GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alpha RPG ~ www.alpha-roleplay.com

Başlatan Arcadia, 15 Haziran 2019, 22:40:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arcadia

Biz, uzun zamandır samp roleplay platformunda oynamış sıradan oyuncularız. Diğer sunucularda gördümüz haksızlıklar ve adaletsizliklere karşı kendi aramızda güvenli bir oyun deneyimi sunmak amacıyla alpha roleplay olarak samp'ta hizmet vermekteyiz.

En büyük vizyonumuz diğer sunucularda yapılan adaletsizlikler ve adil davranılmayan sunucu kesimini, bu rpg serverimizde huzurlu ve adaletli bir roleplay deneyimi sunmak, admin,helper,oyuncu,her kim olursa olsun ayırt etmeden bu düzeni sağlayabilmek ve iyi bir samp roleplay deneyimi sumaktır.

Roleplay serverimizde konsept olarak amerikan stili yabancı halk kültürü modelini benimsemiş ve roleplay sunucumuza yansıtmış bulunmaktayız. Sunucumuzun rolleri genel olarak Los Santos bölgesinde sabit bir şekilde belirlenmiş ilerki zamanlarda duruma bağlı olarak değiştirilmesini arka aşama olarak benimsemiş ve bu kurallar çerçevesinde size iyi bir roleplay deneyimi yansıtmış bulunmaktayız.

WP : 0531 482 0440

Son düzenlenme: 16 Haziran 2019, 15:23:20 Joker

Teaxy

Cengo

Güzel gibi görünüyor umarım konu gibi sunucudaki rollerde güzel olur.

QrzR

FalafelÇorba

RaideNN

Başarılar diliyorum ama tutucağını sanmıyorum [RPG] Prefixi eklemenizi gerekmekte.

Muteo

Alıntı yapılan: Cengo - 15 Haziran 2019, 22:49:51

Güzel gibi görünüyor umarım konu gibi sunucudaki rollerde güzel olur.

DracDonix

Her sunucu gibi adaletsizlik.Sonuç
Kapatıyoruz

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Zks6767

Krater

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Haziran 2019, 15:51:35

Kapatıyoruz

Resmen çoluk çocuk yönetiyor bayram harçlıklarından kalan paralar ile açmışlar,servere girdiğimde modda ilk başta alıntı olduğu,ve birçok bug olduğunu rastladım serverde hiçbir şekilde kendilerine özel bir sistemi vs. birşeyleri yok server 1 ay sonra kapanıcak boşu boşuna gidipde emek vermeyin,admine gidip ck ne demek olduğunu sordum bilmiyorum dedi böyle ekipten nasıl bir server çıkar oynat bakalım :D

Unknown

Yazı fontunu küçültmenizi öneririm, başarılar.

DracDonix

Ve bu arada ek olarak telefon numaranızı sağa sola paylaşmayın. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Krater

https://hizliresim.com/4pLg8Y

Madem eleştri kaldıramıyorsunuz,bide üstüne eleştri yapan kişiyi banlıyorsunuz muhteşem daha kendinizi savunamuyorsunuz,server açmaya çalışıyorsunuz. Çocuk işi değil insanların emekleri gidiyor yazık.

aga gel sv açak
aga gel kapatak
Son düzenlenme: 17 Haziran 2019, 15:54:56 AlqoliK

Ryroz

Arcadia

Alıntı yapılan: AlqoliK - 17 Haziran 2019, 00:04:38

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Haziran 2019, 15:51:35

Kapatıyoruz

Resmen çoluk çocuk yönetiyor bayram harçlıklarından kalan paralar ile açmışlar,servere girdiğimde modda ilk başta alıntı olduğu,ve birçok bug olduğunu rastladım serverde hiçbir şekilde kendilerine özel bir sistemi vs. birşeyleri yok server 1 ay sonra kapanıcak boşu boşuna gidipde emek vermeyin,admine gidip ck ne demek olduğunu sordum bilmiyorum dedi böyle ekipten nasıl bir server çıkar oynat bakalım :D

RPG kurallarına uymayıp defalarca aktif rolde q atıp daha sonra ban yiyipte sinirini burada çıkaran bir arkadaş diyor bunları ne kadar üzücü bir durum.