayer

ibrahimkk

Yönetim kadrosunda çok az deneyimli admin var. Rehber Dj desen chatta tartışma yaratıyor oyuncuları muteletiyor. Yönetim Kadrosunu geliştirirsen iyi yerlere gelirsin,Başarılar.