GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

|TR Gaming| Hırsız Polis Sunucusu Tanıtımı

Başlatan Mr., 23 Mart 2020, 10:40:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mr.

TR-Gaming HP

Sunucu IP Adresimiz  --> 91.121.87.14:4292
 Sunucu Forum Adresimiz --> https://5e75c92d01a04.site123.me/

Sistemler
Çete Sistemi
Ev Sistemi
Araç Sistemi
Soygun Sistemi
Kombo Sistemi
ATM Sistemi
Banka Sistemi
                                  Kıyafet Sistemi                               
Dükkan Sistemi
Polis Tutuklama Sistemi
Sunucumuzdan Görüntüler

Bilgi

Discord: 

Sen Yoksan 1 Kişi Eksiğiz
Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 23 Mart 2020, 10:45:32 Mr.

S W E S T

Tanıtım kötü renkler uyumsuz site bedava kurulmuş amacınız hp açıp para kazanmaktır büyük ihtimalle.

Mr.

Alıntı yapılan: abatay1991 - 23 Mart 2020, 10:43:45
Tanıtım kötü renkler uyumsuz site bedava kurulmuş amacınız hp açıp para kazanmaktır büyük ihtimalle.
Amacım Böyle Birşey Değil Sık Forum Kullanan Bir İnsan Olmadığımdan Dolayı Tasarımım Kötü Olabilir Tabii Ancak HP Serverini Para Kazanmaktan Ziyade Eğlenmek Ve Oyuncularla İyi Vakit Geçirmek İçin Açıyorum Size Bu Şekilde Bir Yanılgı Verdiysem Kusura Bakmayın.

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Xchatt

Ultra-H :( sunucuma gelip küfür etmeniz de cabası 😁

Sa-Mp 2014-2020

Mr.

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Vds Ye Geçtiğimde Bu Yorumları Göz Önünde Bulundurarak Daha Güzel Bir Server Kuracağım. :kalp:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xDahdal

Bazı, sunuculara gelip reklam yapip küfür edicek kadar düştünüz. Heveslik bir sunucu tutmaz

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Mr.

Alıntı yapılan: xDahdal - 23 Mart 2020, 11:48:29
Bazı, sunuculara gelip reklam yapip küfür edicek kadar düştünüz. Heveslik bir sunucu tutmaz
Bazı Sunuculara Gelip Mesaj Yazdığımızı Nerden Biliyorsunuzki ?? Kendi Projenizi Yükseltmek İçin Başkalarının Projesine Çamur Atmayın. Kendi Halimde Bir Sunucu Kurdum Evet Yorumlara Açığım Eleştrileriniz İçin Teşekkür Ederim Sunucu Güzel Olmayabilir Bunları Sizin Bana Söylemeniz Gerek Doğru Ancak Başkalarına İftira Atıp Kendi Projesini Yüceltmeye Çalışmak İşte Bu Çok Saçma

Mr.

Alıntı yapılan: Xchatt - 23 Mart 2020, 11:16:02
Ultra-H :( sunucuma gelip küfür etmeniz de cabası 😁
Dostum Ben Böyle Birşey Yapmadım Benimle İletişime Geçerseniz Sevinirim DC: Mr.#3065

FalafelÇorba

Başarılar, fakat ultra h 1-2 hafta sonra kapanır.

kelly

Güzel bir tanıtım, güzel bir site olduktan sonra neden güzel olmasın? Başarılar arkadaşlar, kolay gelsin.

I want everything

Mr.

Alıntı yapılan: Insomnia - 23 Mart 2020, 12:25:47
Başarılar, fakat ultra h 1-2 hafta sonra kapanır.
Bütün Sistemin Yedeği Var Dostum Olurda Kapanırsa Artık Ultra H İle Uğraşmam Hosted Taba Geçiş Yaparım

Mr.

Alıntı yapılan: kelly - 23 Mart 2020, 12:29:00
Güzel bir tanıtım, güzel bir site olduktan sonra neden güzel olmasın? Başarılar arkadaşlar, kolay gelsin.
Teşekkür Ederim :kalp:

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konunuzu 24 saat içinde daha düzenli bir hale getirin. Aksi taktirde konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır.