GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 00:47:23

sİLİNDİ

Başlatan TheLucifer, 22 Mayıs 2019, 14:37:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: PhenoMapping - 22 Mayıs 2019, 23:57:30

2-3 textureli maplerle konu açmışsınız, sistemlerden bahseden yok  :dans:

Modun içinde olanlar zaten :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Medcezir

Sistemlere gelelim.

Bütün sistemler NexoR'a aitti zaten 2 3 sistem görüyorum oda @Tektabanca tarafından paylaşılan sistemler [:

Pubg sistemi: bir map yapmıssınız tencet görse utanır silahlar engelleniyor modun içersinde vardı zaten "etkinlik sisteminde" ne diyeyim kendinize yediyorsanız böyle olmayı kimseye bulaşmadan discorduma gelip artislik yapmadan açın sunucu kendi halinize acıyın herşeyden çok başkasını düşünmeyin.

juqi

Alıntı yapılan: Medcezir - 23 Mayıs 2019, 00:07:52

Sistemlere gelelim.

Bütün sistemler NexoR'a aitti zaten 2 3 sistem görüyorum oda @Tektabanca tarafından paylaşılan sistemler [:

Pubg sistemi: bir map yapmıssınız tencet görse utanır silahlar engelleniyor modun içersinde vardı zaten "etkinlik sisteminde" ne diyeyim kendinize yediyorsanız böyle olmayı kimseye bulaşmadan discorduma gelip artislik yapmadan açın sunucu kendi halinize acıyın herşeyden çok başkasını düşünmeyin.

Prisoners

Sistemlere gelelim.

Eline Sağlık aga be  :kalp:

Prisoners

Sistemlere gelelim.

TheLucifer

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 22 Mayıs 2019, 22:57:40

Tutmayacagından Eminim Ki Zaten Tutmadıgı İçin Kapattınız. Şimdi Açmanızın Sebebi İse ALpayın Criminals Modunu Size Vermesi Çalıntı Mod Kullanıyorsunuz Üretken Değilsiniz. Tutmayacaktır. Alpay Sizi Bilgilendirecek  :hayir: :hayir: :hayir:
Criminalsın Modunu Kullanmıyoruz Bİlip Bilmeden Konuşma.

TheLucifer

Alıntı yapılan: Medcezir - 22 Mayıs 2019, 23:46:14

Ekipte coder dediğiniz kişiler günde 10 tane yardım istediklerini bilirim gidebildiginiz yere kadar hadi bakalım. Keşke ciddiye alsanız ugraşsanız oyuncak haline cevirmeseniz birşeyler yaparsınız.
Oyuncak Haline Çevirdiğimiz Neymiş? Arena Diye Bir Yer açıpta 1 ay Zor Dayandırdınız Bana Burada Konuşma.

TheLucifer

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Mayıs 2019, 00:04:23

Çoğu Mapı Kendi Maplarımız İle DEğiştirdik Gereksiz Bilmeden Konuşmayın.

TheLucifer

Sistemlere gelelim.

Sistemleri Beğenip Oynayan Oyuncular Var Bu Yüzden Kime Ait Olduğu Veya Kimin Yaptığı Umurumda Değil Paylaşıldı Kullandık Böyle Bir Yorum Yaptığın İçin otur Kendi Haline Acı.

Xchatt

Başarılar , objektif olmak gerekirse uzun soluklu bir sunucu olmaz bunu zeynelin ve senin eleştiri kabul edememeniz ve çoçukca cevaplarınız kanıtlar nitelikte yinede tutması dileğiyle dostum..  :evet:

Sa-Mp 2014-2020

AloneAnqel

Eleştiriye açık olmazsanız baştan kaybedersiniz. İyi veya kötü insanlar burda görüşünü belirtiyor saygı duymalısın.

TuraL.

Alıntı yapılan: KodadıKosma - 23 Mayıs 2019, 16:28:16

Alıntı yapılan: Medcezir - 22 Mayıs 2019, 23:46:14

Ekipte coder dediğiniz kişiler günde 10 tane yardım istediklerini bilirim gidebildiginiz yere kadar hadi bakalım. Keşke ciddiye alsanız ugraşsanız oyuncak haline cevirmeseniz birşeyler yaparsınız.
Oyuncak Haline Çevirdiğimiz Neymiş? Arena Diye Bir Yer açıpta 1 ay Zor Dayandırdınız Bana Burada Konuşma.
Zorlıcak bişey yoktur. @Medcezir 'in yanında 2 yıldır varım serveri hevesle azimle istekle yürttü yürütmeye devam ediyor. Ekibi hala ayakta tutuyor şimdi bişe dicem hakaret olacak varya. Bir insan sizin serverde neden oynasın ya onu söyleyin bana. Arena gaming 3 ay açık kaldı hosted-tab'lı bir şekilde adaletli bir şekilde herkesin bir sıkıntısı derdi tasası vardır medcezir'ede dertler öyle geldi üst üste bir yere ayrıldığımız yok buralardayız. Serverinde 2 3 kişi mehmet abime yetki dilenen kişilerdi.

DracDonix

Alıntı yapılan: KodadıKosma - 23 Mayıs 2019, 16:31:15

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Mayıs 2019, 00:04:23

Çoğu Mapı Kendi Maplarımız İle DEğiştirdik Gereksiz Bilmeden Konuşmayın.

Büyük bir başarı tebrik ediyorum  :serefe:

Şu anda bu serverde bulunanların çoğu Delta Arena gibi sunuculardan yetki dilenmiş topluluktan ibaret geçmişte yaptıklarınıza bakılacak olur ise sunucuyu bence siz en geç 5 dakika sonra kapatmanızı veyahütta açılmadan unutulmasını bekliyoruz.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2019, 00:42:38 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Neastron.

Konu tasarımı hiç göze batmıyor ve aşırı kötü. Konu yazım hataları ile dolu ve söylediğime rağmen güncelleyen yok. Sunucudaki yönetim içeriğine gelirsekte, yönetim ekibi hiç bir şekilde sağlam ve olgun değil. Coder dediğiniz kişiler iki kodu yan yana getiremiyor, getirseydi adam akıllı sistemler yapıp açardınız. @DracDonix Ali'nin de dediği gibi daha önce Delta Gaming ve Arena Gaming gibi sunuculardan yetkili dilenen insanlardı. Alamayınca sunucunun yüzünü görmeyen ve kötüleyen insanlardı. Eminim ki sunucuda bulunan bazı oyuncular yetki için duruyor.

Konuda sözde Arena Gaming sunucusu 1 ay anca dayanmış diyorsun, bakalım siz ne kadar dayanıcaksınız.  :kahkaha:
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2019, 01:38:01 Cagdas.